sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Anonyymeille ja kaikille muille

"millon pistät tänne niitä sun kuuluisia alastonkuvia? ku niin innokkaasti niitä kaikille jätkille lähetät :)"

Tällanen kommentti tuli mun edelliseen postaukseen. Anonyymilta tottakai.

Kello on 5.38. Väsyttää ja on nälkä. Haluaisin nukkumaan, mutta päällimmäisenä on melkonen vitutus.

Mää vaan en oo niitä ihmisiä, jotka katsoo asioita läpi sormien tai jättää hautumaan jonnekki taka-alalle.

 En oo ikinä edes ottanu itestäni mitään alastonkuvia? Joten kuinka oisin voinu niitä kenellekkään lähettää? Ja JOS KUVITELLAAN, että oisin, niin melko kaikkitietävä anonyymi täällä jakaa informaatiota, kun kerta väittää tietävänsä kuinka oon semmoisia kaikille lähetellyt.

Sen takia mun on pakko tulla tästä kirjottamaan, koska tuommonen (ikävä kyllä) luo mielikuvia. Ne ketkä tuntee mut, tietää, etten mää oo ollenkaan tuollainen, eikä ikinä kirjottais mitään tuommosta minnekkään. Ne ketkä ei tunne mua, voi näköjään hyvinki kirjottaa. Mutta millä pohjalla tuollaista sitten kirjotetaan tommoiseen sävyyn, kun kirjoittaja ei edes tunne mua?

Sinänsä tämä seuraava ei tuohon yllämainittuun kommenttiin suoranaisesti liity, mutta kerrompa nyt kuitenkin asian selventämiseksi.

Monet tämän ikäiset nauttii hauskanpidosta, sinkkuilusta, juhlimisesta ja uusien asioiden kokeilemisesta. Siinä ei oo mun mielestä mitään väärää. Mää en kuitenkaan nauti sinkkuilusta tai sen niin sanotuista "eduista". En mää halua olla esim. baarissa kenenkään vieraan kanssa edes kokeilumielessä tai mehän-nyt-ollaan-nuoria-ja-voidaan-tehdä-mitä-vaan -asenteella, enkä lähteä juhlista kenenkään matkaan. Enkä ikinä sellaista oo tehnytkään. En oo baarissa edes pussaillut kenenkään muun kuin poikaystävän kanssa, ja veikkaan melko harvan pystyvän sanomaan samaa. Varsinkin jos on "jo" tämänikäinen kun minä. (Ensi kuussa täytän 20v)

Mulla oli ihminen, jonka eteen oisin tehny mitä vaan, antanu kaikkeni ja jopa voinu olla siinä koko loppuelämän. Tiiän, että voi kuulostaa hassulta. Vaikka oonkin nuori, se ei oo mikään syy miksi en vois aatella näin. Nyt kuitenki jopa ajan kuluttua ja elämäntilanteen muututtua voin sanoa, että tuo tunne oli ihan tosi. Oon onnellinen nyt enkä tarkota tuolla mitään semmoista, että haikailisin menneitä. Se tunne kuitenki oli totta, ja oisin niin toivonu että asiat ois menny toisin, mutta ei vaan menny. Ja se on mulle ihan ok.

Jos saisin valita, niin ottaisin nyt vaan yhden ihmisen, jonka kanssa oisin forever. En siis tarkota, että seuraava poika kenen kanssa oon, on se kenen kans meen naimisiin tms. En ollenkaan! Vaan sitä, että jos saisin valita, oisin vain ja ainoastaan yhden kanssa, että sellainen siis sattuis heti kohdalle. En halua mitenkään "kokeilla" tai "testata" mitä on tarjolla. Ja jos saisin valita, niin enemmän ku mielelläni vaihtaisin kaikki baari-illat siihen, että saisin vaan olla kotona oman rakkaan kainalossa.

Paljastin ja kirjoitin mun ajatuksia, joita voin ihan käsi sydämellä vannoa todeksi, niin miksi mää lähettelisin jotain alastonkuvia ihan kaikille jätkille?? Haloo.

Vähintä mitä voi tehä, on ainakin laittaa omalla nimellä tuollaiset kommentit. Jos tuollaisia kommentteja ei voi laittaa omalla nimellään, silloinhan tarkoitus on vaan luoda huonoa kuvaa ja aiheuttaa paskaa fiilistä. Ja jos tarkoitus on tuollainen, voi nämä kommentit järjen kanssa jättää kirjoittamatta.

Toisaalta onhan tästä varoteltu, että "puolitutut tulee varmasti jossain vaiheessa haukkumaan sua tai sun elämää." Yllättävän pitkään musta kuitenki tässä ekassa ikävässä kommentissa kesti!

Kuitenkin oon nyt pitäny tätä blogia aikalailla 4kk. Sen aikana oon saanu teiltä melkeen 400 kommenttia ja täällä on vierailtu 38 400 kertaa. Musta se on ihan järkyttävän paljon! En ois ikinä kuvitellu, että mun kirjottelut kiinnostais teitä tällasissa määrissä :) Joten jos tää yks tyhmä anonyymi unohdetaan, niin mulla on kyllä parhaat lukijat!!!  

Kiitos teille :)

Kello on nyt 6.33 ja painun nukkumaan. Toivottavasti kukaan ei rakenna musta mitään käsityksiä tuonkaltaisten naurettavien juttujen perusteella. Muutenkaan mun mielestä muita ei voi tuomita, jos ei tiedä henkilön taustaa&tarinaa. Ja aika harvahan sellaisia toisista tietää. Ehkä vielä joku päivä ihmiset tajuais keskittyä tärkeämpiin asioihin, eikä toisten analysoimiseen ja paskanjauhamiseen.

Ps. Anteeksi tän postauksen ruma kielenkäyttö. Nyt vaan ketutti niin hulluna.

28 kommenttia:

 1. Mä kans pyörittelin silmiäni tolle kommentille, kun se ilmesty mun sähköpostiin (olin ite kommentoinut samaan postaukseen). En usko, että kukaan sun lukija tekee susta minkäänlaisia arvioita ton kommentin perusteella, älä huoli:) Anonyymi on nyt tehnyt itestään pellen, etenkin kun teit tuosta kommentista oman postauksen. Oot ihan huippu, muista se!<3

  VastaaPoista
 2. Kyllä sitä kans löytyy sankaria jos monen moista näitten anonyymien joukosta! Ärsyttää niin paljon, että voisin kiskasta kaikilta kys. tyypeiltä varpaanvälit poikki! Mutta niin asiaan. Sulla on ihana blogi ja oooooot kaunis! :-) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän se kyllä toisaalta yllättäny, että tällasia löytyy, mutta tosi ikävää silti :/ Ja voi kiitos sulle!:)<3

   Poista
 3. älä välitä tommosista, kyllä tästä sun blogista on saanu semmosen hyvän kuvan susta ettei se tommosen kommentin takia heti muutu.. oot ihana<3

  VastaaPoista
 4. Mitä helvettiä??? :Ddd nyt menee yli hilseen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah niimpä... :D Onhan tää toisaalta aika hauskaa ku miettii

   Poista
 5. Hieno kirjotus. Nään jotenki itseni tossa. Oon itse aika samanlainen monessa suhteessa: en oo ikinä lähteny vieraiden mukaan baarista tai mistään muualtakaan, edes pussaillu baarissa jne. Ensipussailut on toki tultu koettua joskus jossai tyhmissä tilanteissa, mutta nyt mulla on ollut vaikituinen mies siitä asti kun täytin 18 (nyt olen 20), jonka kans oon kokenut tavallaan kaiken ekaa kertaa. Saahan sitä kuulla ja lukea siitä kuinka joidenkin mielestä on kamalaa jos ei elämänsä aikana "kokisi" kuin yhtä miestä. Musta tollaset kommentit on naurettavia. Itse koen ainakin olevani onnekas että löysin elämäni miehen heti ensimmäisellä seurustelukerralla. Toki on aina mahdollista että meidänkään suhde ei kestä koko loppuelämää, vaikka sillä tarkotuksella molemmat suhteessa olemmekin. Pointtina mulla on vaan se että mun mielestä kokemukset ihmisen kanssa jota rakastaa, liittyy ne sitten seksiin tai mihin tahansa, ovat tuhat kertaa parempia kuin mikään yhden illan juttu voi olla ikinä. Enkä todellakaan halua tuomita niitäkään jotka nauttivat yhden illan jutuista ja sinkkuudesta, itse en vain ole sellainen.

  Tulipas pitkä kommentti :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkä kommentti, mutta tykkäsin! Kiitos tuosta :) Ollaan kyllä samoilla linjoilla monissakin jutuissa! Niinkuin sääkin sanoit, mää en myöskään koe tuollasia juttuja omikseni enkä sais niistä varmaan edes mitään irti, mutta jos joku on sellaisten juttujen perään niin siitä vaan! Oma valintahan se on :) Kiitos sulle vielä tuosta kommentista ja vaivannäöstä, arvostan :)

   Poista
 6. Nää on näitä hetkiä, jolloin miettii, että mikä helvetti joidenkin ihmisten päässä liikkuu. Todennäköisesti ei yhtään mitään..
  Hih, uusi lukija ilmoittautuu. c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä.. Ei kyllä itellä ikinä kävis mielessäkään.. Jee, kiva kuulla:)!!

   Poista
 7. Oikeesti kiitos tosta postauksesta! Ihana että maailmassa on muitaki joita ei kiinnosta vaan yhen yön jutut!! Tuntuu että nykyään kuuluis olla just 100 seksikaveria ja joka vklp uus jätkä.. Voin niin yhtyä noihin sun kommentteihin ja oon aivan samaa mieltä miten ennemmin ihanan rakkaan kans kotona ku hakemassa huomiota ja "rakkautta" joka yö eriltä mieheltä! Tässä sun blogissa on ainesta Suomen hienoimpien blogien joukkoon !! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ja ole hyvä! :) On kyllä totta tuo mitä sanoit. Kyllähän se monestikki vaikuttaa siltä, että tuollaisia juttuja pidetään jonain meriittinä.. Ihanaa kuulla, että taas löytyi yks lukija joka ei arvosta sellaista turhanpäiväistä säätämistä :) Ai kamala mikä kehu tuo viimenen :D! Mutta kiitän oikein paljon :)

   Poista
 8. No voi helvetti noit anonyymei nyt tai siis katoinki tota kommenttii noist alastonkuvien lähettelystä hohhoijaa ihmiset :)) Eiköhän tää sun blogi keskity aika paljon muuhun kun tollasiin juttuihin mitä jotkut tykkää kirjotella ja haluuaa saada toisille pahanmielen hölmöjä semmoset (: Must tää sun blogis on super cool!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmh niiiin.. :D Kiitos! Aina niin ihana kuulla tuollaista kommenttia omasta blogista :)

   Poista
 9. Mun mielestä netin huonoja puolia on just tämä että voi kirjoitella tällä tavalla anonyymisti minne haluaa ottamatta vastuuta sanoistaan, mutta jos haluaa jakaa omaa elämäänsä muille blogissa niin silloin on vaan hyväksyttävä se, että sitä paskaakin tulee niskaan :D Niin syvältä kuin se onkin, mutta onneksi tuollaisia anonyymejä on harvassa. Kannattaa todella miettiä, että kukahan saattaisi olla edelleen sulle vihainen jostain tai onko jonkun kanssa mennyt sukset ristiin niin ehkä voit saada selville kuka on tuon kommentin takana. Voihan se olla että se on vaan joku tuntematon jolla itsellä on paha olla ja hän purkaa pahaa oloaan muihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeessa oot! Kyllähän mää tiesin että jotain tulee jossain vaiheessa, mutta ärsyttäähän tuo silti :D Ja oikeestaan juttu selvis jo melkolailla eikä voi muutaku olla huvittunu. Tuun jonku ajan päästä niin nauramaan tuolle jutulle kuha selviän tästä vitutuksesta :Dd Mutta kiitos sulle kommentista! :)

   Poista
 10. Sulla on kyllä tosi hienoja ajatuksia elämästä ja oot selvästi tosi sujut ittes kanssa ja uskallat ottaa kantaa asioihin ja kertoo omia näkökulmia! Sun blogia on tosi kivaa lukea ku tää ei oo pelkkää pintaa vaan täällä on tosi mielenkiintosia juttuja! Elä välitä tollasista perättömistä kommenteista se on ton anonyymin omaa pienuutta että pitää tulla tollasta kommentoimaa nimettömästi vaan siks että aiheuttais sillä jotaki paskaa sulle.. hyvä että otit tän asian näin esille mutta kukaan fiksu ihminen ei ota tollasia kommentteja tosissaan eikä anna vaikuttaa käsitykseen sinusta ihmisenä. Toivottavasti jatkat kirjoittelua vielä pitkään etkä anna masentaa vaikka noita negatiivisia kommentteja joskus sattuisikin vielä vastaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos noin ihanasta kommentista! Tuo on ihan totta mitä sanoit, oon sujut itseni kanssa ja mulle on melko selvää mitä aattelen mistäki asioista :) Kiitos vielä tuosta rohkaisustakin, enköhän kirjottele vielä hyvän aikaa ja pysty sulkemaan pois tuollaset typeryydet :)

   Poista
 11. Haha näitä anonyymejä blogimaailmassa kyllä riittää. Mutta usko tai älä, ne on ihan helvetin kateellisia sulle. Enkä yhtään ihmettelekään, sulla on hyvä blogi ja olet todella kaunis. Mullekin on tullut anonyymit kommentoimaan vaikka mitä, mutta toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Vaikka joskus se laskee aika reippaasti bloggailuintoa kun tulee inhottavaa kommenttia.. Jatka samaa rataa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ikävä kyllä.. Kiitos ihanasta kehusta! Toisaalta tulee niin paljon just tällaisia ihania kommentteja, jotka taas innostaa lisää! :) Kiitos<3!

   Poista
 12. Sulla on kiva blogi. Löysin sen tässä yhtenä päivänä, kun googletin jotain treenivinkkejä :D Ja nyt oon lukenu blogin alusta loppuun, jäin siis koukkuun.

  Oot ihanan aito ja kaunis :) Ja voin itsekin allerkijoittaa kaiken minkä sä tohon kirjotit, vaikka itsekin täytän tänä vuonna 20v, en ole kertaakaan pussannut baarissa ketään muuta kuin omaa poikaystävää, enkä edes halunnut saatikka lähtenyt jonkun vieraan mukaan. Ei ole käynyt edes pienessä mielessä. Jotenkin tuntuu omituiselta ajatella, että joillekin on ihan normaalia pussailla vento vieraan kanssa baarissa muutaman jälkeen. Tai juoda ihtensä siihen kuntoon, ettei enää tajua tästä maailmasta paljoakaan.

  Jatka samaan malliin, mä ainakin aion lukee sun blogia jatkossaki. Tsemppiä kaikkeen! :)

  -J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanasta kommentista! :) On aina niin mahtavaa kuulla, että nykysinkin löytyy näitä samanlaisia ihmisiä :) Niin harmittavan moni on just tuollanen, että pussailee ihan sama kenen kanssa ja muutaman jälkeen on suostuteltavissa vähän mihin vaan.. Oikeasti aivan ihana aina kuulla, että on tällaisia tämän ikäisiä, jotka vielä arvostaa tämmöisiä arvoja :) Kiitos sulle J, ja toivottavasti tykkäät jatkossakin!! :

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat