perjantai 7. syyskuuta 2012

Weheartit
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Oikeilla rakkaustarinoilla ei ole onnellista loppua, koska oikea rakkaustarina ei koskaan lopu. Tiedät olevasi rakastunut, kun vaikein asia on sanoa hyvästi. Älä koskaan anna kenellekään kaikkeasi, sillä kun hän on poissa, on sydämesi viety. Jos et saa jotain ihmistä ajatuksistasi pois, ehkä hänen kuuluukin olla siellä. Kun todella rakastat jotain, olet valmis päästämään irti ja jos hän tulee takaisin se on tosi rakkautta. Koska tosi rakkaus on aina vaivan arvoista. Älä koskaan luovu asioista jotka saavat sinut hymyilemään. Se satuttaa kun rakastat jotain, mutta et saa pitää häntä sylissäsi. Kun kasvamme, opimme, että se ihminen kenen ei koskaan pitänyt pettää meitä, luultavasti tekee sen. Elämän suurin haaste on löytää joku, joka tietää kaikki virheesi, eroavaisuutesi ja mokasi, mutta edelleen rakastaa sinua. Rakkaus on kuin sota, helppo aloittaa, vaikea lopettaa ja mahdoton unohtaa. Maailman hienointa ja kauneinta asiaa ei voi tuntea, eikä nähdä, vaan se pitää kokea sydämellä.

 Jokainen minuutti, jonka vietät vihaisena on minuutti pois onnellisuudesta, jota et koskaan tule saamaan takaisin.

 

Tän pätkän on kyllä lukenu niiiin monta kertaa ja joka kerta tää vaan on yhtä ihana! :) Nämä asiat täytyis vaan aina pitää mielessä ja varsinkin tuo viimenen lause!!Musta tää viimenen oli niin älyttömän sulonen reppana nii oli ihan pakko laittaa vielä loppuun! 

 

 Oon tällä viikolla ymmärtäny paljon asioita ja oon tyytyväinen itseeni ja mun elämään ja no, kaikkeen :) Mulle tulee jotenki tosi hyvä olo näistä kuvista! Vaikka jotku näistä onki jokseenki surullisia niin mää näe niitä silleen. Ajattelen nämä kuvat ennemminki semmoseen tyttömäiseen tapaan ihanana romanttisena :) Semmosena mille isi sanois että: "hyi mitä siirappia" haha :D!

 

Ihanaa viikonloppua kaikille!! :)

3 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat