tiistai 9. lokakuuta 2012

Things about me

 Mulla on paljon muistoja: hyviä, huonoja, iloisia, surullisia, hävettäviä, kaihoisia ja vaikka mitä muuta. Oon kuitenkin oppinu arvostamaan kaikkea, en oo katkera mistään ja muistelen monia semmosia asioita lämmöllä, joista muut luultavasti olis vihaisia tai katkeria. Mun mielestä muistot kannattaa säilyttää mielessä ja kohdella niitä sillä arvolla, minkä ne ansaitseekin. Jotkut pyrkii kokoajan unohtamaan asioita ja jättämään muistoja taakseen, mutta musta sellanen ei kannata :)

 Tää kuva on niin järkyttävän ihana! Oon kypsyny suunnilleen vuoden sisällä ihan älyttömän paljon. Silti mussa on aina semmonen höpöttelevä lapsimainen tyttönen, joka haluaa tehdä kaikkea tämmöstä niinku tää maja tässä. Pitää olla pientä lapsenomaisuutta, että pystyy nauttimaan elämästä kunnolla!

 Hyvän yön viesteissä on vaan jotain niin maagista.

 Varmaan jokaisen naisen unelma!

 Urheilun/työn takia tämmöset onnistuu aika harvoin :( Ootanki vaan seuraavaa kertaa kun pääsen mun ihanien tyttöjen kans pitämään hauskaa!! Saattaa tapahtua jo yllättävän pian ;)

 Oon aika syvällinen ja rakastan ihmisiä, joiden kanssa voi OIKEASTI keskustella tärkeistä jutuista.

 Ne ketkä mut tuntee, tietää että mun suusta tulee aika usein jotain pervoa tai likaisia juttuja. Varsinkin jos seurustelen niin huhhuh.. Musta se on vaan niin hauskaa tai jotenkin vaan seurustelusuhteissa sellaiset tulee melkeen huomaamatta luonnostaan! Mun viime poikaystävän kanssa tää koko juttu oli melkeen jo vitsi itsessään, ku mulla tuli kokoajan liikaaki jotain tämmöstä juttua :D Hups..

 Ei varmaan tarvi ees sanoa?

 Urheilen paljon ja tää tunne on kyllä yks parhaimmasta päästä!

 Välillä nää on vaan niin tarpeeseen ja mää ainakin osaan rentoutua ja ottaa kaiken ilon irti kun tämmösiä herkkupäiviä sattuu kohalle.

 Tanssiminen on vaan niin ihanaa. Tyttöjen kanssa. Baarissa. Parin drinkin jälkeen. Haha :D Ei vaan varsinkin silloin mulla on kyllä aina hinku päästä tanssiin!

 Nykyään lukeminen on jäänyt. Oon kuitenkin aatellut lähipäivinä alkaa lukemaan jotain. Sillonku luen niin sitte kans luen! Rakastan hyviä kirjoja ja uppoudun niihin kyllä ihan täysin. Ihanaa hommaa, jota tulee tehtyä liian vähän :/

 Ahh. Nytkin hirveesti oisin lähössä ulkomaille, mutta kaikki on vaan koulussa ja töissä tai ei oo rahaa??

En oo mikään extreme tyyppi sinänsä. Haluan kuitenkin pienillä asioilla jännitystä elämään ja perhosia massuun. Varsinkin semmosia perhosia, jotka aiheuttaa joku ihana ihminen :)


 Ostin tän huivin viime viikolla ja kuuluu kyllä mun yksiin suosikkeihi!

Nyt kohta nukkumaan, että jaksaa huomenna.
 Sweet dreams ihanat :)

10 kommenttia:

 1. Moikka!

  Pakko kysyä, että mistä sä ammenat ton positiivisuuden sun asenteeseen? Siis ihailen sitä todellakin! Varsinkin kun oot ilmeisesti aika vasta eronnutkin, ja silloinhan ei välttis kovin hymyilytä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei :) Mää en oikeen itsekkään tiedä! Oon vaan ymmärtäny paljon asioita ja jotenkin tunnen itseni tosi onnelliseksi, tuntuu vähän kuin koko maailma ois auennu yhtäkkiä :D Vaikea selittää! Joo oon aika vasta eronnut.. En ois halunnut mitään muuta kuin että se juttu ois toiminut, harmi vaan että näin kävi. Kummiski se on ihana poika enkä vaihtais niitä aikoja pois vaikka saisinki :) Luulin kans, että oisin aivan maassa ja pitkään, mutta toisin kävi :)

   Poista
 2. Ihana postaus:-) Samaistuin niiin moneen kohtaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei näkyny sua vielä tänään ainakaa :(:)!

   Poista
  2. Kävinki vasta tänään perjantaina! :D

   Poista
  3. Olin huomaavinani sut siinä myymässä, mutten voi sanoa varmaksi kun ei ollut silmälaseja päässä.. Ihan sairaan paljon porukkaa oli kyllä liikenteessä!

   Poista
 3. Wau..Oot kyllä ainutlaatunen : )

  VastaaPoista
 4. Oli pakko tulla sanoon niistä irtoripsistä, jotka oli tuolla jossain aiemmassa postauksessa, että mulla oli itellä samanlaiset ripset n.vuosi sitte ja en laita enää ikinä!! Omat ripset katkes ihan nysiksi ja kesti kauan et ne kasvo takas:(( toivottavasti sulle ei käy samalla tavalla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti!! mulla kyllä oli viime syksynä enkä sillon ainakaan huomannu mitään eroa.. moni kaveriki on sanonu tuosta samasta. se varmaan jotenkin ihan riippuu ripsistä ja siitä kauanko ne on :o toivotaan kuitenki parasta..

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat