torstai 30. elokuuta 2012

Little Talks

Of Monsters and Men - Little Talks
 
 
Oon aivan rakastunut tähän biisiin!
 
Olin aikasemminkin kuullut, mutten jotenki innostunut. Tän viikon maanantai-iltana kuitenkin tää tuli radiosta ku ajoin autolla ja sillon tää iski ja nyt en voi olla kuuntelematta! Sillon oli aika haikeat fiilikset ja jotenki tää vaan sattu tulemaan oikeella hetkellä ja kosketti mua :(
 
 
Tässä vielä asukuvia.
 
 


5 kommenttia:

 1. wää eikö ookki nuo sun kiilakorot spirittistä? ihailin nimittäi just tänää niitä ja himotti ostaa muttakunkun pelottaa että ne mennee taas heti rikki kannoista :-( mite sulla on kestäny ne jos ne nyt on kerta ne kyseiset kengät? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. on nuo!! ostin ne iha alkukeväästä eikä sillo ollu mitään ongelmia, mutta nyt ku otin ne taas esille kesän jälkee nii huomasin että vähä repsottaa jotai sieltä alhaalta mut ei yhtään pahasti! enkä ees tiiä tarkotatko tuota samaa sillä "kannalla" :o koska siis ne mitkä vähä repsottaa nii on vaa jotku semmoset läpyskät pohjassa jotka vois varmaan vaa liimata takasi tai ottaa pois :)

   Poista
  2. toivottavasti saat ees jotain selvää tuosta selityksestä.... :-D

   Poista
 2. Toi Little Talks on niiin hyvä, muhun iski jo ekalla kuuntelu kerralla. Pakko oli kuunnella heti niiden kaikki kappaleet läpi ja toinenkin suosikki sieltä löyty en vaan just nyt muista nimeä:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Voi hitsi ku et muista! Pitää käydä itsekki kuunteleen ne läpi kuha ehtii koneelle joskus :p ja jos muistat sen nimen niin tuuha kertomaan!! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat