maanantai 29. lokakuuta 2012

Help me!!

Ihanat lukijat, tarvin teiän apua nyt tai siis oikeastaan mielipidettä! Toki mulla on omia mielipiteitä asian suhteen, mutta kummiskin ois kiva kuulla teidänkin :)

Miehet. Mikäpä muukaan nyt tuottais liikaa miettimistä.. Tää on silleen aika henkilökohtainen juttu, mutta en koe mitenkään hankalaksi kirjottaa siitä täällä, niin miksei. Vähän jotain mielenkiintosempaa ku normaalit kuulumiset.. Kummiski me kaikki ollaan uteliaita ja muitte jutut kiinnostaa aina niin paljon joten tässä nyt ois vähän :D Mitään haittaahan tästä nyt ei oo kenellekkään kun en nimiä sano niin no big deal. 

Helmikuussa tää eräs herra x tuli esittelemään itsensä mulle. Mää tietenkin hyvänä silloin seurustelevana tyttönä onnistuin melko hyvin häviämään tilanteesta aika nopeeta. Nyt kun erosin niin tää kyseli josko nähtäis, tehtäis jotain, käytäis lenkillä, vähän että mitä vaan. Jotenkin mää taas välttelin koko ajatusta. Mulla on muutama kaveri jotka tuntee tän poitsun jotenkin lapsuudesta asti eikä oo ollu mitään pahaa sanottavaa, harvinaisen hyvää oikeastaan. SILTI olin melkeenpä päättänyt, etten aiokkaan nähdä tätä.

Kaks ja puoli viikkoa sitten annoin sen verran periksi, että lupauduin kyytiin töistä kotiin. Pelkkä automatka siis vaan! Istuin autoon ja katoin, että ohhoh täähän on melko kivan näkönen. Juteltiin 5min ja huomasin, että meillähän juttuki luistaa aika hyvin. Sitte sanoinki, ettei mulla oo mikään kiire kotiin. Käytiin pelaa bilistä ja sen jälkeen pitsalla. Olin jokseenkin melko myyty. Ehkä kun se oli niin positiivinen yllätys! Sen jälkeen nähtiin viikko oikeastaan joka ilta, sitten muutaman päivän välein.

Tässä ihmisessä ois kaikki kohdallaan! Me tullaan hyvin juttuun, voin nyt jo puhua melkeenpä mistä vaan. Tää on 25v, eli mua 6 vuotta vanhempi, ja on ihanaa kun toinen on kypsempi kun oman ikäset pojat useimmiten. En siis yleistä millääntavoin kuitenkaan! Meillä on hauskaa, nauretaan ja "kiusataan" toisia yms. Tää käy ihan hyvissä töissä, aina tarjonnut mulle ihan kaiken, kuskannut paikasta toiseen, hakenu reeneistä, avannu ovet ja muut herrasmieseleet. Silittelee mua kun ollaan vierekkäin ja muutenkin kohtelee kuin kukkaa kämmenellä. Kaiken tän lisäksi tää on hyvännäkönen, just mun tyyppinen, ja loistavassa kunnossa. Siis ihan, että suu auki oon vaan katellu että vau kun toinen kulkee ilman paitaa :D Mahtava kroppa ei voi muuta sanoo..

MUTTA. 
 En vaan tunne oikeen mitään semmosta intohimoa.. Mun on hyvä olla tän kanssa, eikä siinä mikään tunnu väärältä tai hankalalta. Kummiskaan mulla ei oo mikään halu tämän luo, pärjään hyvin ilmankin. Harmittaa kun kaikki muu ois ihan kohdallaan!

Ja nyt ihan yhtäkkiä yks jo aikasemmin tuttu poika herättää mussa tällasia tunteita joita tämä yllämainittu ei herätä. Tää toinen saa mulle hymyn huulille, ootan tän viestejä ja sitä millon taas nään tämän jossain. En yhtään tiiä mistä tämä nyt tuli ja oonki aika hämmentyny.. Tää ei kuitenkaan täytä mun "poikaystäväkriteerejä" enkä nyt muutenkaan oikeen tiiä mistään mitään. Ainoostaan tää tunne mikä mussa herää, kun aattelen tätä..

Tämä jälkimmäinen on siksikin niin merkittävää, kun huomaan nää tunteet, että niitä kyllä on, mutta ei vaan siihen muuten niin täydelliseen..


JOTEN MITÄ TEHDÄ?
Jos semmosta "intohimoa" tai halua päästä toisen luo ei oo nyt, niin tulisko se muka jossain välissä myöhemmin? Yleensähän sellainen on nimenomaan alussa ja sitten saattaa laantua.. Pitäiskö mun vaan nyt luopua tästä jutusta vaikka muuten kaikki ois aivan täydellistä? Eikö se oo kuitenki aika iso juttu jos se puuttuu nyt?


32 kommenttia:

 1. Ei sitä kannata turhaan roikkua muuten niin ihanassa jutussa, jos se kaikista tärkein puuttuu. Ei se oo reilua sua eikä sitä miestä kohtaan. :) Tunteet on kuitenki sen verran tärkeät, että ne on mun mielestä suhteen perusta, se joka pitää ne langat yhdessä jos on esimerkiksi pahoja riitoja jne. Kokeile tuota viimeksi mainittua, mutta sinuna antaisin vanhemman miehen mennä ja löytää sellainen, joka tuntee intohimoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta.. Eniten mulla on hankala olo siitä, ettei tilanne oo reilu toista kohtaan. Kiitos mielipiteestä :)

   Poista
 2. Aika hassua että joku pyytää bloginsa lukijoilta apua tämmöseen asiaan, mutta ajattelin raapustaa sulle vastauksen, koska olen itse ollut samanlaisessa tilanteessa... :-D Ensin oli poika, joka oli just sellainen mitä tulevalta poikaystävältä odotin, täytti nuo "poikaystäväkriteerit" ja juttu luisti hyvin. Kuitenkin huomasin tuntevani vetoa toiseen poikaan, ja aluksi yritin ajatella että olen tämän toisen pojan kanssa vain kaveri... Mutta sitten päädyinkin tämän toisen pojan luo, ja sen luo sitten jäinkin ja nyt ollaan oltu 3 vuotta yhdessä. Itse ajattelen niin, että jos ensimmäinen olisi SE poika, niin ketään toista ei olisi edes kuvioissa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enkä ole koskaan katunut tätä valintaa, enkä tosissaan miettinyt että mitä jos olisikin käynyt toisin. Eli luota vaan omiin tunteisiin :-)

   Poista
  2. Haha totta!! Mietin tätä kyllä jonku aikaa mutta sitte päätin kummiski kirjottaa :D Kuitenkin itseä normaalin uteliaana ihmisenä kiinnoistais jonkun toisen tämmöinen kirjoitus niin oma valintahan tämä oli tänne paljastaa tämmöinen juttu :) Tuosta oon ihan samaa mieltä. Jos ensimmäinen ois SE niin eihän toista tuliskaan..

   Poista
  3. Niin ja kiitos sunkin kommentista! Muutenkin kiva kuulla että saa teit tuollaisen valinnan ja se osoittautui oikeaksi :)

   Poista
  4. Mutta mielenkiintonen postaus oli joka tapauksessa, aika harvoin blogeista nykyään löytää mitään tämmöstä henkilökohtasempaa luettavaa vaikka me ihmiset uteliaita ollaankin ;-)

   Poista
  5. Mielellään kyllä itsekkin lukisin jotain mielenkiintoista tai mielipiteitä herättävää :D

   Poista
 3. Jos olet vasta eronnut, on aivan normaalia ettei vielä tunne tai edes osaa tuntea intohimoa miestä kohtaan. Ko. mies kuulostaa ihanalta ja niinhän sitä sanotaan, että ystävyydestä lähtee ne kaikista parhaat parisuhteet! Eli hitaasti hyvä tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän sitä sanotaan! Itsekkin oon sitä mieltä että se onkin kaiken pohja ja pitää yhessä sitten vielä vanhanakin.. Ehkä tämän asian pitäis vaan antaa olla hetki ja pienen välimatkan päästä ois helpompi arvioida tätä juttua uudestaan. Viimesenä haluan että oon liian hätäinen millään tavalla ja teen huonoja päätöksiä.. :)

   Poista
 4. Ei kannata lähtee suhteeseen jos iteltä puuttuu semmoset suuremmat tunteet vaikka muuten täydellinen mies oliski. Voit tietenki jatkaa tapailua ja kattoa mihin suuntaan tilanne menee jos jotaki intohimoa alkaiskin löytyä mutta jos niin ei käy nii kannattaa vaan jatkaa ihan kaverilinjalla.
  Mutta niin, jos sää tiiät että sulla ei myllää perhoset vatsassa sen takia tai sen kosketus tuo semmosia kylmiä väreitä niin siinä on aika hyvä vastaus. Ei se sillon kannata jos tiiät että jonku kanssa voit tuntea jotaki suurempaa ja joku toinen voi tuntea jotain suurta sitä miestä kohtaan.
  Ja asiasta kukkapurkkiin, sun blogi on ihan mahtava :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melko hyvin kirjotettu!! Nimenomaan tuollaista mää haluan ja ehkä ei pidä tyytyä yhtään vähempään.. Kiitos mielipiteestä ja kiitos blogikehusta!! :)

   Poista
 5. Mitä jos tää ensimmäinen herra X sattuu löytämään tiensä tänne sun blogiin ja tunnistaa itsensä? :o Aika paha isku hänelle kuulla täältä, että et syty häneen silleen seksuaalisesti..? Ja mun mielipide asiaan on kyllä kans se, että jos intohimo puuttuu jutusta niin no way. Elämä on liian lyhyt sellaiseen "oon ton kans vaa siks että mulla on joku". :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän se oo huomannut ihan muutenkin, etten nyt aivan kamalan ihastunut häneen ole silleen..:/ Ja jos jostain ihme reittejä tänne sattuiskin löytämään, mitä epäilen, niin aika ihanasti mää hänestä kirjotin ja vielä jos sanon muuten aivan täydelliseksi ja harmittelen sitä kun näin on. :) Kiitos mielipiteestä :)!

   Poista
 6. Ihana kun kirjoitit näinkin hlökoht aiheesta, todella piristävää lukea tälläistä blogeista :)
  Oon sitä mieltä että kyllä se intohimo/halu olla toisen seurassa tarvitaan, että suhde voi jatkua pitkään hyvänä. Ei sitä varmaan itsekään haluaisi olla suhteessa, missä toinen on sun kanssa vaan "koska oot tyttöystävämateriaalia"? :/ Ymmärrän kyllä ihan täysin ahdinkosi.. Täydellinen vaihtoehto mun mielestä sulle olisi löytää juuri tuollainen jätkä kuin tuo josta kerroit, MUTTA sellainen jonka kanssa ei haittaisi olla vaikka joka päivä :)

  Sulla on muuten ihana blogi ja paljon kivaa luettavaa, kiitos siitä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mää aattelin, että monia varmasti kiinnostais lukea :) Eihän semmosta kukaan kyllä haluais.. :/ Ehkä yritän liikaakin löytää sen tunteen sieltä, koska haluaisin. Semmonen olis kyllä täydellinen, enkä yhtään epäilekkään etteikö löytyis vielä :) Jos ei nyt niin joskus! Kiitos ihana!! :) Sun omaskin on kyllä aivan mahtava :)

   Poista
 7. Heh piristävää luettavaa tämmöiset henkilökohtasemmat jutut! Ja monesti ehkä saattaa olla parempikin kysellää ihmisiltä, jotka ei tunne sua tai kyseisiä henkilöitä ;) Itsestä tuntuu monesti, että tykästyy johonkin aivan täydelliseen ihanaan poikaan, mutta juuri se täydellisyys häiritsee, ei ole mitään jännitystä ilmassa ym. Useinkin sitten huomaa, että kiinnostuu oikeasti enempi semmoisista, joissa on jotain erilaista, ei olekaan ihan oman tyyppinen tai muuta jänskää salaperäistä mikä juuri saa ne perhoset masussa aikaan! Ja kyllä se kertoo paljon jos susta tuntuu, että pärjäisit ilmankin tätä ekaa herraa. :D

  Jee, tämmösiä postauksia enempikin! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä!! Sitä toivoinki että tää ois piristävän erilaista :) Ihan hyvä pointti sulla kyllä! :D Hmm pitääkin alkaa nyt miettimään tuolta kantilta ;) Haha, laitetaan muistiin! ;)

   Poista
 8. voi, toivottavasti keksit mitä teet ton x:n kanssa, on kyl hankala tilanne jos on muuten nii täydellinen poika :/ itsekin oon noiden jätkien takia monta yöunta menettänyt :D entäs tuo "aikaisempi tuttavuus"? kerro jotai hänestä, ootteko tuntenu pitempään, ja mikä hänestä ei tee potentiaalista poikaystävää sitten? :) onko hän sinkku/seurusteleva vai eronnut?:)itsellä nuita eksän haikailijoita on ollut liikaa yhdelle elämälle. sekä intti poikia! toivottvasti sinun tämä ei ole sellainen:D tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti! Hmm no pari vuotta ja ihan sinkku :) En osaa oikeen lyhyesti sanoa miksei oo sellanen, mutta ehkä siinä onkin se miksi nyt viehättää :D Voivoi. Ei onneksi sellaisia!! Kiitos, kyllä mää ratkasen tän jotenki :) Oottelee vaan hetken jos mieli vaikka muuttuis ihan kunnolla jommasta kummasta..

   Poista
  2. Heivaa se, ei tollanen tuu kestämään!

   Poista
 9. Ikisinkun neuvo: älä ota kumpaakaan niin säästyt paljolta ;D No ei vaines. Kyllä se sydän kertoo, kumpi on parempi vaihtoehto :) Täytyy vain osata tulkita sitä.

  Tsemppiä näiden kanssa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha!! Tai sitten ei kumpaakaan ja noudatan sun neuvoa ;)

   Poista
 10. Voii, musta on niin kivaa lukee tämmösiä "ei niin pinnallisia - juttujakin" välillä ihanista blogeista :)
  Mun mielestä toi Herra X kuulostaa täydelliseltä, juuri niinkun sä sanoitkin. Mutta sun on ehkä vaan oltava reilu, niin itelles kun sillekkin ja kertoa miten asiat on :/ Eihän siinä tavallaan mitään pahaa oo, jos kumpikaan ei eti tällähetkellä mitään sen vakavampaa, koska toihan on ihan loistava tilaisuus pitää hauskaa ja nauttia sinkkuudesta :>

  MUTTA..

  Tee kuitenkin niin, miten sun sydän sanoo. Se on aina oikein :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mää toivoin, että tää olis piristävän erilainen :-) Oot ihan oikeessa.. Luotan siihen, ennenki kaikki menny oikein sillälailla :) Kiitos ihana!

   Poista
 11. Hei! Mun mielipide on se, että kannattaa ottaa ihan rauhassa päivä kerrallaan eikä tehdä hätiköityjä päätöksiä. Mulla on itsellä kokemusta tuollaisesta sun ensin mainitseman tyyppisestä miehestä, oli myös mua joitakin vuosia vanhempi ja se oli se osapuoli joka halus kauheesti tutustua muhun, tehdä kaikkea yhdessä ym. Tottakai arvostin kaikkia miehen eleitä ja tykkäsin hänestä, mutta kuitenkaan mitään mieletöntä ''kutkutusta ja perhosia mahassa'' -tunnetta ei tullu. Mietin sillon noita ihan samoja asioita kuin sä nyt, paitsi mulla ei ollu konkreettista toista esimerkkiä siinä tilanteessa kuvioissa. Kuitenkin kuukauden parin hengailun kuluttua mulla alko nousemaan todella tunteita tuota miestä kohtaan ja sitten kuvioihin tuli nuo sun mainitsemat asiat mitä tuossa toisessa pojassa sua houkuttaa, intohimo ja se kun hyppii ilosta kun toinen lähettää viestiä ja mitä kaikkea. Kummatkin tuli siis samassa paketissa periaatteessa ja tyytyväinen oon ollut mun päätökseen vaikka alussa epäilyttikin, nyt vuosi seurustelua takana :)

  Joten niin kuin ihan alussa sanoin, jos sulla malttia siihen on, kannattaa ottaa rauhassa ja edetä ihan päivä kerrallaan. Otin nyt oman kokemuksen esimerkiksi, koska näin sun tilanteessa niin paljon samaa. Mietin kans sillon aikoinaan kauheesti, että onko mitään järkeä kun suurempia intohimon tunteita ei juurikaan ollut, mutta kyllä ne sieltä ajan kanssa tulee jos on tullakseen. Kuitenkin niin vähän aikaa ootte vasta vielä ollut kunnolla yhteyksissä tuon ensin mainitsemas miehen kanssa ja mitäänhän siinä ei menetä jos kokeilee, ei ainakaan jää kaiveleen se miten olis käyny. Jos vaan mahdollista niin päivä kerrallaan vaan, asiat kyllä selkenee pikkuhiljaa ja näät todella mitä haluat :) tsemppiä päätökseen! (tuli kauheen pitkä viesti, mutta toivottavasti saat tästä jotain apuja!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkähän tämä oli, mutta ei se haittaa!! Ihanaa vaan, että näit vaivaa, kiitos :) Ymmärrän sun tilanteen. Kyllähän tunteetkin kehittyy ajan myötä ja toisaalta tuollaiset tunteet sitten ovatkin helposti vahvempia kuin nopeat silmittömät ihastumiset, jotka taas sitten voi yhtä nopeaa mennä ohi kuin ovat tulleetkin..

   Olenkin tehnyt ja luultavasti olisin jatkossakin tehnyt juuri näin miten sanoit. Odottanut ja katsellut päivä kerrallaan ilman turhaa kiirettä. Mutta kun mulla on enemmän mielessä joku toinen, niin ei se olisi reilua :/ Itselle en ainakaan haluaisi sellaista tilannetta toisinpäin.. Mutta eihän sitä tiedä, jos vaikka joskus myöhemmin tilanne olisi eri :) Nyt ei vaan oo oikea aika tälle..

   Poista
  2. No tuossa tapauksessa päätös oli varmasti aivan oikea.:) ja ihan totta tuokin kanta että jos tuo herra x olisi ollut oikeanlainen, ei tunteet toista kohtaan olis edes syttyneet.

   Poista
  3. Niin! Kyllä mää oon ihan varma tästä asiasta :)

   Poista
 12. Hei! Ovatko nämä kummatkin miehet sinua vanhempia? vai onko toinen itsesi ikäinen. :) ja kannatan kiihkempää suhdettaa. Olen itse kokeillut suhdetta missä ei heti klikannu ja toivoin että joku päivä vielä tunteet syttyisivät kohdalleen, mutta ei :( Tuntui kuin haluaisi ostaa jotain mutta se vaan ei sovi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toinen mun ikäinen :) Joo tuo oli kyllä aika osuva vertaus!! Oon itse aivan samaa mieltä suhteista, että kyllä semmosta paloa täytyy olla :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat