maanantai 1. lokakuuta 2012

Minä ja pari vastaustaI know
Caught up in the middle
I cry, just a little
When I think of letting go
Oh no
Gave up on the riddle
I cry, just a little
When I think of letting go

Mulle tuli yhteen postaukseen pari kysymystä joihin vastaan nyt.
 
Ootko ajatellu muuttaa pois kotoa milloin? Haluisitko muuttaa yksin vai kaverin kanssa vai?
 
Viimeistään sitten muutan kun syksyllä koulu alkaa (jos näin ajatellaan että johonki pääsen). Haluaisin ja hyvin mahdollisesti muutan jo aikaisemminkin. Mulla ei kuitenkaan nyt oo työsopimusta kovin pitkälle ja haluan muuttaa silleen, että mulla varmasti on sitten töitä ja omaa rahaa riittävästi. Riippuu nyt miten kaikki asiat menee, mutta musta joskus vuodenvaihteen jälkeen/alkukeväästä vois olla semmonen aika kun muuttaisin ehkäpä. Oon aina ajatellu, että muutan yksin tai poikaystävän kanssa, ja kun nyt sellaista ei ole niin yksin. Haluan tietysti, että kaverit käy paljon kylässä, mutta en osais kuvitella oikeesti pitempään asuvani jonkun kaverin kanssa vaikka ne ihania onkin :)
 
 
Jos saisit ottaa 5 asiaa mukaan autiolle saarelle mitä ottasit?
 
Hmm. Unohetaan heti alkuun tästä semmoset jutut kuten tietokone, telkkari, netti, kaverit jne eikä mitään ruokaa tai vettä tarvi ottaa. Ja kuvitellaan, että pääsen sieltä pois joskus :D
 
Ottaisin hulluna luettavaa, jotain tosi paksuja romaaneja. Lämmintä vaatetta jos yöt vaikka oiski hullun kylmiä. Haluaisin kovasti iPodin, mutta jos on autio saari niin varmaan aika nopeesti loppuu virta. Sen takia jätän sen pois ja ottaisin tulitikkuja. Kyniä ja paperia, ehkä siellä alkais mielikuvitus laukata ja kirjottaisin vaikka jonku loistavan teoksen ;) Tai sitte vaa todennäköisemmin riipustelisin ajatuksia ja piirtelisin, semmosia vois olla ihan hauska katella myöhemmin. Ja jonku semmosen tosi kätevän extramonitoimisupertyökalun, jossa ois kaikki tarvittava niinku tyylii puukot ja semmoset!
 
Saattais olla, että pidemmän harkinnan ja tiedon jälkee vaihtaisin nää kaikki johonki muuhun.. Mut näillä mentäis nyt!

8 kommenttia:

 1. ihanalta näyttää sun meikki! meikkipostaus ois tosi kiva :)

  VastaaPoista
 2. Kiva, ettei sulla tunnu olevan mikään älytön kiirre omilleen muuttamisen suhteen! Jos ittekki oisin ollu fiksu, niin oisin asunu vanhempien luona ja hankkinu töitä ja säästäny rahaa. :) Itse kun muutin seuraavana päivänä, kun lakin sain... Jälkeenpäin oon aatellu monta kertaa, että olis pitäny vaan tehä toisin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on tosi hyvät välit molempiin vanhempiin niin viihdyn kyllä hyvin kotona ja vieläkun on kaks kotia parin km matkalla toisistaan niin aina voi vaihtaa toiseen jos jostain syystä toinen tympäsee.. Haha :D Ei mulla kyllä tosiaan oo mikään kiire vaikka oishan siinä omat ihanat puolensa :) Hauskaa kuulla tosi monelta just tuo että ois pitäny tehä toisin ja asua pidempään kotona yms. :) Nautin tästä kotona asumisesta vielä hetken niin sitten voi hyvillä mielin muuttaa ;)

   Poista
 3. Ihanat hiukset! Oot todella kaunis. :)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Niin on ja oon käyttäny sitä ihan hävettävän vähän...!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat