torstai 26. heinäkuuta 2012

Sadepäivää Iha uskomatonta ajatella, että kesäloma on iha just ohi! Tai siis mikä kesä? Ei täällä kyllä mun
mielestä oo kunnolla semmosta ollukkaa.. Tänäänki vaan sateli vettä koko päivän ja mää pysyttelin yksin sisällä kotikissana sohvalla viltin alla. Että toisaalta jotain hyvää näissäki päivissä! Tein ihanaa kanasalaattia ja katsoin jonku (uusinta?)jakson Unelmien poikamiehestä. Kynttilänvalossa tietenki, hih ;-) Vaikka niin paljon haluaiski hellettä ja auringonpaistetta niin kyllä näitäki päiviä tarvii joskus. Voi hyvällä omatunnolla jäähä kotiin lueskelemaan tai kattomaan telkkaria ja rentoutumaan!

"Rakastatko neljää naista?" Voi Jake raukkaa, yritäppä siinä keksiä hyvää vastausta :D

Tää kuvassa näkyvä turkoosinsininen tuubi on kyllä parasta! Se on siis Lumenen syväpuhdistava turvenaamio, enkä oo aikasemmin törmänny mihinkään noin toimivaan! On tosiaan tullu kokeiltua vähän vaikka ja mitä niinkun kuvassa näkyyki taka-alalla, mutta tää on kyllä tullu mun ihonhoitotuotteisiin jäädäkseen. Myös kaverit, joille oon suositellu tätä, on kehunu paljon ja aikoo ilmeisesti jatkaa käyttöä.

Kyseessä on siis aivan tavallinen naamio: levitetään kuivalle puhtaalle iholle, annetaan kuivua ja pestään pois. Ainakin mulla tämä oikeasti toimii ja eron huomaa sekä tuntee! Ekoilla kerroilla saatto ihan pikkusen poltella/kirvellä, mutta sehän on vaan merkki tehosta :) Joten nyt kaikki naiset (miksei miehetkin) hankkikaa tämä kylpyhuoneen kaappiin! Olisi tosi kannattava hankinta, trust me :)
4 kommenttia:

 1. salaatti <3 ihana kotikissa siellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oisin kyllä kaivannu vielä yhtä hyvää seuraa ku viimeks niin ois ollu aivan täydellistä<3 ;-) miau

   Poista
 2. Toi Lumenen naamio on myös mun yks suosikeista! Oma lempparijuttuni on laittaa tuota nassuun ja mennä saunaan. Ja myös poikaystävä on tykänny tästä, vaikka sen iho on huomattavasti herkempi kuin mun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. BabyJane: Se on kyllä aivan parasta!! Mää tykkään kans saunassa ja illalla ku makaa sohvalla ja kattoo jotai hömppää :) Mun poikaystävä ei oo vielä päässy kokeilee mut varmasti sekin sit tykkäis! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat