sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Some nights


Vklp meni vähä mönkään ku lauantaina tuli töistä pääkipu ja tänään vasta joskus 5 aikaan lähti pois.. Silti olin tänäänki töissä eikä ollu mitään herkkua. Nyt kuitenki elävien kirjoissa :) Perjantai oli kiva, käytiin Taijan kans katsoon Magic Mike leffa. En uskonu että sanoisin näin, mutta huhhuh.. :D En ikinä oo pitäny Tatumia mitenkään erityisen kuumana, mutta mielipide saatto hieman muuttua ton leffan jälkee. Taijan kans just naureskeltii et meki halutaa sellasia miehiä esiintymää meiä synttäreille..


Lauantaina olin töissä ja sit Santun kans vaa. Olin luvannu varmaa puoltoista viikkoa sitte tehä ruokaa ja nyt laitoin. Sen jälkee katottiin Ghost Protocol leffa, siis mää nukuin puolet mut Santtu ja isi katto sitä munki eestä.. Tosin olin käyny katsoo sen sillo leffassa ja en vaa pysyny hereillä sen pääkivun takia. Käytin kans mun valmentajan koiraa ulkona ja annoin ruokaa tän vklp ajan ku se oli reissussa, raasu joutu yksin olemaa!


Laitoin perjantaina irtoripset ja tässä tulos.

Onko teistä ihan luonnollisen näköset? Ja millaisia kokemuksia??

Hyvää alkavaa viikkoa :)!

5 kommenttia:

 1. Oi, saitpa laitettua hyvin nuo ripset! Oon kokeillut itsekin muutaman kerran ja siitä ei ole tullut kyllä helvettiäkään.. Mulla on joko liian lyhyt pinna, liian kömpelöt sormet tai molemmat, sillä loppujen lopuksi ne ripset sojotti ihan minne sattuu :D

  Uulalaa, pitäisi kyllä käydä katsomassa tuo Magic Mike..

  VastaaPoista
 2. Kivan näköset ripset. :) Onko hyvin pysyny?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nää ihan! Aamusin oon joutunu lisään muutaman tupsun ku se liima oli ehtiny vähä kuivua siinä laittovaiheessa joittenki kohalla, mutta iha minuutti menee vaa fiksaillessa että pieni vaiva :) Nää joihin tuli hyvät liimat ja sain hyvi laitettua nii on aika tiukasti!

   Poista
 3. heii, älyttömän hyvin onnistunu noi ripset! Millä liimalla oot kiinnittänyt ne?:)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat