maanantai 20. elokuuta 2012

Tupari-synttärit


Lauantaina oli mun ihanan ystävän Marin (Hiliman ;-)) synttärit ja samalla vietettiin Marin ja Jossun tupareita :) Tytöt oli kyllä sisustanu kämpän tosi kivasti ja varsinki keittiö-olkkari yhdistelmä oli tosi kiva ja avoin :)Hirveesti kuvia ei nyt oo kun mää olin töissä aamupäivän, luin kirjotuksiin ja vasta illalla pääsin tuonne 1barin kautta. Oli pakko saada maailman paras drinksu pitkästä aikaa! :D En ehtiny olla juhlissa paria tuntia pidempään ku lähin jo. Oli kyllä tosi kivaa tyttöjen kanssa, mutta aattelin olla tunnollinen ja mennä suht aikasin nukkumaan, jotta seuraavan aamun lukemiset onnistuis. Suunnitelma toimi ja sainki luettua kirjan loppuun aamupäivästä, hyvä minä! :)

Tänään alko aina yhtä ihanat ja virkistävät aamureenit! Käytiin juoksemassa, sen jälkeen kouluun ja koulun jälkeen pelaan viimenen puulaaki futispeli! Aurinko paisto ja oli tosi herkkua vaikka meitä oliki vähä niukasti.. Noh, ei ainakaan joutunu vaihtoon kun oltiin kaikki kokoajan kentällä ;-)

Nyt jatkan äitin kans Taru sormusten herrasta - sarjan ekaa osaa :) Katotaan sitä englannin kielisillä teksteillä, joten senhä voi laskea opiskeluksi??Aamulla oottais 60min uintitesti.. Se on kyllä niin kokonaisvaltaista reeniä tuo uinti, yllättävän raskasta elikkä suosittelen! Leffa loppuun ja nukkumaan, nukkukaa hyvin! :)

4 kommenttia:

 1. 1bar on aivan liian ihana paikka :D

  VastaaPoista
 2. mikä sun lemppparijuoma on:p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mansikka ivanova!! oon kokeillu tilata muualtaki mut mistään ei saa läheskään yhtä hyvää :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat