maanantai 3. joulukuuta 2012

Rihannabileet ja sluibailusunnuntai 
Olin taas ihan vähällä jättää myös tän lauantaisen illanvieton välistä. Olin aivan uupuneena kotona ja oisin vaan halunnu jäähä löhöään sohvalle.. Aattelin, etten kuitenkaa voi taas jättää välistä tai olla tylsä ja lähtee autolla :D Mietin, että noh ainaki juon pari siideriä ja kattoo millanen fiilis on. Loppujen lopuks fiilis oli oikeen hyvä! Vähä niinku se on aina kuha selviän siitä kriittisestä lähtövaiheesta..
 
Niinku lupailtu oliki, tyttöjen hienosti tehty Rihanna-juomapeli oli melko paha. Tuntu, että kokoajan piti juua! Oikeestaan ei vaan tuntunu, vaan kokoajan piti melkolailla juua.. Onneks pysty ottaan pieniä (mulla ihan minimaalisia) hörppyjä ja selviimään tuosta kunnialla :D Muut oli lähössä jonnekki tylsään vanhojen ihmisten paikkaan (sori tytöt ku vähä liioittelen....) ja me Sannan kans tämmösinä junnuina päätettiin lähteä omille teillemme! Kuitenki haluttiin semmoseen paikkaan, jossa varmasti on tuttuja ja varmasti päästäis sisään. Ja muut oli sitte menny Kantikseen ja lähteny vartin päästä pitsalle kun siellä oli ollu niin huono meno, saatoin vähän nauraa :---D Hyvä päätös meiltä siis!
Käytiin eka Sannan toiveesta Dionessa ja se oli täynnä keski-ikästä porukkaa! Oli tietenki nuoriaki, mutta varmaan just työpaikkojen pikkujouluja sun muita vietetty niin porukka sitte päätyny sinne. Mun yks, voiko sanoo, entinen perhetuttu ja naapuri oli siellä ja yritin välttää kohtaamista. Aikunen mies siis! Tänään sitten kävin niitten ovella kutsumassa perhettä mun lakkiaisiin ja oven tuli avaamaan perheen äiti ja tää mies sitten ilmesty siihen taustalle pian. Jos oltais vähääkään jollain tapaa perheiden kesken nykyäänkin tekemisissä, oisin varmaan jotain voinu heittääkkin edellisillasta, mutta nyt vaan mielessäni virnistin ja yritin huomata merkkejä krapulasta :D Harmikseni en löytäny mitään mielenkiintosta..
 
Dionen jälkeen pakollisen 1barin kautta Tivoliin.
Kunnon baarikierros..
Mutta Dioneen päästiin ilmaseks sisään ja Sanna makso mun narikan niin sitä nyt ei tarvii ees laskea.. 1barista mun oli pakko saada taas mun ykkössuosikki, mansikkaivanova, ja sen kaveriksi yks lökö! Tivolissa näin muutamaa tuttua, joita oon nähny viimeks vuosia sitten ja joihin on pitänykki törmäillä. Valomerkki tuliki melko yllättäen, varmaan kun mentiinkin vasta niin myöhään.. Olin puolittain luvannu kaverille mennä moikkaan sitä baarin jälkeen. Sen takia kävelinki Memoon, jossa se on töissä. Kieltäydyin ilmaisesta pitsasta, what?? Olin vissiin vähän liian väsyny :D Eikai kukaan kieltäydy ilmaisesta pitsasta varsinkaan baareilun jälkeen? No, ens kerralla lupaan ottaa tarjouksen vastaan.. Istuinkin siinä oottamassa ja juttelemassa viiteen asti, kunnes tää kaveri pääsi töistä ja heitti mut kotiin. Pikkusen väsytti.. Nukuinki sitten johonki 3 asti, jota teen aika harvoin! En vaan osaa nukkua pitkään. Ainoastaan sillon jos mulla on ollu pää kipeä ja oon joutunu ottaa siihen niitä hullun väsyttäviä lääkkeitä.. Mutta kyllä kelpas pitkät unet :)
 


 Lemppariruokaa! Tai semmosta lemppariperusruokaa :D!
 Muutamia talvikenkiä, talvitakki ja paita, joka mulla oli eilen päällä. 
Noniin, tässä tää nyt sitten ois kun jotkut ootte halunnu nähdä tän ja oon kai jollaintapaa ainaki luvannu näyttääkki! :)
Pidättekö? :)

18 kommenttia:

 1. oot niin mielettömän kaunis<3 ja toi tatska on makee! :>

  VastaaPoista
 2. mistä tuo musta paita on mikä sulla oli baarissa? :)

  VastaaPoista
 3. Vooiii ihana idea! Rihanna-bileet :D Vau. Ja tuo tatuointi on tosi kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha niimpä!! :D kiitos :) mie tykkään hulluna siitä sun käessä olevasta :p

   Poista
 4. Hihii bongasin sut lauantaina siitä Tivolin narikasta ku olin ite jo lähössä pois :D. Ja tatuointi, tykkään! +Mun blogissa ois sulle haaste/tunnustus! :)
  http://gottashineagain.blogspot.fi/2012/12/liebester-blog.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua!:D Vähän siistiä :D Määpä käyn heti kattomassa!! :)

   Poista
  2. Sama haaste myös mun blogissa sulle, ei tietysti tartte kahteen kertaan tehä mut halusin joka tapaukses mainita sun blogin siellä :)

   Poista
  3. Kiitos!! Huippua ku nimesitte mut :) You made my day!

   Poista
 5. Mulla ois haaste mun blogissa :)
  http://trucollection.blogspot.fi/2012/12/yhdentoista-asian-haaste.html

  Ja ihana tatuointi muuten!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta! Oon tehnyt tuon jo aikaisemmin mutta ehkä teen tuon ainakin jossain muodossa :) Kiitos<3

   Poista
 6. Hei, tavattoman kiva blogi sulla! Sait just uuden lukijan :)
  Ps.oon itekki oulusta ja näytät jotenkin tutulta.. ehkä tyyliin kaupungilla joskus ohimennen nähny tai jotain mutta olipahan pakko mainita :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!! :) Saattaa olla just jotain tuommosta :D Kiva vaan kuulla, pitää munki katella nyt sitte ympärilleni jos sua näkyis joskus :)

   Poista
 7. Hihi sanna hihhuli..:) ihana toi pitsipaita ! -hilla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanna nyt on tommonen ihana hihhuli :))! Kiitos ihana! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat