torstai 9. elokuuta 2012

Happy girl
Oon ollu tämän viikon yhtä hymyä kokoajan! Jostain syystä oon kokenu itseni tosi onnelliseksi ja mikä parasta, tää tosi hyvä olo on pysyny kauemmin ku jonku tietyn hetken vaan :) Eilen sain taas töistä pääkivun ja makasin sängyssä hirveessä pääkivussa ja huonossa olossa kolmeen asti kunnes oli pakko nousta ja lähteä takasin töihin.. Mutta niinku aina, se kipu kesti siihe 5-6 asti ja loppu työpäivä oliki aiva hyvä :) Tuntuu aina niin erityisen hyvältä ku pääsee siitä hirveestä olosta!! Jännää kui huomaan nauttivani kaikista ihan pienistä asioista erilailla ainaku on ollu tuo 24h karmea pääkipu.. :D Huh.. Toivottavasti seuraavaan on pitkä aika nii sais tehtyä muutaki ku maattua sängyssä silmät kiinni tai oltua töissä!


Nyt oon saanu luettua psykaaki vähä! Siis oikeesti vähä ku ehkä 5 sivua... Mutta hyvä alotus seki!! Haha :D Pakko päästä käymään lenkillä ja sen jälkeen LUPAAN käpertyä sohvalle peiton alle lukemaan :) Varmaan kovin aikasin oo unikaan tulossa viimeyön 16h nukkumisen jälkeen niin eiköhän tälle illalle saa hyvi luettua nykysen kirjan loppuu ja alotettua seuraavan :)

Tässä vielä jotain mun uusimpia ostoksia :) Oon pystyny pitkään vältteleen vaatekauppoja, mutta alkuviikosta ootin äitiä puoli tuntia keskustassa ja äiti sano että "keksi jotain tekemistä odotellessa" niin tottakai lähti muutama juttu matkaan.. En vaan voi sille mitään että aina löytyy jotain ihanaa. Löydättekö teki aina jotain? Tuntuu että kaverit sanoo siitä kun mitään ei löydy, mutta eikai se niinkään voi olla.. Sanokaa nyt joku jotain etten huolestu :D Kengät on varsinki yks juttu mitä en voi vastustaa..


Nää makso vaan 7e joten eihä niitä vaan voinu jättää sinne hyllylle :D!

Huono kuva, tosi kiva luonnossa! "Nahka"takki H&M:ltä :)

Nääki oli -70% nii oli pakko... :-D

8 kommenttia:

 1. olis kiva jos nuo ostokset ois sun päällä nii näkis mite ne istuu yms tai miltä ne näyttää päällä :) mut kivalta näyttää, ja voin sanoa että kyllä itselläki joka kerta aina kaupungista pakosta jotai lähtee mukaan!:DD missä oot töissä?:) ps oot ihan sairaan kaunis noissa kuvissa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. yritän saaha semmosiaki jatkossa! :) nyt otin vaa nopeeta nuo ja en tiiä mitä kuvista ois ees tullu jos oisin pyytäny isiä ottaan ku muita vaihtoehtoja ei ois ollu :D sori isi.. no hyvä ja tuskin mekään iha ainoita tällasia ollaan ;-) oon stockmannilla töissä ja kiitos noin ihanasta kehusta! :)

   Poista
 2. muutama juttu mukaan... voivoi sun kanssas :DD mutta kivoja !:)

  VastaaPoista
 3. miten oot tehny nuo 2. kuvan kiharat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ne on ihan vaan kihartimella :) mulla tosin oli yön hiukset nutturalla ja sitte laitoin kiharoita vähä sinne tänne jo valmiiks taipuneihin hiuksiin :-)

   Poista
 4. Tosi ihana toi valkoinen villapaitaneule mikä toi nyt onkaan, oon ettiny jokapaikasta tollasta mutten oo löytänyt täydellistä : D kiva muuten lukea tällästä kans tosi uutta blogia, kun itellä sama tilanne. Voisinkin jäädä seuraileen tätä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kannattaa kyllä jatkaa ettimistä ku nuo on mustaki aivan tosi ihania!! pitääpäs munkin käydä katsomassa sun blogia! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat