sunnuntai 26. elokuuta 2012

Girlstime
Oon viettäny aikaa mun ihanien tyttökavereiden kans nyt viikonlopun. Tosi pitkästä aikaa annoin mun aikaa pelkästään tytöille ja oon kyllä tyytyväinen itseeni. Mulla on niin monia ihania ja rakkaita ystäviä, joita nään aivan liian harvoin. Perjantaina olin Hannan kanssa ja lauantaina pitkän työpäivän jälkeen Elsin ja Reetun läksäreihin. Tytöt on lähössä vuodeksi au pairin hommiin ulkomaille, kuin huippua!

Tykkään ihan käydä ulkona ja silloin mulla on aina tosi hauskaa! Mutta en ymmärrä sellaisen jokaviikkoisen baareilun ja juhlinnan päälle. Täytän talvella 20 ja nyt jo baareilu ja juhliminen tuntuu rahan ja ajan hukkaamiselta. Onko se jotenkin outoa, kun tuntuu että muut tämän ikäiset on kokoajan menossa jossain? Sillon kun lähen niin mulla on kyllä aivan tosi hauskaa ja viihdyn kyllä hyvin, etten oo mikään tylsä absolutisti kotihiirikään. Tosiaankaan.. Haha!

Musta ois vaan niin paljon ihanampi käyä esim. paljon reissussa, matkustella ja nähdä maailmaa! Käyttää rahaa johonkin semmoiseen mielummin :)

Oon suunnitellu reissua lokakuun alkuun. Luultavasti Helsingistä äkkilähtö jonnekki lämpimään!

Eikö tuukkin matkakuume kun katsoo tällaisia kuvia??


Ja isin kans just puhuttiin ens keväästä. Isillä on työjuttuja Milanossa ja mietittiin, jos lähtisin sinne mukaan. Ois kyllä huippua! Enemmän näistä reissuista sitten kun jotain varmaa selviää :)
Miksi 
hiukset on hyvin aina silloin kun niillä ei oo mitään väliä?

Tänään oli taas just sellanen aamupäivä. Musta mun hiukset on ollu tosi kivasti eilisen jälkeen vaikken nyt oo tehny niille yhtään mitään. Eli näissä kuvissa mulla on joku "nousin just sängystä-look" :D ja tuntuu, että hiukset on paljon paremmin entä sillon kun niihin yrittää kovastikkin panostaa..

4 kommenttia:

 1. oli ihana nähä ja ens viikolla taas möljertsy <3 HULLU matkakuume tulee noista kuvista!!

  ja ihanat hiukset ja kaunis sinä :))

  VastaaPoista
 2. Sulla on kyllä kiva blogi. Tässä aamukahvia juodessani tekisi vain mieli selailla lisää... Mutta työt kutsuu, joten taidampas rueta seuraamaan.. Ja muuten, sulla on mahtavat hiukset. Onko ne luonnostaan nuin pitkät, vai onko pidennykset? :) ihanat joka tapauksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ihana kuulla tuommoista kommenttia, kun itsestä tuntuu että on vielä vähän hakusessa tää homma kun kuitenkin suht vasta alottanu tän bloggailun! :) On ihan luonnostaan näin pitkät :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat