torstai 22. marraskuuta 2012

Kaikenlaista nopeesti!

Mun tekis mieli lähtä käymään Haaparannassa!! :D
Vähän tyhmää, koska ei mulla oikeestaan oo mitään kummempaa syytä.. Ostin sieltä viimeks pari kuukautta sitte kengät ja niistä irtos se korko niin ne ainaki käyä vaihtaan jos niitä on siellä vielä! Ja muutenki kattoo jos on ihania kenkiä, joita kyllä varmasti on, joten ei pitäis lähteä, muttaku on vaikea vastustaa ihania kenkiä, ja aina löytyy hyviä syitä ostaa kenkiä, ja vaikea valinta tämä, ja nyt ahistaa, ja nii. Haha, no ei sillee ahista! Muttaku en sillo heti vieny niitä kenkiä suutarille täällä ku aattelin että käyn Haaparannassa kuitenki suht pia nii vaihan ne sitte siellä. Niin onko nyt sitte järkeä mennä suutarille täällä ku oon niin kauan oottanu?? :D

Tässä kuvia viime keväältä ku oltiin Nellin kans reissussa siellä.
 :DDD en tiiä mitä pelleiltii ja miks mulla on tuommonen ilme, mutta kuitenki ainoa suht järkevä kuva meistä kummastaki! :DEi oo nyt neidin kans nähty vähään aikaan ja ois pikkusen ikävä :( Mut toivottavasti pian taas!


Hahah raasu :(:D Tässä oli joskus kans semmone teksti "too fat for fun :(" raasu....

Kerroin tiistaina siitä uuesta työstä. Se ei ollu pitkä ilo :DDD Otin lopputilin keskiviikkona työpäivän jälkee.. Ei se ollu iha vaa siitä työstä kiinni kuitenkaa vaikka aika paljon oliki.. Tuli pää kipeeksi siitä ku piti istua koneella 8h ja mulle soitettii ja pyyettiin ikäänku työhaastatteluun :) Tai että meen sinne ainoona ja ihan vaan kaikki riippuu siitä saadaanko sen ihmisen kans sovittua kaikki jutut! Kohta lähen sinne, saa nähä mite käy :)

Tässä vielä joitain näitä tyhmiä mille nauroin sillo yks yö ja muutaman kerran sen jälkeenki ku oon katellu... :d


Ehkä vähän helppo huumori iskee välillä, mutta samakai se! :D Tänään oli aamureeneissäki jotenki vähä turhan hauskaa. Tai jotenki oli niin väsyny että varsinki loppureeneistä ja reenien jälkeen naureskelin vaa.. Nimenomaa tuli "hyvää" juttua... Erityiskiitos Hantalle näistä aamureenien nauruista :)))!


4 kommenttia:

 1. haha toi Forrest juttu on ihan paras :D

  VastaaPoista
 2. Voi että, ois kyllä ihana käydä osteleen Ikeasta vähän joulukamaa! Silloin kun asun Torniossa, tuli vierailtua Hapitsun kaupoissa vähän liiankin usein.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Mulla kyllä tulis varmasti kans jos asuis yhtään lähempänä :D!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat