keskiviikko 29. elokuuta 2012

Paras hiusväri?? 
 
Mulla on ollu aika monenkilaista hiusväriä. Ei ihan radikaaleimpia sävyjä, mutta kuitenki tummaa, vaalean ruskeaa, blondia ja punertavaa. Mulla itellä on selvä mielipide mikä on kaikista sopivin mulle, mutta haluaisin kuulla teiänki mielipiteen! :)
 
Vaihtelu virkistää.
Vaikka jotku värit sopivat paremmin, silti erilaisiaki kannattaa kokeilla joskus! Mulla nää värinvaihdokset on oikeastaan mennyt ihan vahingossa, etten oo ajatellut laittaa blondiksi taikka tummaksi. Näin on silti päässy käymään ja vaikka sillo tuntuiski että näyttää aivan kauhealta, niin nauttii vaan siitä väristä sillo ku se vielä on!! :) Esim. jotku vaatteet sopii paljon paremmin blondien/tummien/punertavien kans ja sitä kannattaa hyödyntää silloin !
 
Vielä pieni alustus.. Tummaa oon yrittäny laittaa kotona varmaan 5 vuotta sitten, tuloksena aina joku kumma violetihtava... Nyt puolen vuoden sisään oon käyny kampaajalla pari kertaa ja halunnu vaaleasta vähän luonnollisemman vaalean , ja kummallaki kertaa kampaajan näkemys tästä on ollu suunnilleen 4 astetta tummempi. (Oon siis ite ajatellu jotain puolikasta-yhtä astetta!)
 
Noh, tumma ei oo pysyny vaan väri on itestään lähteny pois, mikä on oikeestaan ollu iha hyväki ku se oli musta liian tumma! Vaalennettu hius ei siis pystyny sitomaan väriä tarpeeksi itseensä, siksi tämä muutos :)
 
Mun äidin hiukset on selvästi punertavat ja myös pikkuveljellä on nuorempana ollu vähän vivahteita oranssihtavaan. Joten ehkä mullakin on jotain punapigmenttiä ja sen takia hiuksista onkin monesti vahingossa tullut punertavat, vaikka paketin kuva on ollut joku maitosuklaan/tummansuklaan välistä. Näitä punertavia kuvia ei jostain syystä löydy hirveesti täältä koneelta tai oon monessa jonkun kaverin kanssa, mutta en viittinyt laittaa niitä tänne, koska kukaan ei oo niissä oikeen edustava (sori kaverit!) ja en halua laittaa muista kuvia, joista eivät luultavasti ite tykkäis :)
 
Viime talvena halusin laittaa hiuksia hivenen vaaleammaksi, ostin tuhkanvaalean värin ja tulos oli aika harmahtavan vaaleanruskea. En tykännyt siitä ollenkaan ja seuraavana päivänä marssin marketeille. Oli aika huonoja kokemuksia näistä kotivärjäyksistä, vielä ku on jotenki niin hassusti reagoiva tukka. Halusin pois siitä harmahtavasta ja ostin värinpoiston ja sehä teki musta iha vaalean. Ajatuksena ei ollu iha niin vaalea ja aluksi olinki aika järkyttyny (muistan ku nauroin kylppärissä mun peilikuvalle ku en tienny miten reagoida :DD). Moni oliki yllättyny siitä ku otin vaan sen värinpoiston enkä laittanu mitään uutta väriä sen päälle, mutta se oliki aiva hyvä eikä yhtään porkkana!
 
Tässä kuvia ja kertokaa mielipiteitä, kiitos :)!
 
Ruskea:
 

 
 
 
Punertava:
 
 
 
 Blondi:
 

 


Vaaleanruskea:
 

 
 

16 kommenttia:

 1. Vaalean ruskea tai blondi paras! :B

  VastaaPoista
 2. Ruskeasta kolmas kuva, ei ole kovin vaalea eikä tummakaan. Vaikka yleensä automaattisesti oletan, että tummasilmäisille sopii paremmin tummat hiukset, niin silti suosittelen sinulle vaaleampia sävyjä.=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :) Itse kans tykkäsin tuosta! Tummaa väri oli jo sopivasti haalentunu ja raidat toi vielä lisää vaaleutta. Ehkä tulevaisuudessa tuommonen pysyiskin näissä hiuksissa vähän kauemmin! :)

   Poista
 3. anni noi kaikki värit sopii ihan liian hyvin sulle!! :D Tossa sun yhessä fb kuvassa (missä näytät rompulle kuka on pomo :DD) on ihanan väriset hiukset! Semmonen kinuskiblondi vois sopia aika hyvin :)) en osaa selittää paremmin tota värii haha :D

  - Jenna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiii ihana jenna!! :D Joo mää oon kans ihan samaa mieltä! Tosi hankala kyllä selittää tuota väriä mut just semmone hunajainen vaalee on se millä oon ite yrittäny selittää ku vaikka kampaaja on kysyny! :D Eli tuo oli aivan riittävän hyvin selitetty!! :)

   Poista
 4. Ehottomasti vaaleeruskeee/blondi! :)

  VastaaPoista
 5. Sun nykynen hiusväri on just unelma! mutta jos haluut muutosta nii blondiii

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos!! :) kyllä määki oon iha tyytyväinen tähä :p

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Mustaki!! Onneks suurin osa ainaki on mun kans samaa mieltä :p

   Poista
 7. Ruskea sopii parhaiten, mitä noista kuvista nyt voi sanoa. Luonnonvalossa näkisi paremmin. Blondi minusta ei ole yhtä nappivalinta, ei ainakaan tuo kuvissa näkyvä sävy. Sävyä pikkasen fiksaamalla ja/tai raidoittamalla toimisi paremmin.

  T. Random anonyymilukija ohikulkumatkalla :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat