torstai 23. elokuuta 2012

Kuumetta ja laatuaikaa äitin kans

Kuumetta ja flunssa..
Tiistaina koulun jälkee oli aika kipeä olo ja kuumettahan mulla oliki. Harmitti kyllä tosi paljon kun en päässykkään reeneihin. Kokemuksesta tietää jo, ettei kannata reenata, koska sillon se vaan pitkittyy ja tulee entistä kipeempi olo.
 
Elin siinä toivossa, että pääsisin torstain reeneihin ja harkkapeliin! Noh, nyt on se torstai ja sama olotila edelleen..
 
Oon ollu äitin kans kotona, kattonu Taru sormusten herrasta - leffoja (englanniksi edelleen ;-)) ja lukenu psykaa. Ihan käsittämätöntä kuin hauska ja ihana äiti mulla on! Me ollaan niin samanlaisia ja jostain syystä me ei vaan osata olla puhumatta :-D Tietenki välillä se onnistuu, siis puhumatta oleminen.. Eilenkin illalla sanoin että luen tunnin, jonka jälkeen katsotaan leffaa. 45min päästä hoksasin, että oho mehän ollaan koko aika vaan katottu ja tehty uudelleen semmosta psykan tunnilla tehtyä "The Big Five" - luonnetestiä. (Äiti arvioi mua sen testin kysymysten mukaan ja sai melkeenpä ihan samat pistemäärät kun minä, eli kyllä se mut tunteekin melko hyvin!) Ja tänään kesti varmaan 2 tuntia katsoa puolentunnin pätkä leffasta, kun kokoajan tuli jotain mille naurettiin tai mistä piti vielä puhua..
 
Tästäki saatiin sopivasti piristystä iltaan ku äiti leikkas curry-maustepussiin vahingossa tuommosen minimaalisen reiän: "Näihin kannattaa aina tehä tämmönen reilun kokonen aukko, että varmasti saa riittävästi maustetta!"
 
 
Uskomatonta mite toisen kanssa voi keskustella ihan mistä vaan,
saada tukea ja apua mihin tahansa hankalaan tilanteeseen,
analysoida asioita ja maailmanmenoa,
käydä tiukkaa väittelyä ilman, että kummallakaan on tarvetta "voittaa",
ja silti
nauraa vedet silmissä kaikelle mahdolliselle.
 
IHANA ÄITI ! :)
 
Tässä vaa jottain kuvia meiän aamupäivältä.
 

 
 
Kiva ku luontoon alkaa tulla syksyn värejä, vaikka kesäihminen oonkin. Saa taas kaivaa syysvaatetta esiin ja pukeutua villapaitoihin ja lämpimämpiin takkeihin ja vetästä kaulahuivin kaulaan :) Myös saappaat voi taas ottaa käyttöön kesän jälkeen, I like !
 
 Vero Moda
 
Seppälä
 
Tässä on mun suosikkirasva tällähetkellä. Kiitos pikkuveljelle, joka osti joululahjaksi viimevuonna!
 
The Body Shop: Strawberry body butter 200ml     18,50e

En yleensä jaksa hirveästi käyttää mitään muuta kuin perus naamarasvaa, mutta tätä tulee kyllä käytettyä ihan vaan tuoksun takia! Voitte varmaan siis päätellä, että tää tuoksuu aivan ihanalle :) Ja musta myös se on iso plussa, että tuoksu säilyy suhteellisen pitkään, mutta ei kuitenkaan ole liian voimakas. Monissa rasvoissa tuoksun huomaa levitettäessä, muttei enää hetken päästä. Kannattaa kokeilla tätä!
 
 

2 kommenttia:

  1. ompa kiva tuo huivi, ei jotenkin uskois että seppälästä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahah niimpä!! tuo on varmaan jonku vuoden vanha ja katoin nyt että mitä lapussa lukee ja itekki olin että "seppälä"?? :DD

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat