maanantai 15. lokakuuta 2012

Pikakuulumiset viikonlopulta
Anteeksi tästä hiljaisuudesta! On vaan ollu ihan hulluna kaikkea. Enkä oo päässy äitin luo ku kaikki kuvat on siellä mitä ottaa kameralla.. Ihan tosi ärsyttävän vaikeeta..


Nyt on viikonloppu takana ja oli kyllä mukavaa. Olin perjantaina töissä ja sen jälkeen päädyin vähä niinku vahingossa pelaamaan bilistä ja sit vielä pitsalle. Se ei ollu kuulunu suunnitelmiin, mut onneks muutin mieltä :) 

Lauantaina töissä, en päässy peliin.. HITTO!! Naiset kuitenki voitti, joten vähä paransi fiilistä :) Lauantaina oli pakollinen illanvietto Karon luona. Siis se on meiän valmentaja. En millää ehtiny sinne oikeeseen aikaan ku oli kyytiongelmia ja jouduinki töistä yllättäen meneen Linnanmaalle miesten peliin pitään kahviota. Sitte vielä piti keksiä joku kyyti kotiin, syyä ja käyä suihkussa, ja joku kyyti Karolle.. Oli pikku sählinkiä tuo lauantai siihe asti ku vihdoinki pääsin sinne. Mentiin Jennan kans sinne ja jäätiinki alotteleen Karon ja sen kavereitte kans ku muut naiset lähti, haha! Mut meillä ainaki oli hauskaa koko ilta, joka loppujen lopuks vietettiin Tivolissa vaikka harkittiinki Apolloa.. Kummiski kummanki mielestä parasta on se ku on paljon tuttuja, ja arveltii et Tivolissa varmaa ois enemmän ku Apollossa.

 Fresh look ja leijonanharja aamulla baarin jälkee ! :D

Ah pitkästä aikaa sai nukkua pitkään! Nousin lopullisesti sängystä puoli 3.. Aina ollu töitä tai pelejä niin ei oo saanu nukkua. Vielä kun oli ihan kamalat univelat niin kyllä maistu! Päivällä laitoin lohta (pikkune nälkä ku syöny kunnolla edellisenä päivänä joskus 8 jälken) ja kävin äitin luona toivottamassa karvapallolle hyvää synttäriä ja katsomassa miten remppa etenee. Illalla sitte uusintamatsit bilistä, tällä kertaa jaksoin vähä keskittyäkki ku ei ollu kamala nälkä niiku perjantaina :) Sen jälkee koneelta aikasemmi tullu jakso Vedetään hatusta ja nukkumaan. 
 Meiän ihana ja sulonen Romeo 1v ♥ :')
 Teen tässä pian postauksen, jossa on kuvia tän vuoden ajalta. Ihan tosi hassua katsoa niitä kuvia, jossa tää komistus oli semmonen naurettavan pieni pallero :D Aika on vaan kulunu tosi nopeeta..


Tänään ilta mun tyttöjen kans, syömään eka ja sitte katsoon leffa! Step Up Revolution, ainaki traileri vaikuttaa tosi hyvältä.


4 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat