keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Tattoos


Tatuoinnit. Näistä löytyy kyllä vieläki niin monia mielipiteitä. Mää oon tykästyny tatskoihin sitä enemmän mitä vanhemmaksi oon tullu. En vielä muutama vuosi sitte kuvitellukkaan ite ottavani mustetta ihoon, vaikka en mitenkään vastustanutkaa. 

Viimekesänä otin tekstinpätkän kylkeen lonkan yläpuolelle. Sillä tekstin sanomalla on tosi iso merkitys mulle, ettei se oo ainoostaan siksi, että näyttäis kivalta yms. En oo mitään kuvaa siitä laittanu esim facebookkiin, koska otin sen "itelle" enkä vaan siksi, että laittasin johonkin jakoon ja keräisin tykkäyksiä.. Ei mulla siis oo mitään sitä vastaan, että laittaa kuvaa! Kuhan se siis ei oo se syy miksi ottaa, että hakee sillä jotain huomiota.. Mutta mää vaan halusin pitää sen sillain. Että ne ketkä näkee sen niin näkee sitte jossai livenä :) Ehkä joskus vielä laitan tänne kuvan siitä tänne!

Suurin osa niistä, jollai ei oo tatuointeja sanoo jotain tyyliin "nehän on sulla koko elämän", "mitä jos et vuosien päästä pidäkkään niistä enää", "muut rakentaa ennakko-oletuksia", "voi vaikeuttaa työnsaantia" jne. Mua ärsyttää tämmönen niin paljon. Tottahan se on, että jos joku ottaa tatuoinnin jostain hetken mielijohteesta tai humalassa, niin voihan se kaduttaa! Mutta esimerkiksi tuo mun tatuointi. Se oli ollu varmaan vasta kuukauden ja olin tietyllä tapaa jo unohtanu sen. Siitä oli vaan tullut jo osa mua ja mun "tarinaa". Kun ihminen kasvaa omien tatuointiensa kanssa, niistä tulee osa itseä, eikä niitä edes ajan kuluessa huomaa ajatella.

Mää oon sen verran nössö, etten luultavasti ikinä tuu ottamaan tatskoja käsiin, tai muihin paljon esillä oleviin paikkoihin. Mutta musta ne on aivan upeita. Riippuu tietenki henkilöstä kuka niitä kantaa! Eihän ne tosiaan kaikille sovi. Toinen "syy" on mun äiti. Se tykkää ihan hulluna mun kylkitatskasta, eikä muutenkaan siis vastusta tatuointeja, mutta.. Oon jo tosi kauan halunnu ottaa tatuoinnin sormeen, mutta äiti sanoo just sitä kuin se voi vaikeuttaa työnsaantia. Ymmärrän kyllä tuon, varmasti voikin vaikuttaa jollaintapaa. Mutta mua ärsyttää just se, että miksi! Tosi kapeaa ajattelua musta semmonen, jos noin pieni asia ratkaisisi sen millanen joku ihminen on luonteeltaan ja työsopivuudeltaan.. Huoh. Mutta just se, että voisin kyllä ottaa sen riskin, mutta en oo oikein ikinä pystynyt jostain syystä tekemään jotain, mitä äiti sillain "vastustaa" :D Se on vaan mulle jotenkin niin iso auktoriteetti ja arvostan sen mielipidettä niin paljon! Kenenkään muun mielipiteellä ei oikeestaan oo väliä, jos äiti on mun puolella.. Varmaan sekin, kun aatellaan niin monesta asiasta ihan samallatavoin, niin koen saavani sieltä suunnalta merkittäviä mielipiteitä. Noh, pitää jättää edelleen mietinnän tasolle tää juttu.. Ainakin toistaiseksi ;)

Mitä tuossa ylempänä sanoinki, niin jotkut melko paljon tatuoidut kropat on vaan niin upeita! En kyllä itelle ottais, mutta ihailen niitä keille sopii ja ketkä uskaltaa ottaa :)

Vaikka sanon tällee ja jollain tapaa jonkun mielestä varmaan hehkutanki tatuointeja, niin en nyt silleen kannusta ketään ottamaan. Mutta jos itse tatuointi ja paikka on OIKEASTI tarkkaan harkittu, niin rohkeasti vain :) Mun makuun tatskoilla pitää olla jokin merkitys, eikä ottaa vaan ulkokuoren takia, mut en mää nyt sellaistakaan tuomitse mitenkään!
Lauralla Motherfuckin' fashion  blogissa on musta joitain aivan ihania tatskoja ja ne vielä sopii neidille tosi hyvin! Muutama kuva Lauran tatskoista.
Tässä vielä joitain kuvia, jotka on mun mieleen.


24 kommenttia:

 1. Tatuoinnit viehättää mun silmää paljonkin, jos ne on vaan oikein tehty ja mielellään olis vähän ajatustakin takana. Sitä en sitten tajua miten ne vaikuttais kenenkään kykyyn ajatella tms, mitä hullua nyt saa joskus lukea. Musta ne on taidetta siinä missä kankaallakin olevat kuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä tärkee pointti tuo minkä sanoit alkuun! Niinhän ne ovatkin, harmittavan monet vaan on vielä ihan uskomattoman kapeakatseisia ja varmaan tietyllä tapaa vanhanaikaisia tuon asian suhteen..

   Poista
 2. Sama juttu täällä, otin tänä vuonna niskaan tekstin pätkän, jolla on itselle suuri merkitys ja nopsaan sen kyllä unohtikin ja siitä tuli osa itseäni! :) En oo kyllä itsekään mihinkään sitä pistänyt, jossain saattaa vilahtaa vähän, mutta heh ois kyllä kiva nähä se sun täppis! Ehkä joskus jos laitat tänne ;D Ja nuita Lauran tatskoja on kyllä tullut ihailtua, aivan upeita! Kumpa riittäisi itselläkin pokka ottaa isompia kuvia ja enempi. Mutta tuskimpa vaan... ;o btw, missä kävit ottamassa kuvan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän nopeesti semmonen kyllä katoaa mielestä, varsinkaan ku ei oo semmosessa paikassa että kokoajan vahingossa sattuis silmiin :) Mutta varmaan siltikin.. :) Eiköhän vielä joskus tuu ihan kunnollista kuvaa siitä tänne :D! Kuulin kyllä niin erilaisia kommentteja, joten kävin vaan katsomassa paikkoja ja kysymässä kumpaan sais nopeemmin ajan. Luultavasti kommenttien perusteella oisin menny red&white ink, mutta pitbullii sai peruutusajan, joten menin sinne. Ei mitään moittimista palvelusta, moni on ihastellu, kui hyvin tuo teksti on tehty, mutta aikaa kans meni tuplasti siihe nähe mitä ne oli arvioinu kummassaki paikassa, että... :D

   Poista
  2. Ite kävi kans pitbullissa! Olin kyllä niin mielettömän tyytyväinen palveluun ja tatuoijan osaamiseen, harmi vaan kun on nyt kyseinen herra lähtenyt pois! :(

   Poista
  3. Se on kyllä paikkanakin melko miellyttävä :) voih :( niinpä tietenki heti kun löytyy joku hyvä...

   Poista
 3. Mä oon kans ite miettiny jo reilu vuoden verran, että mikä ois se tatuointi minkä tahtoisin ottaa. Se on just se kuitenkin, että kun ne mielipiteet vaihtelee välillä ja tollasta ei kyllä tehdä ihan hetken mielijohteesta .. :o Ehkä vielä joku päivä!
  Vitsi, mä oon kans miettiny tota työnsaanti hommaa! Mitä sillä musteella ihossa on väliä, se ei kerro ihmisestä työntekijänä mitään! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaaki miettiä ihan rauhassa :) Mielummin silleen päin! Määki mietin varmaan puol vuotta, muttei tullu mieleen mitään, mikä ois silleen "iskeny" et tän mää haluun! Kunnes sitte kesällä niin kävi, mietin sitä vielä hetken ja sit meninki ottaan :) Eikä sen jälkeen oo hetkeekään kaduttanu :) Musta se on kyllä aika naurettavaa, enkä sillai haluais ees välittää tuommosesta, kuha saisin tuon äidin vielä olemaan samaa mieltä :D Mutta mieti tosiaa iha rauhassa!! :)

   Poista
 4. Mäkin oon jo pitkään haaveillu tatuoinnista! Haluisin jonkun aika yksinkertaisen, ehkä just jonkun kivan tekstin mikä on itelle tärkee.. Tatuointi on ainakin mulle aika iso päätös ottaa niin täytyy kyllä tosi tarkkaan tietää millasen haluun :D Ja sit kun musta joskus isona (toivottavasti:D) tulee jonkunlainen johtaja niin mulle ei oo kyllä mitään väliä onko sillä työnhakijalla tatuointeja näkyvillä vai ei :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Semmonen kuulostais kyllä tosi hyvältä :) Se oli mullekki sillo ja pakko myöntää, että vielä ottohetkelläki epäilin ihan pikkusen, että kaduttaakoha joskus.. Sen jälkeen ku homma oli valmis ja näin sen peilistä nii kaikki huolet hävis :) Tosi hankala selittää!! :D Mulla ois kyllä ihan samanlainen suhtautuminen jos tuollasiin tehtäviin joskus pääsee et on päätösvaltaa :) Se on ihan ymmerrettävää, että erilaisia mielipiteitä on eikä jotku tykkää tatskoista. Mutta ei niitten perusteella voi rakentaa kuvaa ihmisistä eikä antaa vaikuttaa tyylii just johonki työnsaantiin :D Onneks meillä on ainaki yks hyvä pomo tulossa siellä ;)

   Poista
 5. Heippa! :) ihan näin mielenkiinnosta, miten sulla meni äidinkielen yo-kirjotukset?

  VastaaPoista
 6. Kiitos paljon tästä hypetyksestä <3  Kiva blogi sulla muutenkin :)

  VastaaPoista
 7. En oo muuten ennen ajatellut tota, ettei sitä omaa tatuointia sit enää niin huomaa. Mutta nyt kun sanoit tajusin etten jotenkin edes enää näe sitä, vaikka se on ihan tossa jalkapöydässä : D ja kylläää haluan lisää! Mutta en kans sellaseen paikkaan halua, ettei tarvittaessa saa piiloon...

  Onneks toi mies ottaa leimaa sit munkin edestä, niin se vähän rauhottaa ettei tarvii laittaa omalle iholle enempää väriä :---D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha niimpä! Aika hauskaahan se on, mutta dont know why :) Joo kyllä määkin mielellään sellaisia, jotka tarvittaessa saa piiloon :) Paitsi tuon sormen voisin uhrata!! :D Hyvä sitten, et sulla on sellanen mies että selviät ite tästä :DD

   Poista
 8. Meinasitko ottaa sormeesi tekstiä vai kuvaa? Itse olen miettinyt että otan sellaisen vanhanaikaisen aseen nimettömään mutta saa nähdä saako sinne niin pientä kuvaa tehtyä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekstiä! Hmm, vois olla aika hieno tuollainen mikä sulla on mielessä! :)

   Poista
 9. Oi mitä ihania kuvia oot löytäny ja loistava aihe! Mullaki niin himottaa laittaa jo se toinen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollakkaan vissiin puhuttu että millasta sulla tekis mieli, niin saat kertoa joskus :) Pittää joku päivä nähä muutenki! :)

   Poista
  2. Joo nähhään ja kerron! :)

   Poista
 10. mul on rantees teksti eikä se oo mitenkään vaikeuttanu työnsaantia. oon kahes eri ravintolas töis ja kaikki asiakkaat vaa ihastelee sitä, rohkeesti vaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla :) Alan kyllä itekki kallistuun tohon pikkuhiljaa, että ottasin silti vaikka jotku tollasesta sanooki että voi vaikeuttaa työnsaantia yms.. :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat