keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Who I am ja postausehdotuksia?

Tämän oon kyllä maininnu jo aikasemminkin, muttakun tämän vaan on niiiin totta.. Voi mua.. :')

Mulla ei nyt ollut mitään kuvia viimepäivistä kun keskityin vaan kirjotuksiin ja musta nää kuvat on niin ihania, hauskoja ja osuvia, että tein nyt tällaisen postauksen! Valitsin nämä kuvat, koska nää kuvastaa mua niinku otsikko kertookin, Who I am :)


Tänään oli viimeset yo-kirjotukset!! Ja lukio ohi nyt :) Vielä on kyllä aamureenejä käymättä, mutta niihin oon kyllä menossa enemmän kuin mielelläni nyt kun ei ees oo muuta koulua! On aika helpottunut olo vaikka aikalailla seilailin vana koko lukion läpi.

Tänään oli psykologia ja musta vähän outo koe jotenki. Tuntu, että oisin osannu vaikka mitä suuntauksia ja teorioita ja kaikkea, mutta niitä ei suoranaisesti kysytty millään tavoin enkä tiiä sainko sisällytettyä niitä vastauksiin tarpeeksi hyvin. Eiköhän se selviä tässä jonkun ajan päästä..

Nyt lupaan alkaa ottamaan enemmän kuvia kun viimeaikoina en oikeen oo ehtiny ja se vähä mitä oon ottanu niin niistäkin on tullut vähän huono omatunto.. Nyt kun on aikaakin niin oisko teillä jotain postausehdotuksia?? Voisin mielelläni toteuttaa jos semmoisia löytyy ollenkaan :)

Eka ihan kunnolla vapaa päivä pitkiin aikoihi, nyt vähä urheilemaan ja sitten katsomaan leffaa hyvään seuraan! Huippua :)

16 kommenttia:

 1. Jee, onnea! :) Sulla taitaa olla siis joulukuussa yo-juhlat? :) Mitä seuraavaksi suunnitteilla lukion jälkeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) ja joo niin on :p en kyllä tiiä vielä yhtään, apua!! johonki yliopistoon uskon hakevani :)

   Poista
 2. voisitko tehä hiuspostauksen, siis että miten ja millä aineita hoidat sun tukkaa ja sitte että MITEN ja millä laitat sen aina?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin tehä!! :) hyvä ehotus :)

   Poista
  2. voin kyllä luvata et tää on mun ja moooonen muunki toive ku sulla on tommonen dreamhair;)

   Poista
  3. Haha no eikä oo!! mut ihanasti sanottu ja kiitos paljon :)

   Poista
 3. Ihana postaus! Ja hei oisko semmonen "päiväni kuvina"-juttu mitään? Ja niin, mikä fiilis jäi psykan kirjoituksista? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo se vois kyllä hyvinki olla mahollinen ;) Hmm noh.. Niinku tuossa kirjotinki nii tuntu etten saanu kaikkea tietoa millää siihe paperille! Mutta eiköhän sieltä kuitenkin jotain pisteitä tuu :) Miten sulla meni??

   Poista
  2. No, hyvin se meni varmasti!:) Mie kirjoittelin ihan hullulla vimmalla ensin sen 3,5 tuntia vastauksia, lopuksi luin kertaalleen mitä olin saanut aikaiseksi, vedin kaikkien vastausten päälle henkselit ja palautin. Eli automaattinen improbatur, mutta tietoinen sellainen :D En vain ollut tyytyväinen mihinkään, kun olen tämmöinen perfektionisti. Keväällä uusiksi.

   Taitaa opettaja olla ihmeissään kun näkee mitä mie olen taas mennyt touhuamaan..

   Poista
  3. Häh?? Siis etkö niinku palauttanu mitään varsinaista vastausta? No se on hyvä, että sulla on mahdollisuus tehä uusiks kevääällä :) Ja joo voin kyllä kuvitella opettajan ilmeen..

   Poista
 4. joku viikon urheilupostaus että mite paljo käyt reeeis ja fiiliksiä yms yms :) ja vaikka mite syöt treenien jälkeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnistuu! Voin tehä vaikka ens viikosta semmosen :)

   Poista
 5. Tsemppiä ruokaremonttiin ;)

  VastaaPoista
 6. Oli pakko tulla katsastamaan sun versio samaisesta kuvasarjasta, oon aivan koukussa. :D
  Ihana. I eat when I'm bored ois kuulunut myös mun listaan kyllä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää vaan on niin ihania!! Haha se on kyllä jo liianki totta.. :DD

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat