sunnuntai 26. elokuuta 2012

Ombre hair

Tosi moniin on iskeny ja pahasti tuo liukuvärjätty/ombre hiukset. En oo ollu oikeen innostunu siitä jostain syystä. Nyt oon alkanu kuitenki tykkään ja paljon! En oo itelle ajatellu (ainakaan vielä), mutta oon muuten tykästyny tuohon tosi paljon!

Riippuu tietenki ihmisestä, millainen värjäys sopii. Mun oma suosikki on sellainen jossa latvoja on vaalennettu vähän muuta päätä vaaleemmaksi. Joillekki sopii räväkkä väriero, mutta ite oon luonnollisen sävyeron kannalla!

Mitäs mieltä te ootte? Missä kuvassa on parhaat hiukset? :)

                                              1.

                                               2.

                                            3.

                                           4.

                                          5.

                                          6.

Yleisestiottaen tää alimmainen on liian radikaali mun makuun, mutta jos on näin upeen näkönen muuten niin musta on ihan sama millaset hiukset on (vai suunnilleen onko niitä ollenkaan) :-D

8 kommenttia:

 1. toi nelonen on kiva! ja tosi kivan olonen blogi sulla :) taidan alkaa seuraileen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos mielipiteestä!! :) musta tuo tukka sopii kyllä kans Whitneylle tosi hyvin :) ihana kuulla ja toivottavasti alatkin! :-)

   Poista
 2. 2 on upein :-) oon itekin miettinyt tollasta, ja saattaapi olla että täytyy lähteä kampaajalle.. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eikö ookki! nuo hiukset on muutenki ihan täydellisesti tossa :) kyllähän se kannattaa käydä kampaajalla että varmasti saa toivotunlaisen lopputuloksen! :) saattaa olla että itekki täytyy lähteä kohta laittaan tuollaset :-D

   Poista
 3. Kakkosesta tykkään noista kuvista eniten, koska se on ehkä luonnollisin. Ei oikeen vieläkään toimi mulle toi liukuvärjäystukka, enkä usko että siihen ikinä tykästynkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hyvä vastaus ja vielä perusteluki!! :D mää oon kans kyllä iha samaa mieltä sun kans tuosta. ehkä me molemmat vielä joskus rohkaistutaan kokeileen..

   Poista
 4. Mä tykkään eniten kakkosesta (ja nelosesta kans), siinä ei näy toi liukuvärjäys liian selkeesti. Itelle voisin just tollasen ottaa, jos värjäisin hiukseni! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuo kakkonen mahtaa kans olla mun suokkari :) nelosessa myös mun mielestä näkyy pikkusen liian selvästi tuo! varmasti tuollanen ois tosi hyvän näkönen, varsinki kiharoiden kans :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat