lauantai 24. marraskuuta 2012

Viimeaikoja

 Rakas vauva herättämässä!
Sen jälkee tietenki pyörittelin karvapalloa mutkalla pitkin sänkyä haha...
 
  
 
Kiusasin toista vähä.. Menin peiton alle piiloon ja äiti käski Romeon etsiä mut. Aika nopeestihan se tajus, että oon peiton alla, mutta kauhee hätä kun ei millään päässy sinne :D Raasu!! Ja voi sitä ilon hetkeä ku sitte löydyin sieltä.. Ihana toinen :')
  
Naisten kakkosjoukkueen pikkujoulut. Kävin ihan vaan autolla vierailevana tähtenä voittamassa party aliaksen Pamin ja Retsin kans samassa tiimissä! Sitte tietty Elisan (+ Hiliman ja Wilin) kans taas kunnon ihmissuhdemankelointia ja muuta sellasta olennaista!
 
 Aamureenejä, iltareenejä, omia pelejä, miesten pelejä ja ihania kylmähoitoja.
 
 Huippu tyttö!! Pisin ystävyyssuhde, joka mulla on ollu. Onha meillä ollu muutamat mutkat tässä matkan varrella, mutta niistä selvittiin sillon ja uskon, että tää juttu tulee kestämään :)!
 
Käytiin katsoon uus Twilight ennakkonäytöksessä. Kummanki eka ennakkonäytös! Ollaan katottu kaikki leffat yhessä ja päätettii mennä katsoon tää viimenen nyt heti ku oli mahollista. Pakko sanoa, etten iha oo niitte elokuvien fani... Ikävä kyllä, onhan ne aika köpösiä.. Kirjat kuitenki jotain aiva uskomatonta!! Olin aivan rakastunu niihin sillon ku luin niitä, ah. Luin jopa samalla ku kävelin koulusta kotiin... :D
 
 

 
Kävin äitin kans ettimässä mekkoa ylioppilasjuhliin. Ei tosiaan oo ihan liikaa aikaa enää niihin. Hyvä alottaa nyt tää valmistautuminen.. No eiköhän niistä ihan kunnialla selvitä! Toivottavasti :)
 
Käytiin liikkeessä nimeltä Muotikuu ja se oli kyllä paikkanaki aivan upee! Voisin heti ottaa ainaki tuon lampun ja karvasohvan... :D Löysin vielä mieleisen mekonki ja melko hyvällä alennuksella ku puoleen hintaan oli :)
 
 
Tässä vähän esimakua mun ylppärimekosta! Parempaa kuvaa tulee sitte juhlien jälkeen vasta:) Väriki saa jäädä vielä mysteeriksi!
 Romppu ja jokimaisemaa.
 

  
Eilen käytiin Ullan ja Sohvin kans viettämässä iltaa! Eka Ultsin kans syömässä Amarillossa ja sitte Sohvi liitty meiä seuraan ja mentiin tivoliin. Siellä oli ollu tää Nellyn juttu ja ilmasia korkkareita jaossa. Jonotki kyllä oli sen mukaset jo tunteja enne ovie avaamista.. Mentiin kuitenki vasta paljon myöhemmin ja oltiin jotenki aateltu, että ne korkkarit ois vähä semmosia ei-niin-ihania. Kävi kuitenki ilmi, et tytöt oli saanu valita kengät ihan uutuusmallistosta.. Mun tytöt kyllä vähä kiros sitä, mutta mulla ehkä on jo iha riittävästi (liikaa) kenkiä nii mua vaan nauratti se niitten ärsytys :D
 
  
Kengät kesällä Helsingistä
 30e, Monki
 
 
 
Reenit hoidettu tälle illalle, aamulla Seinäjoelle pelaamaan, sitte ois viikko paketissa :) Tämmönen söötti yöppäri päällä nukkumaan tässä joskus :)
 
Hyvää viikonloppua kaikki ihanat!! :)


10 kommenttia:

 1. Oii oon aina ihaillu tuota Muotikuun sisustusta! se on IHANA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä!! Voisin muuttaa heti sinne asumaan....

   Poista
  2. Niin mieki! Mutta se näyttää just semmoselta liikkeeltä mihin ei kehtaa mennä sisälle likasissa tennareissa tukka sekasin niin en ole koskaan käyny sisällä asti :-D Ps ihana rekku sulla :-)

   Poista
  3. Joo tuo on kyllä just sellanen liike! Määkään ollu iha edustavimmillaan, mutta onneks se vähän pelasti ku kävin äitin kans enkä yksin :D Kiitos, rekku on aivan ihana<3:)

   Poista
 2. Voi ihanaa, toinenkin kenkäfriikki!! Rakastuin noihin beigeihin Monkin kenkuleihin :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietäsitki vaan!! :D Ne oli kyllä ihan kiva löytö vielä noin halvalla :p

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Siellä oli kyllä monia niin älyttömän upeita mekkoja :)!

   Poista
 4. voi ettäää, supersöötti koira!:] ja toi sun mekkos on aivan super makee!!

  sylitoisensatapasi.blogspot.fi

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat