tiistai 11. syyskuuta 2012

Vaatteet ja Gossip Girl odotus
 

 
Voihan väsymys.. Taas ollu jotenki vähän nuutunut olo. Aamureenit, pari tuntia koulua ja sen jälkeen lukemista. Oli jotenki semmonen fiilis, joten laitoin mittarin kainaloon ja lämpöä. TAAS. No, jos muuten olo ei muutu mihinkään niin jätän tuon kuumemittarin lukeman ihan omaan arvoonsa eli unohan kokonaan. Kuitenki paras mittari on oma fiilis, eikä muuten tunnu kipeeltä, vähän vaan väsyny olo :)
 
Nyt luen vielä yhen kirjan loppuu (40sivua) ja kirjotan psykologian esseen. Sen jälkeen voin palkita itseni kattomalla eilisen Gossip Girl jakson. Oon varmasti ennenki maininnu, mutta oon aivan hulluna siihen sarjaan! Sori jos tulee juonipaljastus jollekkin!! Mutta jäi aivan kamalasti jännittämään viimejakson loppu, miten Dan ja Blair? En oo ikinä ajatellu, että ne vois olla pari tai mitään muutakaan. Varmaan just siitä syystä tää nyt houkuttaaki mua hirveesti ja eilenki vaa hihittelin hymyssäsuin kotona ku se oli muka jotenki nii jännää :-D Huoh.. Tiiän että se on vaan hömppäsarja, muttaku en voi mitään !!
 
 
Vielä yks joka soi nyt.
 
Lana Del Rey - Summertime Sadness


8 kommenttia:

 1. Oi, tuo Lanan biisi on ihan pirun hyvä! Ja kaunis tuo pääkallohuivi :-)

  VastaaPoista
 2. mistä nuo kengät?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. spirit storesta viime talvena ja sattu olemaan melko hyvässä alennuksessaki :p

   Poista
 3. Mulla on sulle haaste mun blogissa, käy kurkkaamassa! http://minna-tells-secrets.blogspot.fi/2012/09/11-faktaa-vastausta-ja-kysymysta.html :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat