tiistai 16. lokakuuta 2012

Romeo 1v ♥

Aika on menny ihan hirveän nopeeta! Tuntuu, ku ois hetki sitten haettu säälittävän kokonen ja näkönen karvapallo tähän taloon. Nyt se muka täytti jo yhden vuoden?? Meiän rakkaan syntymäpäivä oli siis nyt sunnuntaina 14. päivä :)
 
Tässä kuvia kuluneelta vuodelta!
 
 Tällasta rääpälettä käytiin katsomassa.
 

Ensimmäistä kertaa ulkona täällä.
 


Ensilumet.
 


 

Hölmön näkönen kun korvat noussu pystyyn :D
 Vähän isompi mies jo :-)
 
 
 
 
Pakko laittaa vielä kerran tää yks, tää on vaan niin sulonen kuva!!♥
 
Romppu on ihan huippu ku se on niin tarkka tai semmonen järjestelmällinen. Eteiseen ei saa jäähä ees lapasia eikä mitään väärään paikkaan, tai herra ilmoittaa siitä! Jos jonnekkin tulee jokin uusi esine, tää käy ensimmäiseksi antamassa hyväksynnän sille, ja sitten se esine saa olla rauhassa. Ihan vasta radiokanava ei ollu ihan kohillaan keittiössä ja herra tuli hakemaan . Kanava laitettiin kohilleen ja Romeo marssi takaisin nukkumaan. Ihan vasta lenkkipolun varrelle oli kasvanu sieni, siis sitä ei tietenkään aikaisemmin ollut siinä ja Romppu ilmoitti tästäkin vähän matalasti murisemalla ja tiukalla tuijotuksella. Sitten sitä kiiteltiin varoituksesta ja sen jälkeen sienestä ei oo ollut haittaa ;-)
 
Tästä koirasta ois kyllä vaikka kuinka paljon kerrottavaa ja hauskoja juttuja, mutta sanotaan nyt vaan sen verran, että tää karvanen kaveri on ihan hullun rakas meille kaikille ja ihanaa kun se on olemassa!! ♥♥


18 kommenttia:

 1. Voi mikä ihana karvapallo! Tuitui :D Nuo pentukuvat, byhyyyy.. Miksei koirat voisi pysyä ihan pennun kokoisina vaikka sen ensimmäisen vuoden ajan?

  Tuo viimeinen kuva on aivan tosi upea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta!! Mut on tässä toisaalta omat paljon paremmat puolensa ku nuo on vähä vanhempia :) Mutta kyllä se ihan pentuvaihe vois silti kestää ees pikkusen pitempään!

   Poista
 2. ÄÄÄÄÄÄÄ! Niin ihana :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. !!!! niimpä :p mua itteä naurattaa hirveesti nuo ekat kuvat ku se on niin säälittävän näkönen :DD

   Poista
 3. oi miten söpö ! <3

  VastaaPoista
 4. Jessus miten komea koira! Aivan ihanat värit ja karvaturri:)
  Mulla itselläni nyt 3v lappari uros:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä aivan ihana nuori mies :)) pitääpä käydä katsoon jos sulta löytyis kuvia siitä! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat