tiistai 23. lokakuuta 2012

Vastauksia haastekysymyksiin

Lady Mode laittoi mulle haasteen. Se on sama, jonka tein silloin aika vasta. Sen takia vastaan nyt vaan näihin kysymyksiin, koska ne tietenkin on erit :) Enkä nyt enää haasta ketään!

Vastaan kans vähän pitemmin, koska en tee nyt muuta kuin vastaa näihin :-)
Toivottavasti joku edes jaksaa lukea!
 

1. Kuka on sinulle tärkein ihminen koko maailmassa?  

Äiti. Vaikka nykyään asunkin enemmän isin luona, niin äiti on mulle se spesiaali. Haluaisin kovasti vastata, että molemmat vanhemmat, koska kummatkin ovat älyttömän rakkaita ja tärkeitä ja auttavat kaikessa. Jos on pakko valita, niin ehkä kummiskin senkin takia äiti, koska se on samaa sukupuolta ja ehkä siksikin ymmärtää erilailla kuin isä.

En oo kenelläkään mun ystävillä enkä kenelläkään nähny/kuullu olevan samanlaista suhdetta äitiinsä. En edes muista kuinka moni mun ystävä on kehunu mun äitiä. Veikkaan että se tulee siitä kun äiti tulee vaan juttelemaan ja höpöttämään ja silleen ikäänkun on "samalla tasolla", ettei sen kanssa oo yhtään hankalaa olla.

Oon aina kertonut äidille ihan kaiken. Jos jätetään pois semmoiset yksityiskohdat :D Mutta muuten! Ja äiti aina ymmärtää, tai jos ei ymmärrä niin puhutaan asia läpi. Ei ikinä tuu semmosta tilannetta, että se jostain mun tekemisistä suuttuis tai huutais mulle yms. Tietenkin se on aikuinen ja näin, mutta yks paras puoli on se kun se on aivan tosi hömelö joskus tai semmonen ja osaa nauraa itselleen! Meillä on monesti niin hauskaa, että nauretaan aivan vedet silmissä jollekkin.

Nykyään kaikki on hyvin. Aikaisemmin kuitenkin oli vuosia sellainen tilanne, jossa minä olin äidin tukena ja turvana. Uskon, että osittain se on vielä lisäksi vahventanut meidän suhdetta.
2. Mikä on tärkeintä elämässä? 

Olla tyytyväinen itseensä, omiin tekoihin ja valintoihinsa. Just se mitä näkee kun katsoo peiliin. Enkä tarkoita tätä mitenkään, että pitäis olla itsekäs tai silleen, että vain "minä itse" ois tärkeä. Vaan esim. jos joku tarvitsee apua, niin auttaa. Jos ei auta niin tuskin voi olla tyytyväinen itseensä.. 

Eihän kaikilla välttämättä ole samalla lailla oikeudentajua tai kykyä nähdä mikä on oikein ja väärin. Mutta yleisesti ottaen on. Ja pointti on siis toimia näiden mukaan. Välillä oikea ratkaisu on toimia itsekkäästi ja silloin täytyy toimia sen mukaan, jotta voi olla tyytyväinen.

Tämmöinen vaatii kai aika hyvää itsensä tuntemista. Mun mielestä mää tietyllä tapaa just tunnen itseni aika hyvin. Eihän se tarkoita, että teen kaiken just niinku pitäis. Mutta tunnen asian silleen, että oon kokoajan menossa lähemmäs tuota, että oon tyytyväinen kaikkeen. Vielä on kuitenkin niin isoja asioita ratkaisematta, esim. koulutukset sun muut, ettei vielä voi täysin sanoa. Eikä sitä ikinä myöhemminkään voi täysin tietää mitä tulevaisuus tuo..

3. Miksi bloggaat? 

Hmm.. Saa vapaasti kirjottaa mitä haluaa, laittaa kuvia mistä haluaa jne. Tää on mukavaa vapaa-ajan käyttöä! Ja jos joskus tuntuu, ettei jaksa niin ei oo pakko.

Vaikka vielä ainakaan en mistään "merkittävästä" täällä puhu, niin mulla on paljon mielipiteitä ja näkökulmia asioihin. Enkä mitenkään varo niiden julki tuomista. Oon silleen rohkea, että voin helpostikkin sanoa asioita tai keskustella jostain, mitä muut ainakin mun kaveriporukoissa varois. Nyt oon vaan kirjotellu tänne semmoista normaalia tylsää niiku mite kuluneet päivät on menny yms, mutta ehkä se muuttuu vielä :) Nyt oon kuitenkin niin vähän kirjottanu tätä blogia, että homma jollain tapaa on vielä mullekkin aika vierasta..4. Mikä sinusta tulee isona? 

Ei mitään tietoa! Jos siis ammattimielessä aatellaan. Tässä just oon mietiskelly minne hakisin opiskelemaan. Yliopistoon kummiskin haluan. Se vaan on ollu aina selvää, että sinne haluan. Oon ehkä silleen kunnianhimoinen. Haluan hyvän ammatin. Haluan, että joskus on varaa matkustella silleen ihan normaalisti. Haluan elää semmoista normaalihyvää elämää.

Uskon, että musta tulee tosi hyvä äiti! Vaikka en tosiaan vielä ainakaan lapsia halua :D


5. Vuodenaika joka kuvaa sinua? 

Apua. Ei ainakaan talvi. Mutta jostain syystä ei kesäkään. Enkä oikeen kevättäkään osaa ajatella. Mutta jos sanon syksy, onko se siksi että nyt on syksy ja tän syksyn oon tuntenu olevani jollain tapaa onnellinen?? :D Noh, tällä hetkellä ainakin sanon, että syksy :) Ja vielä semmoinen lämmin, aurinkoinen alkusyksy, ihana.6. Biisi joka kuvaa tämänhetkistä mielentilaasi? 


Linkitin tämän kyllä viimepostaukseenkin. Mutta ehkä siinä on syynsä miks oon kuunnellu tätä nyt pari päivää kokoajan putkeen. Nytkin tämä on taustalla menossa ehkä 6. kertaa..

Tää on kyllä tosi surullinen kappale. Mulla ei kuitenkaan oo surullinen fiilis. Oon kyllä nyt pyöritelly mielessä muutamaa juttua. Ihan vaan pohdiskellu paljon! Paria ihmissuhdejuttua, että miten niitten kanssa toimisi.. Ei mitään surullisia juttuja sinänsä, joten toisaalta sillä tavoin tää biisi ei kuvaa mun mielentilaa. Mutta jotenkin kuitenkin kuvaa. Tai mun kannalta ne jutut ei sinänsä oo surullisia, mutta ehkä siksi on haikea fiilis jos/kun pitää muille tuottaa pahaa mieltä :( Mutta välillä niin vaan joutuu tekemään vaikkei haluaiskaan.7. Mitä harrastat? 

Salibandyä. Ja ainakin 10 vuotta oon pelannu.


 


8. Mitä tekisit jos voittaisit lotossa?

Laittaisin suurimman osan säästöön. Tai sijoittaisin. Johonkin kummiskin missä ne vois tuottaa edes vaikka vähäsen.

Kävisin ihan normaalisti opiskelut. Jos löytäisin työn jossa viihdyn niin olisin myös töissä. Jos semmosta ei löytyis niin perustaisin jotain, esim jonkun yrityksen. Oma ravintola on semmonen juttu mitä oon paljon miettiny, ja joka ois ihana. Voisin toki suoraan opiskeluistakin siirtyä tuohon yrittäjyyteen tai siis ilman, että etsis muuta työpaikkaa.

Kummiski haluaisin tehä jotain! Ihan vaikka perustaa joku löytöeläinkoti ja auttaa siellä tai jotain! En vois kuvitella vaan "nauttivani" elämästä ja matkustelevani kokoajan. Ei semmonen oo kunnon elämää eikä semmosesta varmaan edes hetken päästä nauttis. Toisaalta ei tarvis raataa ihan hulluna, mutta ehkä siinä onki just se, että välillä sitten tekis mieli tehdä hirveesti töitä, kun tietäis ettei se oo ns. pakko.

Mulla ainaki menee monesti just silleen, että kun työpäivä loppuu tai koulusta pääsee, niin ei ois enää mitään ongelmaa jäädä jatkamaan :D Vaikka koko päivän oiski vaa oottanu sitä, millon pääsee pois..  Ehkä se on just se kun sitte se tulee omasta tahdosta eikä pakosta.9. Mitä teit eilen juuri tähän aikaan? 

Makoilin sängyllä yhen ihmisen kanssa ja juteltiin ihan vaan kaikesta mitä mieleen tuli. 
10. Lempi elokuva? 

Tähän en osaa vastata! On niin paljon ihania elokuvia, että en millään osaa sanoa, anteeksi..


11. Lempi tv-ohjelma?

Gossip Girl.

Oon katsonu ne suomen vauhtia ja nyt on hirveä odotus sille viimeselle kaudelle.. Tulis pian!!


 

8 kommenttia:

 1. seurusteleeko se sun pikkuveli?

  VastaaPoista
 2. Sä oot kyllä ihan älyttömän hyvä kirjottamaan :-) Ja voi vitsi, ootte saman näköisiä sun äitin kanssa :] hihii, ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) pakko kai tuota on alkaa uskomaan että näytetään samalta ku oon niin älyttömän monesti kuullut :))

   Poista
 3. Ihana postaus ! Huippua, kun vastasit oikeesti noihin kysymyksiin pidemmin kun vaan yhdellä lauseella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :) On se mukavampikin vähän avata noita vastauksia :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat