perjantai 14. syyskuuta 2012

Eilinen

 

 

 Eilen oli kyllä aivan älyttömän hauska päivä!!
Kävin aamureeneissä, käyttämässä pikkuvauvaa ulkona ja sitte kavereitten kans loppupäivä.
 
Just hyvää tuuria! Koko päivän oli aivan tosi hyvä ilma, aurinko paisto ja lämmintä. Mulla on kävelymatkaa 10min ja just sillo tietenki iski aivan kauhee ilma. Kauhea tuuli, vettä ku saavista vaakasuoraa ja rakeita.. Ja tää iski siis iha yhtäkkiä, puoli minuuttia aikasemmin oli vielä oikee hyvä ilma! Oli pakko hypätä lähimmän katoksen alle suojaan ja siellä sitte sattu olemaan kans joku mies moottoripyöräkamppeissa. Oli kyllä hyvät pikku porinat siinä sen kans! :D Tiiättekö ku siinä on joku muutama neliömetri tilaa ja molemmat ollaan siinä nii ei siinä voi vaa iha hiljaakaa olla haha.. Mut onneks sattu mukava tyyppi siihe nii pysty jutteleenki! Mun kaveri sitte herrasmiehenä soitti missä oon ja tuli sateenvarjon kans hakeen mut. Heti ku päästiin sen ovelle nii sade loppu... Uskomattoman hyvä tuuri! Just oli ehtiny kastua aivan läpimäräksi :D
 
Oltiin sitte loppuilta poikien kans kolmestaa, eka luettiin ja opiskeltiin. Sitte lähettii ostaan karkkia, suklaata, sipsiä, jääteetä ja jottain vielä ja loppuilta meniki sitte muissa merkeissä :D Oli kyllä tosi hauskaa ja muutenki millon vaa uusiks! Ainoo, että aamulla oli nyt tekstitaidon kirjotukset (kokeilen korottaa) ja ois ehkä ollu hyvä tulla kotiin vähän aikasemmin.. Mut niinhä se menee, että hyvässä seurassa aika rientää, vai?? 

 
 Kengät: Skopunkten
Housut: H&M
Laukku: Kiinanreissulta muutamalla eurolla

6 kommenttia:

 1. Aahh, ihanat ihanat housut!! Niin sie näköjään olit myös tuolla tekstitaidon kokeessa? Miten sulla meni? :)

  Kirjoitat vissiin psykologiankin tänä syksynä? (Mulla sama!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoskiitos!! :) noh ihan hyvin kai, niin vaikea sanoa aina! :D mulla jäi pikkuse E:stä viimeksi nii saa nähä tuleeko tarpeeks hyvät pisteet että nousis! :) ootko ehtiny vielä lukea paljoa? :)

   Poista
 2. Ei vitsi, noi on mun unelmakengät! Oon haaveillu just noista Skopunktenin kengistä jo pienen ikuisuuden, joten taitaa olla aika mennä ostamaan :D

  Ja hei, liityin just lukijaksi :) Löysin jollain ihmeen kaupalla tänne ja tykkään tosi paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nuo on kyllä aivan unelmat! jalassaki aivan tosi hyvät :) kannattaa kyllä käydä ennenku ne loppuu!! ja tosi ihana kuulla :)! onneksi satuit päätymään tänne ja toivottavasti tykkäät jatkossakin :)

   Poista
 3. uuh oot aika kuuma kisu ;) t:hamppu

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat