tiistai 30. lokakuuta 2012

Ongelma ratkaistu & muutama juttu joita suosittelen!

Muutama donitsi Arnoldsilta.


Mun edellinen postaus herättikin kiinnostusta, niinku arvelinki ;-) Kiitos paljon kommenteista ja mielipiteistä, joita annoitte! Mielellään otan edelleen mielipiteitä ja kokemuksia vastaan tuonne, koska niistä on aina hyötyä! Että jos jollain on vielä jotain kommentoitavaa niin rohkeasti vaan :)

Sain kuitenkin ratkaistua tän jutun nyt ja oon ihan varma tästä.. Kyllä se vaan on silleen, että tää "herra täydellinen" saa nyt jäädä.. Harmittaa kyllä, mutta eihän se ole reilua jos oon toisen kanssa silloin kun tuntuu, että seura ois kivaa tai jotain sellaista. Ehkä joskus myöhemmin, mutta se nähdään sitten :)Ostin tampereelta muutaman ihonhoitotuotteen. Pysähdyttiin aamupalalle huoltoasemalle ja siinä samassa rakennuksessa oli joku outletti ja siellä esim Lumenen tuotteita. 

 Syväpuhdistava mineraalikuorinta. Tosi hyvää!!Syväkosteuttava yövoide. Tämänkin vaikutti oikeen hyvältä jo yhden käyttökerran jälkeen.


Testasin tosiaan näitä aineita jo heti silloin Tampereella. Aamulla iho oli tosi pehmeä ja näytti paljon paremmalta kuin päivää aikasemmin! Uskomattoman hyvin toimi ainakin mulla nää aineet. Varsinkin talvella kun iho kuivuu tosi helposti jos ei kunnolla rasvaa, niin tää yövoide kyllä toimi! Suosittelen näitä molempia :) Lumenella on tosiaan myös yks mun suosikkiaine, siitä oon kirjotellukki aikasemmin ja siihen postaukseen pääsee tästä !
Tässä varsinki näkyy melko hyvin tuo oman värin ja latvoissa hieman vaaleamman värin ero.

Tykkään mun nykyisestä hiusväristä. Päältä nää on kuitenki vähän tummemmat kun latvoista, ei tosin mitenkään häiritsevästi, mutta kummiskin! Tietyllä tapaa tykkään paljon tästä kontrastista, mutta silti haluan pientä muutosta tähän. Aattelin laittaa vähän vaaleammaksi päältä, että ois yhtenäisempi. Nyt näyttää vähän kuin ois kevyesti liukuvärjätty, mutta se on tullut ihan luonnostaan ja nyt haluan laittaa tätä ainetta :)


Vaikutusajaksi sanotaan 30-45min, mutta mää pidän jonkun 20min, ettei vaalene liikaa. Maksimissaan yhtä vaalea lopputulos kuin muualla, mielellään ehkä nykyisen ja vaaleampien hiusten välimaastosta. Oon muutaman kerran käyttäny näitä sävyteshampoita ja ollu tosi tyytyväinen! Muutos on aina luonnollinen eikä liian suuri, jos ei siis halua vaihtaa ihan väristä toiseen.

14 kommenttia:

 1. Vitsi sä oot kaunis! Ja ihanaa, että sait ratkaisun sun mietteisiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon :) Niimpä, helpottavaa kun ei tarvi enää pohdiskella kokoaikaa!

   Poista
 2. kauniita kuvia susta Anni! :) ja nuo arnoldsit....mulla maha kurnii! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maija!! :) Tiedän.. Mullaki tekee tiukkaa kattoa tuota. Ei muutaku zeppeliiniin ;)

   Poista
 3. Hello!
  After visiting your blog, I invite you to join us in the "International Directory Blogspot".
  "International Directory Blogspot" It's 159 Countries and 5920 Websites !
  Missing yours join us
  If you join us and follow our blog, you will have many more visitors.
  It's very simple, you just have to follow our blog, enter your Country and your blog url in a comment, and you will be automatically integrate into the Country list.
  We are fortunate to be on the Blogspot platform that offers the opportunity to speak to the world and to share different passions, fashion, paintings, art works, photos, poems.
  So you will be able to find in different countries other people with passions similar to your ones.
  I think this community could also interest you.
  We ask you to follow the blog "Directory" because it will give you twice as many possibilities of visits to your blog!
  Thank you for your understanding.
  Please follow our blog, it will be very appreciate.
  I wish you a great day, with the hope that you will follow our blog "Directory".
  After your approval to join us, you will receive your badge
  We ask that you follow our blog and place a badge of your choice on your blog, in order to introduce the "directory" to your friends.
  Regards
  Chris
  I follow your blog, I hope it will please you
  To find out more about us, click on the link below:
  http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Sä oot upea, niinkun aina ♥

  Mahtavaa että sait ratkottua ton sun ongelman, musta teit oikeen päätöksen :-)

  ps. arnoldsit<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana<3! Niin tein.. Huomaan siitäkin ku on tosi helpottunu olo ollu nyt jollain tapaa :) arnoldsit on parhaita!!

   Poista
 5. Toi viimeinen kuva susta on ihana! Ja kiitos vain sun kuvan ansiosta mun oli pakko hakea tänään donitsi Arnoldsista :---D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Voi ei, eihän :DD Mutta välillä pitääkin herkutella ;-)

   Poista
 6. Löysin tän sun blogin tossa pari tuntia sitten, ja aamu onkin kulunut sun juttuja lueskellessa.:) Kiitos tästä mahtavasta blogista! Sait uuden lukijan;)

  VastaaPoista
 7. ei kyllä ikinä uskoisi että sulla mitään iho ongelmia ollut B-) iho näyttää niin vauvanpyllyltä ja toosi kaunis tyttö olet!!:)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat