torstai 13. joulukuuta 2012

Haasteita: suosikkiblogeja sekä vastauksia

 Oon tosi otettu!
Nyt liikkuu tällanen haaste, jossa bloggaajien pitää nimetä 5 suosikkiblogiaan, joilla on alle 200 lukijaa. Ja mää sain kolmelta tällaisen maininnan :) Hihi! Ihanaa kuulla, että joku tykkää! Kuitenkin aina välillä tulee pakostakin mieleen, onko mun kirjotukset, kuvat, kokonaisuus ihan hukkaan heitettyä.. Toisaalta itselleni mää tätä teen, mutta siltikin! :) Kyllä tämmöinen vaan piristää tosi paljon!

Kiitos minut maininneille bloggaajille Gotta shine againTrue moodsMaya sophie !Mun 5 suosikkiblogia.

Kahden tytön blogi, tosin en oo Kauris-puoliskosta ikinä kuullutkaan, kai? Kuitenkin Kettu on ottanu homman haltuun ja hyvin! Melkeenpä ainoita postauksia, joita oikeasti mielenkiinnolla luen. Tosi kiehtovaa kielenkäyttöä, kirjoitusta ihan peruskuulumisista (johon ainakin mun on helppo samaistua!), sekä värikästä mielipiteenilmaisua. Arjen vitutuksen purkamista sekä vastapainona huumoria ja koomisia juttuja. En suosittele niille, jotka on pelkkien kauniiden kuvien, pinnallisuuden ja materian hehkuttamisen perään.

Ne taas, jotka haluaa oikeasti LUKEA jotain, käykää katsomassa! Minä ainaki oon aivan ihastunu tähän blogiin sekä tyttöön! Uskomattoman aidon, vahvan ja omanlaatuisen oloinen neitokainen :) Ei tunnu olevan tarvetta miellyttää tai kulkea massan mukana, vaan just niinku ite haluaa!

Silmänruokaa! Tosi kaunis tyttö, ihania vaatteita, kauniita ja hyvälaatuisia kuvia. Välillä tuntuu, ihan kuin jotain muotilehteä selais, täyttä silmänruokaa siis! Tosin hetkeen ei oo mitään kuulunu, mutta uskon, että tyttö palaa vielä takaisin entiseen kirjottelurytmiinsä. Siitäkin huomaan tän blogin kuuluvan mun suosikkeihin, koska tää on yks harvoista, joiden postauksia oon nyt kaivannu kun niitä ei oo hetkeen tullu.

Tästä blogista ja sen kirjoittajasta hehkuu joku lämpö ja maanläheisyys. Monesti oon miettiny, että jos meen Tampereelle niin haluan nähä tämän tytön! Siis vaikka käydä kahvilla (tai ottamassa blogikuvia ;-)). Jostain syystä mulla on tästä semmonen tunne, että blogissa on vielä vähän hakemisvaihe päällä. Ei blogia oo pidettykkään kuin vasta vuosi. MUTTA sitten kun se "oma juttu" ja tyyli ja ajatus löytyy ihan täysin, niin tästä blogista voi tulla ihan mitä vaan!

Tätä blogia kirjottaa tyylikäs ja kaunis neitokainen! Postaukset on melko riisuttuja (kuvainnollisesti...) ja yksinkertaisia, mutta hyvällä tapaa! Ei turhanpäiväistä kirjoittelua ja jauhamista aiheesta ei-mitään-asiaa. Tästä blogista löydän aina jonkun ihanan korun, vaatteen, sisustuselementin tai muun sellaisen, johon ihastun. Tätä blogia ei myöskään kannata katsoa nälkäisenä...

5. JVF
"Blogia kirjoittelee nuori nainen, joka rakastaa kaikkea kaunista. Muoti, kauneus ja sisustus ovat aina olleet suuri intohimo minulle." 
Bloggaajan itsensä sanoja, jotka pitävät täysin paikkansa! Ulkonäöltään upea nuori nainen, joka todellakin elää ja rakastaa muotia ja muuta kaunista. Naisellisuuden ilmentymä. Ainoa miinus on se, kun näkee kaikkea päitäkääntävää bloggaajan päällä tai ostoskassista shoppailujen jälkeen, mutta itse ei osaisi käyttää niin upeita luomuksia ja näyttäisi varmasti ihan pöhköltä useimmissa.. :D Tää nainen on kuitenkin mallin mitoissa ja tehnytkin mallintöitä, ja olemuksellaankin pystyy kantamaan upeita asuja ja vaatteita. Meistä muista tavallisista tallaajista jotkut jutut saattavat jopa näyttää erikoisilta, mutta sellaistahan se real fashion on. Pointti on kuitenkin se, että ne kaikki näyttävät upeilta bloggaajan päällä, ja se antaakin meille muille hyvän syyn haaveilla lisää muodin perään!

Muodin ja "pinnallisten" postausten alla on ihana ja lämminsydäminen ihminen :)


Haasteeseen kuuluu, että te mainitut tekisitte saman listauksen, jos ette oo vielä tehneet! :) Seuraavaksi vastailen muutamiin kysymyksiin, joita haasteiden muodossa mulla laittovat Sandin, Taru's Collection ja Enkeleitä hiuksissani blogien kirjoittajat :)

1. Missä haluaisit asua?
Suomi on hyvä paikka! Paitsi talvella. Jota on liian suuri osa vuodesta. :D Ruotsi ois ihana, mutta vähän sama ongelma. Ei tuo siis iso ongelma ole, enemmänkin mukavuuskysymys ja kukapa ei tykkäis ees pikkusen lämpimämmästä.. Jossain USAssa vois olla ihanaa (oon melko vasta alkanu aatteleen näin), mutta ehkä se vois olla enemmän sellanen, että ois kiva lomailla ja vaikka viettää pidempiäkin aikoja, muttei ihan tosissaan asumalla asua siellä. Toisaalta mistä sitä tietää?
 
2. Suurin/halutuin joululahjatoive?
Tää on varmaan aika outoa. En oo toivonu yhtään mitään. Enkä oo kertaakaan sen jälkeen kun kasvoin yli siitä vaiheesta ku oli pakko saaha robottikoira (turhin juttu ikinä, ja just tää mun on varmaan eniten ikinä ollu pakko saaha :--D) ja muuta sellasta jostain lasten joululahjakirjoista.
En vaan halua pyytää.. Jos on jotain mitä haluan niin se on silloin, mutta varsinaisesti joululahjaa en oo pyytäny aikoihin. Tietenkin otan vastaan ilosena kun jotain saan, mutta ei mulla vaan oo sellaista tarvetta eikä halua pyytää. Mielummin saa vanhemmat säästää rahoja ja semmosta. Ehkä sekin kun en muutenkaan ikinä oo ollu semmosta materiaa vaativa lapsi. Kaikki aina haluaa jotain iPhoneja, tietokoneita, telkkareita ja muita kalliita härveleitä.. Enmää jotenkin ees viittis pyytää! Siis ei vanhempien takia, kyllähän ne varmasti mielellään ostais rakkaalle lapselle (ainakin pienen kinuamisen ja suostuttelun jälkeen) jotain tuollasta vähän kalliimpaakin näin joulun kunniaksi.. Eli en siis vanhempien vaan jotenkin itseni takia. Vaikea selittää :)

Pakko vielä sanoa yks juttu näihi joululahjoihi liittye :DD Pienenä kattelin mummun kans just jotain semmosta lehteä, jossa on kaiken maailman leluja ja vekottimia lapsille, mitä toivoa joululahjaksi. Olin tietenki tehny valintani ja esittelin niitä mummulle. Mummu siinä kauhistuneena tokaisi:

"Ompa kyllä melko kalliita.."

Johon minä älykkäänä pikkutyttönä viekkaalla ilmeellä:

"Nimenomaan! Nythän kaikkea kallista kannattaaki pyytää kun joulupukki tuo eikä itse tarvi maksaa!!"

Voin vaan kuvitella mitä mummu on miettiny :D Mutta eikai se pienten lasten vika oo jos niitä huijataan tuollasesta jostain ihme joulupukkihommasta?! 

3. Mitä tekisit mieluiten työksesi?
En osaa tarkkaa ammattia sanoa, mutta jotain jossa saisin olla jonkunlaisissa johtotehtävissä, satunnaisesti olla edustustehtävissä/esitellä jotain,  olla yksin ja omatoiminen, mutta silti toimia ihmisten kanssa, ja opettaa/kouluttaa muita. 
4. Jos saisit nyt 10000e, mihin käyttäisit sen?
Ottaisin varmaan pari tonnia ns käyttörahaksi kaikenvaralle, mutta sinänsä jatkaisin ihan samalla tavalla, jos nyt jotain virkistävää ulkomaanmatkaa ei lasketa.. Loput laittaisin johonkin tilille/sijoittaisin osakkeisiin yms,  koska rahanahneena haluaisin vielä lisää =)

5. Millaiset suunnitelmat uudeksi vuodeksi? 
Rehellisesti ei YHTÄÄN mitään.. Toisaalta millonpa ois ollukkaan. En oo ikinä ollu missään Rukalla yms, missä melkolailla kaikki tuntuu aina olevan.. Jos mitään ihmeempiä ei ilmesty niin ei se haittaa :) Tylsä kotihiiri kun tykkään olla..
    
6. Entä onko suunnitteilla uuden vuoden lupauksia?
Ei, enkä oo ikinä tainnu mitään luvatakkaan? Ehkä nyt keksin jotain! 
  
7. Jos olisi pakko valita, millaisessa asussa viettäisit loppuelämäsi? 
Ginan ne semmoset normi "farkku"tyyppiset peruslegginssit :D Ne vaan on niin mukavat.. Ja sitten joku löysä vähän pitempi paita (piilottaa pepun....), jonka kuitenkin voi saaha vähän viehättävämmänkin näköseksi esim. silleen, että toisen olkapään saa paljaaksi. En kuitenkaan ihan mummolta halua näyttää koko loppuelämääni löysässä ja pitkässä paidassa :D

8. Lemppari vaatekauppa?
Oon tosi huono shoppailleen "hyvissä" kaupoissa. Onhan se aikalailla myös rahakysymys.. H&M ja Ginatricot on ne missä käyn ja näistä kahdesta Gina!
PS. Jos annatte rahaa, niin käyn mielelläni myös kalliimmissa ja paremmissa paikoissa! ;-) 

9. Lemppari blogi?
Hmm. En oikein lue silleen blogeja niinku monet. En lukenu mitään muuta kuin parin kaverin blogia ennenkuin aloin pitämään omaa. Ehkä senkin takia tunsin olevani aika hakoteillä, kun ei ollu oikeen mitään mistä ottaa mallia :D
Lemppariksi silti aika kevyesti yltää Motherfuckin' Fashion. Vitsi ku määki oisin noin ruskea ja saisin tuon kropan, tatuoinnit ja ulkonäön. Kaiken lisäks perfectot hiukset. Ettei tää nyt mee vaan ulkonäköön liittyväksi, niin tykkään myös kirjoituksista!
 
10. Minne aiot/haluaisit matkustaa seuraavaksi?  
Hmm. Olin miettiny jotain matkaa nyt joululomalle, jotain halpaa äkkilähtöä. Mutta luultavasti ens reissu tulee olemaan keväällä ja määränpäänä Pariisi!
 
1. Miksi aloitit bloggaamaan?
Tykkään tämmösestä hommasta! Tykkään kirjottaa ja ottaa kuvia. Mulla on sanottavaa, haluan ilmaista itseeni enkä kovinkaan paljoa välitä muiden mielipiteistä. Silleen siis, että pelkäisin mitä muut sanoo tai ajattelee, riippuen tietenkin niistä mielipiteistä.. Kunhan ne ei oikeasti ole loukkaavia eikä perusteettomia, sellasta en kattele.
 
2. Mikä on lempivärisi?
Riippuu ihan missä yhteydessä. Vaatteissa esim. merensininen ja sellainen armeijanvihreä. Sisustuksessa joko vaalea (valkoinen-luonnonvalkoinen-beige-vaaleanruskea-pähkinänruskea) värimaailma TAI tosi lämmin (oranssi-tummanruskea-jne) värimaailma. Värinä yleisesti punainen on ihana.

3. Kuinka montaa blogia luet?
Mun lukulistalla on 22 blogia, joista osa on lopettanu ja osa ei oikeastaan tarkemmin tutustuttua kiinnosta enää enkä tiiä miten niitä vois poistaa tuolta?? :D Ja muutamaa blogia luen, joitan en jostain kumman syystä oo laittanu tonne.. No, muistan tarkastaa ne muutenkin niin ehkä siksi :D
Tiukan laskelman jälkeen luen jollaintapaa 15 blogia.

4. Oletko koskaan katunut jotain tekemääsi?
Tottakai. Liiankin monesti. Tosin asiat, joita mää kadun ei oo mitään kamalan pahoja. Tietenki on joitain semmosia, jotka oikeesti muuttaisin jos vaan voisin. Mutta suurin osa vaan semmoisia, jotka harmittaa..
 
5. Mikä saa sinut nauramaan?

Aitous, rentous, lapsenmielisyys, leikkisyys, itseironia, huoleton pelleily, tilannekomiikka jne!
 
6. Mitä on rakkaus?

Rakkaus. Tämä pitäis nyt niinku tiivistää parilla lauseella? Huh. Rakkaus on sitä, että asettaa toisen etusijalle, on valmis tekemään uhrauksia toisen puolesta, mutta samalla tietää, että niin on myös toisinpäin. Ei oo pelkästään siinä hetkessä vaan katsoo yhdessä myös tulevaisuuteen, unelmoi ja puhuu asioista.

7. Millaisella kameralla kuvaat?
Äitin Canonin järkkärillä, en muista nyt tarkemmin..

8. Odotatko joulua?

En oo oikeestaan vielä oottanu. Ollu niin kiireitä, etten oo ehtiny ees aatella koko joulua! Uskon kyllä, että se joulufiilis tulee ens viikolla ku meen osteleen lahjoja ja alan juomaan glögiä oikee kunnolla! 8)
 
9. Miten juhlistat Uutta Vuotta?

Tähän onkin vähän niinku vastaus jo aikasemmin tässä postauksessa. Käännetään tää kysymys vaikka että miten juhlistaisit Uutta Vuotta. Oon ollu aina ennenki, oon nyt, ja uskon olevani myös tulevaisuudessa sitä mieltä, että paras tapa viettää uv ois oman kullan kanssa jossain (missä vaan melkeenpä) romanttisesti, hih. Voihan siinä siis pitää hauskaaki, ettei tarvi vaan kahestaan kyhjöttää jossain jos ei siltä tunnu, mutta kuitenki, että ois kuitenki missä ikinä oiskaan niin mahollisuus katella toisen kainalossa raketteja ja pusutella ku vuosi vaihtuu...... Huoh, oon ihan toivoton :D

10. Kuvaile tyyliäsi kolmella sanalla
Vaihteleva. Naisellinen. Kolmas jää näköjään mysteeriksi mullekki...
 
11. Millainen blogi on mielestäsi hyvä?

Sellainen, jossa on myös mielenkiintosta sisältöä. Välillä tekee mieli vaan katsella blogeja, joissa on ihania kuvia, muotia jne. Joskus taas kaipaa syvällisiä pohdintoja ja mielipiteitä. Riippuu ihan fiiliksestä.
  


1. Uskotko mihinkään yliluonnolliseen?
Een silleen suoranaisesti kai? Tai siis. Uskon jollain tapaa, että hyvät teot palkitaan ja "paha saa palkkansa" yms, mutta enemmän kai siksi, että näin luultavasti tapahtuu muista syistä kuin jonkun yliluonnollisen takia. Mutta kuitenki. Ja siis en silleen usko esim Jumalaan, mutta en oo uskomattakaan. Ottaakohan tästä selityksestä nyt mitään selvää..

2. Joku outo tapa minkä omistat?
:D Niin. Oiskai niitä moniakin.. Mutta esim monesti tulee silleen, että pitää ehtiä jonku tietyn kohan yli tai tehä jotain, ennen ku jotain toista tapahtuu :D ESIM. Lyhtypylväistä tulee niitä varjoja, niin vaikka että pitää ehtiä kävellä sen varjon yli ennenku takaa tuleva auto ajaa mun ohi. Ja tietty monesti suojatiellä astua vaan niihin valkosiin tai jossain missä on kaksvärisiä lattialaattoja, niin astua vaan toisenvärisiin.

3. Mitä tekisit, jos voittaisit lotossa miljoonan?
Hmh. Samantyyppinen vastaus ku edelliseen rahanvoittojuttuun. Mutta miljoonassa on kyllä vähän enemmän rahaa.. Laittaisin hyvän osan säästöön! Jatkaisin muuten samaa rataa, opiskelua, töitä jne. Että en vaan nojais sen miljoonan varaan.

4. Miksi aloitit bloggaamisen?
Katsokaa ylempää, olkaa hyvät :))
5. Blogi vai Facebook?
Hmm, paha! Blogi on silleen itelle tärkeempi, jos pitäs valita oma fb profiili tai blogi, niin blogi. Mutta facebookissa näkee mite kaikilla muilla menee :( Varmaanki pakko sanoa fb.
6. Jos olisit eläin, mikä haluaisit olla?
Oon tylsä enkä jaksa miettiä pidempiä, joten koira. Saisin olla ihana ja hölmö ja viuhtoa menemään ja kaikki vaan haluais silittää mua.

7. Kuka on elämäsi tärkein henkilö?
Äiti. Tästä aikasempaan postaukseen, jossa vastaan pidemmin. :)

8. Oletko jouluihminen?
Olen! Viimeistään sitten kun joulu alkaa oikeasti lähestyä..
9. Kuinka tyytyväinen olet itseesi asteikolla 1-10?
9!
10. Mikä on lemppari tapasi viettää lauantai iltaa?
Välillä tarvii tuulettua ja päästä viihteelle, mutta mielummin pitäisin semmoset harvinaisempana herkkuna. Paras tapa viettää aikaa on jonkun tärkeän ihmisen kans kenen seurassa haluaa olla, jutella kaikesta ja höpöttää, tehä vaikka ruokaa/käyä syömässä, katsoa leffaa, saunoa, jotain semmosta vaan! :) Kaikista mieluiten tietenki ois jonku spesiaalin viekussa.. Kamalaa ku oon lässy. Oonko? En vissiin oo yhtään hellyydenkipeä tai mitään kun tää jotenkin tuntuu päätyvän kaikkiin vastauksiin :D Pah, mikä tahansa tilanne niin tää vastaus ois silti tää sama, että ei se mistään tuollasesta edellä mainitusta johdu!


20 kommenttia:

 1. Olipa kiva postaus!!:) Tällaisia lisää!

  xo,

  http://marsqn.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Hihii jee ihanaa :] arvostan sitä kuinka rehellinen oot, ihana! Tottakai nähdään kun satutaan samaan kaupunkiin :)!

  VastaaPoista
 3. Voi Annieve! <3 Oot niin ihana. Kiitos kauniista sanoistasi ja haasteesta ja kaikesta! :D Sun blogi on myös semmoinen, jonka postauksia odotan tosi innolla. Se on päässyt jopa läppärini kirjanmerkkeihin, minne pääsee vain harvat ja valitut ;D

  Ja oot myös niitä harvinaisia ihmisiä, jotka kestää mun raakaa huumoriani! Ehkä juuri sen takia mie diggailen sun blogia niin paljon ja sie jaksat käydä lukemassa meidän (nykyään enemmänki minun, Kauriin edellisestä postauksesta on useampi kuukausi, mutta meillä ei oo mitään paineita tuon homman kanssa!) juttuja.

  Puspus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sinä<3! Oh my, tän täytyy nyt olla melkonen kunnia ku kerran sinne päässy ;D Musta sun huumori on huippua :D Vaikka kirjotatki jotain sinänsä masentavaa, tyyliin lannistuneena kuin kaikki menee päin pyllyä niin mulla vaan on semmonen tyhmä hymy naamalla kokoajan ku luen :-D Tuot vaan asiat esille niin hyvällä tapaa! Keep it going girl, pus!

   Poista
 4. Voi että,tietäisitkin miten ison hymyn sait mun huulille kun luin tämän! :) ihana kuulla että tykkäät mun blogista ja lupan postata nyt mahdollisimman pian! :) kiitos haasteesta ja sun blogi kuuluu myös mun suosikkeihin eli vinkvink ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! :) Parempi sitten postata kans!! :D Kiitän :3

   Poista
 5. Voi vähänkö oon otettu tästä sun maininnastasi!! :) Ja niin ihanasti oot vielä kirjottanu minun pikku blogistanikin :) Sait kyllä suuren hymyn mun kasvoille! Kiitos paljon <3 Ja samaa voin sanoa sinunkin blogistasi, sitä on huippu seurata! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Minun pikku blogistani" :D Ihana Maija!! Kaikilla kai nää on enemmän tai vähemmän just noita "omia pikku blogeja :')" Voi kun tuntuu kivalta, jos vielä sain sulle hyvän mielen! :)

   Poista
 6. ihana tää!! :) oot tosi kaunis ja vaikutat tosi jalat massaa tyypiltä :) kiitos

  VastaaPoista
 7. miten ton instagram jutun saa tonne sivuun? ;o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm.. Se on vähän muuttunu se systeemi siitä ku mää laitoin tuon, mutta kokeillaan! http://web.stagram.com/tools/#blog_parts tuonne sivulle, ja sieltä Instagram Gallery for Blog/Web Site, siihen laitat tiedot, luot sen koodin siitä alhaalta, mee blogin ulkoasu kohtaan, paina "lisää uusi gadget", valitse "uusi html koodi" ja liitä se tuolta sivulta saatu koodi siihe gadget kohtaan :)

   Poista
 8. Sit kun keksit duunipaikan joka vastaa sun kuvausta, niin kerro mullekin :D Kuulosta nimittäin hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä ootellessa.. On nimittäi jonku aikaa mietitty, mut ehkä se ilmestyy vielä joku päivä sillee et "tää se on!!' :D Toivottavasti :--)

   Poista
 9. Sain tuosta paljon uutta lukemista, kiitos :P

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat