tiistai 4. syyskuuta 2012

Säbää ja lukemista

 
Ompa kyllä ollu vähä kiirettä.
Tää eka kuva kuvastaa enemmä ja vähemmä mun viimeviikon! Kirjotukset tulee ja en oo saanu luettua minkään vertaa. Varmaan näillä lukemisilla (siis lukemattomuudella) tulee jotain M:ää arvosanaksi ainaki, mutta harmittaa ku tietäis että pystyis niiiin paljon parempaan jos ees vähän oikeasti panostais.. Enemmän aikaa tosin on menny reenaamiseen. Joka aamu aamureenit + päälle vielä pääsen 2-3 iltareeneihin.
 
 Perjantai-illan olin töissä ja sen jälkee katsoin kotiväen kans hetken semmosta aiva ihanaa Disney-leffaa! Nimi oli Seikkailu etelänavalla ja siinä oli aivan ihania koiria!! :-) Ei mikää hääppöne elokuva muuten, mutta kyllä tuon voi kattoa iha vaa noitte koirien takia!
 
 
Lauantaina oliki suhteellisen piristävä herätys.. 4.30 herätys ja Seinäjoelle pelaamaan kaks harjotuspeliä.
 

 


 
 Reippaana tyttönä sain lavanki vaihettua! Onneks.. Nyt ku tottunu käyrään lapaan niin tuo vanha suora oli aika oudon tuntonen.
 
Eka peli meni tosi "kevyesti" ja oli huippua pelata kunnolla pitkästä aikaa! Voitto SPV:stä 8-2. Toisessa pelissä alkokin jo painaan ihan kunnolla. Olin ollu puolitoista viikkoa sairaana/toipilaana reenaamatta, joten oli aika paha lähteä pelaamaan kaks peliä, jossa jälkimmäisessä vielä joka toista vaihtoa.. Vaa kyllä tuntu hyvältä ku oli saanu pitkästä aikaa tehä iha hulluna hommia! Toisessa pelissä kaatu M-Team 7-5.
 
Nyt psykan kolmoskirja käteen ja sänkyy lukemaa!!
 
Mitäs pidätte näistä biiseistä?? Musta näissä on jotai tarttuvaa ja kivaa, varsinki Maroon 5 ! Toisesta en oo iha vielä nii varma :-D
 
 
Maroon 5 - One More Night
 
Will.i.am ft. Eva Simons - This Is Love


6 kommenttia:

 1. hyvi sä vedät anni!!! ja hyi tuo disney leffa oli iha hirvee itkin melkee kokoaja ku pelkäsin noitte koirie puolesta :-(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JEE hyvä minä :))! no älä!! mutta onneks kuitenki tiesi kokoajan että se oli DISNEY nii ei siinä ois voinu kovin pahasti käyä :(:) oli kyllä hyvä ku Romeoki iha keskittyneesti katto sitä vähän väliä :DD

   Poista
 2. ÄÄ, mäkin oon kirjottanu aikoinaan psykologian... Otin vaan liian ison palan purtavaksi, ja keväällä kirjotin äidinkielen, englannin, lyhyen matematiikan, terveystiedon korotin ja sen psykologian... arvatenkaan ei jaksanut kaikkeen lukea, joten Emmi "tuleva psykologi" sai B:n kirjotuksista... :D Tsemppiä lukemisiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi eii!! hirveästi kaikkea yhellä kertaa :s että ois ollukki ihme jos oisit jaksanu kaikkiin lukea aivan täysillä :D lähikkö sää sitten kuitenki vielä opiskelemaan psykologiaa? :)

   Poista
  2. En en. ;) Siitä välivuoden kautta lähihoitajaksi, sitten sairaanhoitajaksi vuoden ja nyt oon päätyny loppujen lopuksi terveyshallintotieteitä opiskelemaan. :) Eipä musta psykologiksi ois ollutkaan!

   Poista
  3. No mutta tuohan kuulostaa oikeen hyvältä! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat