maanantai 17. syyskuuta 2012

Autumn colours


Ihania syksyn värejä kaikkialla! En kyllä niin paljoo tykkää tästä vesisateesta.. Eikö nyt oo suunnilleen luvattu jotain myrkyä ja että pitäis välttää ulkona liikkumista?? No nyt on siis hyvin aikaa lukea, jonka OIKEESTI alotan heti huomenna.. Oon lusmunnu koko homman nii hyvi ettei mitään järkeä. Aamulla oli enkku ja siihen luin huiman ekan kirjan joskus kuukausia sitte.. Mutta enkku on ollu mulle aina ihan "helppoa" sinänsä, että ihan hyvin se varmasti meni ilman lukemistaki.

Aikaa lukea ja REENATA! Tän viikon lauantaina on sarja-avaus. Peli on ouluhallissa, en kyllä tiedä miksi.. Mutta jos jotain kiinnostaa tulla katteleen nii lauantaina ouluhallissa klo. 15  OLS-PSS. Pohjola cupissa tehtävä: käsitekartalle mina ja urheilu. Tässä meiän ryhmän näkemys asiasta :D Tää oli kyllä nii hauska sillo.. Ei ehkä teille muille välity mut kummiski !


 Pikkusäbäri :-)

 Intersport sponssaa


Kävin tännää hieronnassa kun ei oikeen muulloinkaan onnistuis kun on reenejä nyt sitte joka päivä ja ku samana päivänähän ei oikeen sais tehä mittää kummempia.. Ja nyt lähen kattoo Gossip Girliä. Eli täähä oli tiukka päivä, hierontaa ja tv... :D Olin kuitenki koko aamupäivän kirjottamassa sitä enkkua ja ollu kipeä olo. Mutta tähä nää sitte loppuuki hetkeksi tämmöset päivät.. Välillä pittää ottaa rennosti että jaksaa! :)

12 kommenttia:

 1. Ihania syyskuvia, mäkään en tosin välitä tosta vesisateesta. Toivottavasti se peloteltu myrsky on ohi huomisaamuks, pitäs meinaan mennä pyörällä kouluun. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) mulla sama homma.. toivotaan parasta!! :D vois taas aurinko vaan paistaa niinku sunnuntaina :)

   Poista
 2. Hihi minäki siellä yhessä kuvassa.. :D:D Harmi ku en pääse kattelee noita teiä avauspelejä ku itälänsi samaa aikaa :( hirveesti tsemppiä kuitenki hyvi ne meneee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo saran kans jotai ihmettelette ;D no sullekki hulluna tsemppiä sinne!! hyvin sullaki menee siellä :p

   Poista
 3. Hahaa mulla oli just hetki sitten ihan samanniminen postaus :--D Ihania ja noi ensimmäiset syksykuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha hyvä me!! :D voi kiitos, itekki yllätyin kuin kivoja niistä tuli :)

   Poista
 4. oii kivan syksysiä kuvia siulla täällä! ihan sattumalta eksyin tänne noitten muitten blogien kautta ja pakko rueta seuraamaan tätä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon!! :) Mukavaa jos jäät seurailemaan :)

   Poista
 5. Noi kuvat oli ihania ! Voisin rueta lukemaan tätäkin :)

  ~Taru

  www.trucollection.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) ihanaa :) määkin käyn katsoo sun sivua kuha pääsen koneelle!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat