lauantai 17. marraskuuta 2012

Upea koti myynnissä

Vaikka ite sanonki niin nyt ois kyllä upee ja kaunis koti tarjolla! Monesti äitille oonki sanonu kun oon kattonu tuota taloesittelyä, että musta tuommosessa ois kyllä aivan ihanaa asua! Hetkinen.. Määhän asunkin..

Kuitenkin, monien syiden summana ollaan myymässä meiän nykyistä asuntoa. Jos jotakin itseä kiinnostaa/tietää ihmisiä jotka etsii asuntoa, niin kannattaa kattoa! :)

Ja miksei muutenkin! Kun en mitään postausta oo tehny siitä millasessa paikassa asun, niin tässä nyt ois vähän esittelyä siitä, mutta hieman erilaisessa muodossa :D

TÄSTÄ pääsee katsomaan meidän asuntoa esitteleviä sivuja :)

Onhan tietty aika kurjaa lähteä pois tuosta asunnosta.. Oon kuitenkin nyt vähän pidemmän aikaa ollu enemmän isän luona, kun tuolla äitin luona on ollu paljon remppaa ja semmoista, ja kun piakkoin varmaan muutan omilleenkin. Ja kun mun "lapsuudenkoti" on tämä täällä isän luona, niin mitään ihan semmoisia lapsuusmuistoja ei ole tuolla myytävässä asunnossa. Ne muistot on enemmän ihmisistä riippuvaisia, ja ne ihmisethän mää saan edelleen pitää :)

Mutta tiiän ihan satavarmasti, että mihin ikinä äiti sitten muuttaakaan, niin siitä asunnosta tulee ihan varmasti yhtä upea ja kodikas :) Äiti vaan osaa jotenkin saada semmoisen aikaan :) Että toisaalta ihan innolla ootan uutta kotia :D! Ei tämä nyt myynnissä olevakaan asunto ollut mitenkään kovin kummonen, mutta nykyään se on musta aika ihana :)

Saa kertoa mitä mieltä ootte asunnosta nykyisellään, pidättekö? :)

8 kommenttia:

 1. millon sun vanhemmat on eronnu? siis minkä ikänen sää oot ollu sillon? ja miten oot ottanu asian, sillon ja nyt? mulle mun vanhempien ero on ollu aina tosi hankalaa, vaikka olin ihan pieni sillon ku ne eros :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm. En mää ees muista, mutta onkai siitä ainakin 10 vuotta.. Että kauan kummiski. Sillon tietenkin se oli ihan kauheeta :( Ei sitä vaan ymmärtäny.. Nykyään kaikki on ihan ok, kun huomaan että molemmat on tyytyväisiä ja uskon, että onnellisempiakin tälleen :) Myös se kun erosta huolimatta mun vanhemmat on ollut aina tosi hyvissä väleissä! Luulen, että se helpottaa paljon..

   Onhan se vaikeaa aina :( Toivottavasti kuitenkin sullaki helpottaa vielä tuon asian kanssa!

   Poista
 2. Ihana asunto! Tosi kodikkaan oloinen:) Toivottavasti saatte pian myytyä:)

  VastaaPoista
 3. Ihanan kodikas! :)
  http://maria-femalelogic.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Oi miten ihana asunto :):)

  www.trucollection.blogspot.fi

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat