perjantai 12. lokakuuta 2012

Vaahtokarkkikaakao ja muuta mukavaa
Hullut Päivät. Coffee Housen kaakao. Kavereita. Lyhyitä yöunia. Aamureenejä. Hauskanpitoa. Hellyyttä. Naurua.

Näistä on mun viimepäivät koostunu. Ollu kyllä mukava viikko! Pari päivää vielä töitä Hulluilla Päivillä ja sitten viikonlopun viettoon. Saa nähä pääsenkö ees pelaamaan lauantaina.. Pitäis saada työt vaihettua, toivotaan parasta!Kävin nopeesti töiden jälkeen pyörähtään hulluilla eilen. Tässä mun ostoksia.

8 kommenttia:

 1. upee Anni! Mieki ostin tuon aussien hoitoaineen :-) ps. rakastan sun hiuksia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihana ja parhaan tuoksusta!! :) kiitos ilona :p

   Poista
 2. missä oot töissä:)ps anttilassa on taika mallistoo tarjouksessa ;D

  VastaaPoista
 3. hups hulluilla päivillä joo xddxd lukihäirio?
  onko kaikki stockmannin töyntekiät töissä hullujen päivien aikaan? ei varmaan paljon vapaita ole?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ei se haittaa!! :D no varmaan aikalailla. kuitenkin kun apulaisiakin on tosi paljon nii eiköhä vakituisetki oo melkee kaikki ainaki :) mulla on ainaki nyt ti-la työt et sunnuntai kummiski vapaa :)

   Poista
 4. Miten oot aikoinaan päässyt oikeen stokkalle töihin! Oon pariin kertaan hakenu sinne eikä mulle ikinä oo paikka auennu. Lucky you! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etin kesätöitä toissakesälle ja kävin eka kysymässä töitä One waystä, ne sano että laita hakemus netissä. Sen jälkee kävelin Herkkuun eli sinne ruokakauppaan, menin kysymään joltain mieheltä onko niitten pomo paikalla ja että haen kesätöitä. Se katto mua vähän aikaa ja hymyillen sano, että no käydäänpä katsomassa. Pomo ei kuitenkaan ollu paikalla, mutta ne otti mun numeron ja pomo sitte soitteliki ja pyysi käymään siellä. Ne otti mut sillon sinne ylimääräiseksi kevään Hulluille vaikka en ollu hakenu, mutta kesäksi niillä oli jo tarpeeksi väkeä. Menin sitte Saleen töihin, soppari loppu vuodenvaihteessa ja soitin Stockalle ihan vaan kokeilumielessä. Se pomo kuitenki heti muisti mut (pikkuse yllätyin!) ja kysy mun koulutilannetta ja että haluanko töitä. Kannatti soittaa! :D Mun mielestä töitä kannattaa hakea paikanpäältä ja ottaa CV mukaan. Netin kautta menee aina niin hirveesti hakemuksia, joissa kaikissa lukee "olen iloinen ja reipas" plaaplaa. Mielummin kannattaa käydä paikanpäällä ja jättää hyvä vaikutelma itsesta ja jäädä mieleen :) En määkään ois varmaan ikinä sinne päässy jos oisin laittanu hakemuksen netissä!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat