perjantai 7. syyskuuta 2012

There's a possibility I wouldn't knowOoh aurinkoa!
Kannattaa nauttia vielä ku pystyy ja sen mää kyllä teen :) Päivän ensimmäinen koulutunti on peruttu ja tunnin korvaukseksi pitää kirjottaa essee. En nyt ulkoa muista aihetta, kun se oli niin pitkä ja vaikea.. Että kohta sen kimppuun sitte!
Oon kuunnellu paljon New Moon -elokuvan soundtrackiä. Olin aivan hulluna noihin kirjoihin sillon kun luin niitä. Omasta mielestä leffat on aivan järkyttävän huonoja verrattuna kirjoihin.. Mutta kyllähän niitä silti katsoo, varsinkin kun tarina on niin ihana ja kirjat lukeneena tietää miten asiat "oikeasti" menee ;-)
Tää kakkosleffa oli tullu vasta ja mää katoin tämänki varmaan pariin otteeseen ja mun silloinen poikaystävä osti mulle tän levyn osana joululahjaa, kun se tiesi kuinka paljon tykkäsin kyseisestä sarjasta :)
Alkuun nää monet kappaleet saattaa olla tylsiä yms. Mutta niinhän se leffakin on aika alakuloinen ja "hidas"! Joten ei elokuvan musiikkikaan voi mitään kovin repäsevää juhlimismusiikkia olla :D
Näitä on aivan ihana kuunnella varsinki tälleen syksystä. Monesti laitan vaan levyn pyörimään kun touhuan jotain ja tää kyllä jostain syystä nostattaa fiilistä tosi paljon.
Tässä muutamia valintoja tuolta levyltä.
Muse - I Belong To You (New Moon Remix)
Death Cab For Cutie- Meet Me On The Equinox
Lykke Li - Possibility
Alexandre Desplat - New Moon (The Meadow).
Black Rebel Motorcycle Club - Done All Wrong
Sea Wolf - The Violet Hour


2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat