maanantai 1. lokakuuta 2012

Helsingissä tuplapelireissu

Viikonloppu meniki taas salibandyn merkeissä. Tällä kertaa oltiin pelaamassa tuplaviikonloppua Helsingissä. Lähtö oli lauantaiaamuna 04.30 ja suunnaksi Tikkurilan urheiluhalli. Pisteet tuli meille makealla 2-3 voitolla ja voittomaali suunnilleen ku enää minuutti oli aikaa taulussa jälellä. Makiaa!Pelin jälkeen kylmähoidot Hietaniemen rannalla. 3x2min. Eka kaks minuuttia oli aivan hirveää ku vesi oli pikkusen kylmää. Nyt ihan naurattaa kuin olin iha hiilenä siitä ekasta seisomisesta, haha.. Sen jälkee helpotti ja viimenen meni ihan helposti jo. Jos ette usko että oli kylmää nii käykää kokeilee!!Oltiin yötä Scandicissa kun vissiin nyt on joku sopimus niitten kans? Ihanaa, en ees muista millon viimeks oltais oltu tuollai kunnon hotellissa yötä. Tosin opiskelijabudjetilla ei kovin kalliisti matkusteta.. Sunnuntain peli oli vasta 18.00. Käytiin aamulla lenkillä, syömässä ja sen jälkeen vielä pariks tunniks nukkuun.

Valmennus päätti että käydään Hietaniemen hautausmaalla ennen peliä. Olihan se tosi kaunis paikka ja hyvin onnistu rauhottaan porukkaa ja herättään kunnioitusta siellä lepääviä kohtaan ja samalla myös nöyryyttä illan matsiin. Varsinki Mannerheimin hautapaikalla käynti sankarihautojen luona oli aika hieno kokemus.

M-Team kaatu lukemin 1-6 ja me saatiin viikonlopulta 4 pistettä, joita lähettiinki hakeen! Jouduin pelaamaan ranne paketissa tuon pelin ja vieläki on kipeä tämä. Pitää nyt kattoa mitä tapahtuu, luultavasti pikkusen lepoa vaan tälle nyt pari päivää ja sitte kokeillaa uudestaa. Oli kummiski tosi mukava pelata ja tuntuu että se suurimmaksi osaksi kadoksissa ollu motivaatio on nyt tulossa takasin!! :)

Muutenki tuo Helsinki alkais ehkä vähän houkutteleen paikkana asua.. Siellä vaan on niin kivan näköstä, ihania vähä vanhan näkösiä taloja, paljon puistoja (ois niin ihana lenkkeillä siellä!), muutenki ihan eri tavalla tekemistä ku Oulussa ja niin paljon paremmat liikenneyhteydet.. Tykkään kuitenki Oulustakin niin paljon, etten oikee tiiä! Olin kyllä aatellu, etten ainakaan Helsinkiin, mutta en nyt tiiä. Vaikeaa..
 
Mitä mieltä te oisitte Helsingissä asumisesta ja onko kokemuksia? :)Käytiin lauantaina illalla syömässä ja oli pikkusen hyvää! Mun pitsassa oli kirsikkatomaatteja, pestoa, ilmakuivattua kinkkua ja jotain juustoa jonka nimeä en muista.. Jälkkäriksi syötiin kolmestaan semmonen bananaslip-annos. Nami !
12 kommenttia:

 1. Mie olen muuttanut elämäni aikana varmaan 456 kertaa, mutta Helsinki on ainoa paikka, joka on tuntunut heti kodilta. En siis ole asunut siellä, mutta joka kerta vieraillessani siellä tulee tosi kotoisa ja rauhallinen olo:)

  Se on tarpeeksi iso, kaunis ja eloisa kaupunki, josta löytyy myös rauhallisia paikkoja. Jotenkin vain rakastan Helsingin tunnelmaa!

  Mulle on tarjottu töitä sieltä ja nyt pitäisikin sitten miettiä, lähdenkö valmistumisen jälkeen sinne opiskelemaan ja tekemään töitä, vai pitäisikö jäädä Ouluun, koska suurin osa ystävistäni asuu täällä..

  Vaikeita päätöksiä!:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Missä kaikkialla sää sitten oot asunu?? Siellä on kyllä jotain tosi kodikasta vaikka se onkin niin iso paikka! Mun äiti kans on asunu joskus nuorempana siellä ja on kehunu kovasti just tunnelmaa ja liikenneyhteyksiä ainaki! Paha valinta.. Toisaalta kyllä sieltäkin sit löytyy kavereita ja ei ne Oulun kaverit mihinkään katoa :) Samaahan voisin sanoa itellekkin :D Mutta nää on pahoja valintoja!!

   Poista
  2. Nojaa, lähinnä Oulun lähikunnissa. Laskeskelin juuri, että olen asunut 17 eri paikassa!

   Mutta niin. Pahoja valintoja tosiaan :D Kyllä se siitä kuitenkin selviää ;)

   Poista
  3. Paljon silti!! Huhhuh :D Kylläkyllä ;)

   Poista
 2. Kivan näkönen reissu! :) Ja herkun näköstä ruokaa, mm!

  Helsingissä on toki puolensa! Mutta joo, hyvät liikenneyhteydet (ei kyllä ollu ainakaan sinä yhtenä supertalvena:D)... Niistä ei itte hyötyny loppupeleissä ollenkaan, kun ei ollut vuokran puolesta varaa valita missä asuu (koululle 30 km, töihin 15 km), joten bussit mentiin aina vaiholla ja vähintään 50 - 60 min matkustamista.. Kyllä tympäsi! Ja kalliit vuokrat.. Huhhui!

  Ittellä oli niin kova kaipuu takas Ouluun kaiken aikaa, että koin omaltakohaltani parhaaksi tulla takaisin. Toki Helsingissä on aina kiva käydä, hotellissa nukkua ydinkeskustassa ja silleen... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Siellä on kyllä melko hyvät vuokrat.. Moni on kans sanonu tuota, että siellä on kiva aina käyä, mutta mielummin asuu Oulussa! Kauanko sää sitten asustelit siellä?

   Poista
  2. Mää asuin siellä ihan pikkusen yli kaks vuotta! :) En siltikään vaihtais tietenkään pois tuota aikaa, koska ihan varmasti muuten tälläKIN hetkellä havittelisin sinne muuttamista! Tulipa kokeiltua...Etelä-Suomeen jos palaisin, niin Tampere ois ehkä ihan kiva paikka asua!

   Vuokrat on kyl aika karut...Mä kun en halunnu aika karu maineiselta paikalta solu-asuntoa niin vuokrasin Vantaalta Kaivokselasta 1960 luvun yksiön..Maksoin siitä 500 e (+ sähkö, netti, vesi) ja kämpässä oli 27 neliöö.. :D Mut sit kun muutin Ouluun Välivainiolle ihan vasta valmistuneeseen asuntoon (kaksio, 45 neliöö) ja maksoin vielä vähemmän siitä, ku tuosta Vantaan yksiöstä :D

   Poista
  3. Niinhän se luultavasti meniskin! Mun ykkösvaihtoehto onkin tähän asti ollu just Tampere jos jonnekkin lähtisin. Kiva kuulla että se ois sullekki mieleen :) Mitä nyt tällee osaa sanoa, kun siellä ei oo asunu!

   Täällä Oulussa on kyllä tosi hyvät vuokrahinnat verrattuna tonne.. Kaikilla puolensa :D Luultavasti mulla käy samoin tuon Helsingin kanssa, mutta ehkä sitä vois silti olla kiva kokeilla!

   Poista
 3. Helsinki on varmaan sellanen paikka asua, että se joko tuntuu just oikeelta tai sitten mieli vetää samantien jonnekin rauhallisempaan paikkaan. Hyviä ja huonoja puolia löytyy kaikkialta, mutta kokeilemalla se oma paikka varmaan sitten löytyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä just semmonen mielipiteitä jakava paikka varmasti :) Se vaan että onko tarpeeksi rohkea kokeilemaan! Se jää nähtäväksi :)

   Poista
 4. Eiii helsinkiin! Omasta kokemuksesta voin sanoa että kesällä ei parempaa paikkaa löydy ku helsinki. Paljo on tekemistä ja rantoja ja muuta mukavaa mutta talvella isot kasat lunta jota ei osata aurata poissa ja masentuneen näkösiä ihmisiä joilla on hirvee kiire vaan. Loskaa ja pimiää ja masentavaa ja hirvee melu. :D Mutta toki se on ihmisestäki kiinni missä viihtyy ja miten. Kokeilemalla oppii ja jos ei opi ni saa ainaki uusia kokemuksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuoki on kyllä varmasti aivan totta et ihana kesäkaupunki mut talvella sitte.. :D riippuu kyllä tietty iha ihmisestä mut hankala se on aina sanoo jos ei oo kokeillu! pitäs vaa päättää voisko olla kokeilemisen arvosta :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat