maanantai 24. syyskuuta 2012

Rihanna

Ihan upee mimmi  mun mielestä! En siis millään tavoin fanita tai seuraa Rihannaa, niinku en oikeestaan ketään, mut onpaha makee tyyppi :) Onhan niitä kaikkia sekoiluja ja muita ollu, mutta onkai niitä suurimmalla osalla julkkisihmisistä varsinki ja mulle niillä ei oikeestaa oo väliä ku en pidä minään "idolina" yms.

Iha ekana nää kaikki hiustyylit ja niitte vaihtelu! Miten oikeesti tää nainen voi näyttää hyvältä vaikka ois millane reuhka päässä?? Tässä kuitenki jotain erilaisia hiustyylejä.

Minkä värisestä ja mallisesta hiustyylistä te tykkäätte eniten? :)Tältä naiselta on kyllä kans niin paljon hyviä kipaleita, ettei millään varmaan ees muistais kaikkia! Tässä kuitenki muutamia jollain tapaa mun suosikkeja ja nää tulee aikajärjestyksessä.
Unfaitfull

Disturbia

Russian Roulette

Only Girl

S&M

Where Have You Been
Tää seuraava on hyvä biisi ja tässä on kans tosi ihanat nuo alkurepliikit. :)
We Found Love


Sitte muutama huippu, jossa Rihanna on mukana!

Princess Of China - Coldplay

Take Care - Drake

Rakastan tätä viimestä laulua, niiiin ihana!Viimisenä, muttei vähäisimpänä tyttösen tatskat! Jotkut on kieltämättä vähän outoja enkä kaikista tykkääkkään. Tässä kuitenkin sellaisia mun mieleen ainakin jossain määrin olevia.6 kommenttia:

 1. tace care biisi ihana !! ja tykkään erityisesti tosta keskarin LOVE tatuoinnista :) mut kylki ja kaula tatuoinnit kans tosi jees !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookkin!! mun suokkari on kans tuo sormi ja teksti kyljessä :p

   Poista
 2. Nyt iski kyllä mieliteko kuunnella Rihannaa. :D Mulle itelle Umbrella on tosi tärkee biisi vieläkin ja siitä tulee aina muistot mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin soi yks biisi päässä ja sen jälkeen aloin käymään kaikkia läpi ja sitten olikin pakko tehdä ihan postaus tästä leidistä :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat