maanantai 26. marraskuuta 2012

Yesterday: tortilloita ja LOL

 
Vietettiin iltaa Ullan kans. Syötiin tortilloja ja katottiin leffa nimeltä Lol. Kävin katsoon tuon sillon elokuvissa aikalailla semmosella fiiliksellä, että mitähä tästäki oikee tulee. Oletuksena et leffa olis tosi huono, just semmosta niin puuduttavaa teinilässyä kun vaan voi kuvitella. Vielä kun tuo Mileykään ei oo mikään mun lemppari :D
 
Kuitenki tuo elokuva oli mun mielee! Onhan se sinänsä aika pintaa vaan, mutta hyvä jos kaipaa sellasta kevyttä kivaa katottavaa :) Myönnän, että sillon leffateatterissa tuon loppu alko jopa vähän itkettään mua..
 

 

Tosi pitkästä aikaa väsäilin ranskanletin ku tuntu, että hiukset oli ihan miten sattuu.. Tähä loppuun vielä muutama hieno taidekuva ulkoa ku tulin kotii.. Oli vaa nii siistit valokiemurat, että pakko vielä jakaa nää tänne!
 


 
Mitä suosikkielokuvia teillä on? Tuntuu, ettei ikinä löydä mitään huippuhyvää leffaa ihan vaan vuokraamon hyllyjä selaamalla.. Joten ei tarvi ees olla suosikkielokuva, jos löytyy jotain suosittelemisen arvosia elokuvia niin tell me! :)


16 kommenttia:

 1. Remember me on ihana! Se mulla tulee AINA mieleen ku kysytään lempi elokuvaa. Nii, ja Aamiainen Tiffanyllä ja Moulin Rouge kanssa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää oon kattonu nuo kaks mut Aamiainen Tiffanyllä uupuu vielä! Se kyllä on pitäny katsoa jo monesti, ehkä vaikka ens kerralla se sitte :p

   Poista
 2. Hirmu symppis banneri! Oon kuullu tuosta LOLista vähän sitä sun tätä mutta itseä houkuttas katsoo se!

  Kurkkaa!

  http://trynalivemore.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!! Siitä kyllä varmasti on monia mielipiteitä, mut testaa ja kato joskus! :) Ja kurkkaan ku pääsen koneelle :)

   Poista
 3. Step up -leffat on ihan parhaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta!! Mulla puuttuu vissiin yks sieltä välistä niin se kyllä pitäis nähä :)

   Poista
 4. Inception, jos et oo nähny jo, ja Prestige tulee nyt ekana mieleen, en viitti mainita enempää koska listasta vois tulla aiiika pitkä :--D Ps oot ihan supernätti!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon nähny muutamanki kerran ja se on kyllä iha huippuhyvä!! Prestige kuulostaa niiiin tutulta mut en nyt saa mieleen mikä se on! :D Voi kiiitos ihana :)

   Poista
  2. Se on semmonen taikurileffa :D Yks parhaista joita oon koskaan nähny. Tarjoaa myös silmänruokaa, koska siinä näyttelee mm. ihanat Hugh Jackman, Christian Bale ja Scarlett Johansson ;)

   Poista
  3. Joo!!! Oon nähny ja se just on pitänykki kattoo pian taas uusiks :) Aiva loistava se leffa :p Ootko kattonu elokuvaa illusionist? tai joku semmonen se on :D mut samantapane ja tosi hyvä :)

   Poista
 5. the notebook on aiva huippu!! ja sitte kans green mile ja forrest gump :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Green milea en varmaa ookkaa nähny vielä :) Kiitti ilo!!

   Poista
 6. shoot em up on tosi hauska :-) ja itse tykkään aikalailla komedioista ja action leffoista (-:

  http://beatywings.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Your blog is the why i had a blog for myself, thanks beauty!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat