maanantai 13. elokuuta 2012

Koulu jatkuu

Tuntuu, että kaikkia ärsyttää enemmän tai vähemmän tuo koulun jatkuminen. Onha se tietenki harmi, että kesä meni ohi ja se oli vielä noinki mitäänsanomaton.

Mulla kuitenki on joku innostus tästä koulun jatkumisesta :D Oikeestaan vaan 6 viikkoa ja koko lukio ohi! Mua hirveesti houkuttaa päästä lukemaan pääsykokeisiin ja alkaa oikeesti miettimään tulevaisuutta, tienaamaan töissä rahaa säästöön ja muutenki hyödyntää ens talvi! Muuten en siis mitenkään erityisemmin pidä lukiosta, vaikken nyt inhoakkaan :)Reippaana salilta kotiin 23.45...
... ja myöhäinen jälkkäri: köyhiä ritareita, nami !

Suurimmalla osalla tytöistä on hiukset ku samasta muotista päivästä toiseen. Mulla on aikalailla sama homma, on vaan niin helppo homma laittaa ne aina tutusti ja turvallisesti! Ois kiva osata laittaa hiuksia monilla eri tavoilla ja tehä kaikkia ihania kampauksia ja kaikkea mut ei..

Aattelin kuitenki yrittää saaha jotain pientä vaihtelua ja vetäsin tämmösen letin, mitäs tykkäätte??


Oli kyllä ihanan lämmin päivä! Tottakai ne nyt alkaa ku koulut jatkuu?? Yritin lukea pihalla ennen töitä mut oli jotenki niin tukalan kuuma etten kestäny olla (???) vaikka oli biksut päällä, hmm kummallista :-D Kuitenki sain pikkase luettua ja syötyä viinirypäleitä.


Harvinaisen mehukkaat ja terveelliset eväät töissä :p

12 kommenttia:

 1. tosi kivan näkönen tuo letti! tosi harvoin itekkään jaksaa mitään kokeilla vaikka ois tosiaan kivaa vaihtelua laittaa eri tavalla tukkaa. Onko sulla vielä kirjotuksia paljon jäljellä? Saatko lakin nyt jouluna? Meinaatko jo kevääks hakee johonkin kouluun vai ens syksynä vasta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva kuulla!:) yks asiakas (80v mummo) sano kans tänään että kivasti hiukset, mutta kiva kuulla mielipide kans joltai vähä lähempää omaa ikäluokkaa ;-D enkku ja psyka plus uusin äikän ja joo lakki jouluna. silleen siis et haen kevään pääsykokeissa että jos pääsis syksyllä alottaa koulun :)

   Poista
 2. Ihana toi sun letti! Jos mullakin ois noin paksut omat hiukset niin varmasti pitäisin tollain :D Mulla alkaa koulu vasta elo/syyskuussa onneksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) kannattaa kokeilla ku voisitha sää nyt siltiki tykästyä johonki semmoseen! :) sullaha on vielä hyvi aikaa jälellä :D mitä opiskelet?

   Poista
  2. Mulla on niin ohuet omat hiukset ja pidennysten kiinnityskohdat tulis näkyviin jos tollasen tekisin :D Kone- ja tuotantotekniikkaa tuola ammattikorkeessa :)

   Poista
  3. höh :( varmana keksit kuitenki jottai muuta kivaa :) okei, ootko tykänny? :)

   Poista
  4. Oon joo tykänny, ainoo vaan että toi journalismi ja viestintä kiinnostais kans, mut en taida saada molempia, siks oikeestaan kirjotankin blogia :) Mulla on muuten yks kaveri joka muutti Oulusta Tampereelle opiskeleen, et voi sitä kauemmaskin lähtee :D

   Poista
  5. ahaa no mutta hyvä että sulla on jotain kummiski :) joo voishan sitä :D

   Poista
 3. mihin aiot hakea sit syksyksi opiskeleen?:) aiotko pysyä oulussa vai haluisikko muuttaa jonnekki muualle opiskeleen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulla on oikeestaan vähän auki vielä, koska niin moni homma vois olla mielenkiintosta, jote en tarkemmin sano tässä vaiheessa :) ja mielellään jäisin ouluun, muttei muutkaan vaihtoehdot oo poissuljettuja :)

   Poista
 4. ihanan värinen tukka:)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat