tiistai 25. joulukuuta 2012

Vuosi 2012

Alotetaan siitä kaikista tärkeimmästä
 
Opin tuntemaan itseni. Opin tietämään millainen oon ja millainen haluan olla. Opin joitain tärkeitä juttuja elämästä ja opin hyväksymään ne.
 
Olin aika pitkään vähän surkeana. En siis mitenkään surullinen suoranaisesti. Ainoastaan sellainen alakuloinen ja lannistunut. Välillä tuntu, että minkä vuoksi tässä ees eletään? Älkää ajatelko tuota silleen kamalalla tavalla, en siis tarkoita mitään sellasta! Tuntui vaan, ettei oo mitään mitä odottaa ja minkä vuoksi tehdä töitä ja jaksaa. Tosi pitkään tuntui semmoselta tyhjältä.
 
Sen takia oli hankala olla kokoaja pysyvästi onnellinen. Tottakai olin ihan perusonnellinen, onhan mulla kaikki asiat hyvin! On rakastava perhe, on terve ja mahdollisuus käydä koulua jne. Kaikki tämmöiset elämän peruspilarit on siis aivan kunnossa.
 
Nykyisin kuitenkin osaan nauttia elämän pienistä jutuista ja niiden avulla tulee sellaista jaksamista ja onnellisuutta sen kautta, että on jotain mitä odottaa. Ne voi siis olla ihan pieniä juttuja!
 
Musiikki.
Lumiset puut ja kauniin hauras, valkoinen maisema.
Perhe ja yhdessä vietetty aika.
Urheilu (salibandy).
Ystävät.
Romeo, uskomattoman rakas hauva.
Onnelliset ihmiset ympärillä.
Pari tv-sarjaa.
Rakkaus ja luottamus, jollainen muutamalla ihmisella on mua kohtaan. Nykyään osaan arvostaa sitä entistä enemmän.
Tatuoinnit.
Se kun muutama ystävä kertoo jotain tosi henkilökohtaista ja arkaa vain mulle ja kaipaa mun tukea. Tekee olon niin älyttömän tärkeäksi ja on melko koskettavaakin.
Autolla ajaminen pimeällä.
Nauraminen ja hassuttelu.


 
 

 
Kuluneen vuoden isoin juttu
 
Olin aivan helvetin rakastunut.
Varmaan just sen takia en enää sen suhteen lopussa ollutkaan onnellinen. Ja nyt oon. Tietenkin kaipaan parisuhdetta, ja tuostakin suhteesta sitä alkupuoliskoa. Sitä vastoin loppupuoliskossa ei oo paljoa ikävöitävää ja siitä syystä varmaan pääsinkin niin nopeasti yli siitä surusta. Ehdin jo ikäänkuin surra sen alkupuoliskon siinä loppupuoliskon aikana. Hauskaa sinänsä..

 
 
Kultaakin kalliimpaa
 
Tämän vuoden aikana oon lähentyny tosi paljon muutamien ihmisten kanssa. Kaikki näistä on ollut jo aikaisemminkin mun kavereita, mutta tänävuonna joku muuttu näissä suhteissa.
 
 
Tästä tytöstä on tämän vuoden aikana tullut yksi parhaista ystävistä! Ollaan lähennytty ihan hirveästi ja molemminpuolin jaettu asioita, jotka on tuottanu kamalan pahaa mieltä. Toisaalta taas ollaan tehty kaikkea kivaa yhdessä, ja toivottavasti jatkossa on enemmänkin aikaa olla yhdessä! Oon nyt päässy näkemään pintaa syvemmälle ja tästä tytöstä on nyt loppuvuodesta varsinkin tullut rakas mulle. Tämä on se johon luottaisin ja kenen luo pahan mielen iskiessä menisin itkemään ja kertomaan.
 
 
 4 vuotta sitten oltiin erottamattomat, pari opettajaa sanoi meitä koulussa tirinätytöiksi ja saatiin Vuoden Parivaljakko-palkinto. Meillä oli aivan järkyttävän paljon omia juttuja ja naurettiin ihan liikaa, siitähän tuo tirinätytöt tulikin :D Tässä muutamia hyviä juttuja ihan vaan Hannalle muisteltavaksi ;-) Kyytsäyskieltolaulu, haamukahva, elämä, lauluiltamat, päätyvessa, bunkhouse-hyvännäköinen, shellinvessabileet, haarirasva, petonimuna, suklaakonvehtipeli, hitaat backstreetboyssie tahtii, ninjailtama, jnejnejnejne.
 
Sitten oli jostain syystä parin vuoden väli, jolloin oltiin tekemisissä aika satunnaisesti ja oltiin muutenki aika etäisiä. Nähtiin sillon kesälläkin vissiin vaan kerran. Nyt kuitenkin ollaan taas päästy takaisin siihen vanhaan, mutta vähän kypsemmällä tasolla vain!
 
Just tuona iltana jolta tuo kuva on, kerroin yhden jutun, jonka oon ainoastaan kertonut tälle tytölle ja yhdelle toiselle. Se toinen ihminen onkin sitten tuossa alemmassa kuvassa :) Kukaan muu ei tiedä tätä juttua, enkä uskokkaan kertovani.
 
 
Pisin ystävyyssuhde, johon on mahtunut vähän kaikkea. Joskus ollaan oltu ihan erottamattomat, yhdessä vaiheessa ei oltu missään tekemisissä ja olin jopa vihainen enkä halunnutkaan nähdä tätä, koska olin niin loukkaantunut ja surullinen siitä kun mun paras kaveri vähän niinkuin hylkäs mut silloin kun oisin eniten tarvinu tukea ja apua. Me ollaan kuitenkin kasvettu niistä yli ja tää tyttö on mulle ihan kuin sisko! Kaikkine ärsyttävine tapoineen ja tekemisineen tämä ihminen on mulle rakas.
 
Ei olla niin paljoa tekemisissä kun haluttais. Ensinnäkin meillä on ihan erit kaveripiirit. Tää on sitten liioitellusti sanottu, eikä mitenkään pahalla, ettei kenenkään tarvitse loukkaantua! Ollaan erityyppisiä ihmisiä ja liikutaan erilaisissa porukoissa, jonka takia myöskään ei tuu nähtyä toista niin paljon. Mun mielestä Ullan piirit on sellaisia tupakoivia amiksia ja mun piirit taas on Ullan mielestä kylmiä hienostelijoita. Hahha :D Tää on siis aika karusti ja liioitellusti sanottu, mutta sinänsä tää jako on totta :D Kauniimmin sanottuna Ullan kaverit on semmosta rentoa huppariväkeä ja mun taas sellaista ulkonäköön enemmän panostavia ja "seurapiirimaista" :D Niinku mun ylioppilasjuhlissa äiti sanoi mun kavereista, että "olipa siinä miellyttäviä nuoria" yms..
 
 
 Tässä on ihminen kenen puoleen käännyn jos kaipaan miehistä tukea tai näkökulmaa. Ajatusmaailmaltaan samanlainen ihminen kuin minä ja vielä sen lisäksi ymmärtää mua ja sitä mitä oon käyny läpi.
 
Sillon kun erosin, niin tässä on se ystävä, joka eniten piti huolta musta! Vaikka tää oliki jossain kaukana armeijahommissa, niin joka päivä vähintään kerran sieltä tuli viestiä, miten mää jaksan, onko paha mieli, millaiset fiilikset yms. Ja kun kerroin miltä tuntuu, niin sain takaisin ymmärrystä ja lohdutusta ja uskoa, että se silloinen fiilis menee ohi.
 
Tämä ystävä ei varmasti itsekkään tiiä, kuinka tärkeä jollain tapaa on mulle. Pienimuotoisesti mun tuki ja turva, jonka puoleen voin kääntyä.
 
Pakko laittaa tähä ku just tässä jutellaan whatsapissa.. On niin hyvä keskustelu että en kestä :DD
 
S: "Lällätilällätilääää"
A: "Mitääää"
S: "Ei mitäööö :D"
A: "Miyääääääää"
S: "Ei miytttäääö"
A: "MITÄÄÄÄÄ"
S: ":DDDDDF"
A: "wat"
S: "Mitö"
A: "Tå"
S: "Hä" "Älä pelleile"
A: "Mitä"
S: "Ei mitää"
A: "Mitä"
S: "No mitä????"
A: "Mitämiyämtä"
S: "Onko noin tylsää?"
A: ":DDd" "Vähän...."
 
Ai kamala ku on älykäs ja sivistyny keskustelu ollu.. Aina vartin välei käyny vaa laittaa jotai epämäärästä "mitääöäöä" molemmat nii aika koomisen näkönen chätti ku aloin kattoo..
 
 
Myös tämä tyttö ymmärtää mua ja haluaa auttaa sekä tukea, silloin kun tilanne sitä vaatii. Jokseenkin ollaan tosi samankaltaisia ja voidaan puhua ihan kaikesta. Ihmissuhdeongelmissa apu parhaasta päästä!


Yks parhaista kavereista! Hauskinta seuraa olla kahestaan ja ottaa rennosti, tehä ruokaa, katsoa elokuvia ja NAURAA. Tän tytön kanssa ei voi muuta ku nauraa! Meillä vaan tulee kokoajan niin hauskoja juttuja ja mää pystyn olemaan ihan täys vajokki tän leidin seurassa. :-D Puss!
 

 
Satunnaisia
 
Penkkarit
 
 
 
Ja penkkareitten jatkot kuumeessa melko humalassa, not good.
 
 
 
Hiukset
 
 
 


 
Romeo
 
 
 
 
Kroppa
 
Ens vuonna haluan päästä vähän parempaan kuntoon! Haluan semmoset selkeemmin erottuvat lihakset, en miksikään älyttömäksi lihaskimpuksi halua, mutta vähän parannusta kuitenki. Katotaan nyt saanko mitään tuloksia aikaan vai onko tää vaan sitä haluan päästä..


Musiikkia
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 Herkuttelua

 
 
Kaikennäköstä
 
Sain ylioppilaslakin tänä syksynä.


Mulla oli kolme työpaikkaa tänä vuonna, ja ens vuoteen lähden kuitenkin ilman töitä.
 
 
Päätin jatkaa salibandyn pelaamista liigatasolla ja sain hukassa olleen motivaation takaisin.
 
 
 Otin napakorun.
 
 
Otin kaksi tatuointia.Shoppailin liikaa.


Herkuttelin ihan liikaa.
Tänä vuonna on kyllä ollut vaikka ja mitä, mutta oon ilonen ku voin kertoa, että mää saan vaihtaa vuodelle 2013 onnellisena ja tyytyväisenä :)

En oo varmaan ikinä antanut mitään uuden vuoden lupauksia. Tuskin ainakaan mitään kunnollisia, kun en edes muista. Tänä vuonna voisin kuitenkin harkita ihan paria!

Ootteko te yleensä antaneet uuden vuoden lupauksia? Ja jos ootte niin millaisia?

20 kommenttia:

 1. voi ei rakas, ihana!! Vetisty silmät ja samaa aikaa järetön hymy huulilla ku pääsin toho mun kuvan kohalle :p Onneks ollaan päästy takas entisee, nyt ku olis vielä enemmä aikaa vaa<3 Tää vuosi oli huippu, mut ens vuosi tulee varmasti olee vielä huipumpi ;) oot kultanen <3

  love you <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii ihana sie!!<3:') Eiköhän sitä aikaa vielä jostain löydy ja varsinki parin viikon päästä sitte ;) Love you möltsy<3

   Poista
 2. Mulla viime vuonna oli vähän huono fiilis vuoden lopussa, niin itekkin oon niin onnellinen että nyt saan alottaa uuden vuoden paremmalla mielellä :)) Mä en harrasta kummemmin uuden vuoden lupauksia, muuta kuin että aijon tavoitella unelmia entistä kovemmin :>

  Mulla ois taas haaste sulle! :)
  http://truemoods.blogspot.fi/2012/12/8-faktan-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että sullakin kävi näin onnellisesti! :) Tuo on kyllä hyvä lupaus :) Kiitos haasteesta, taas ;)

   Poista
 3. Voii, sie olet kyllä niin herttainen typy! Ihana postaus.

  VastaaPoista
 4. En kestä, siun ylioppilas-look on vaan niin täydellinen. Olet ihana. <3

  VastaaPoista
 5. Kun luin alusta tuohon kultaakin kalliimpaan kohtaan, tuntui niinku olisit kertonut elämästäni! Jännä huomata, miten jollain ihmisellä tuntemukset,olotilat ja tapahtumat voivat mennä niin samallain :) Tykkään lukea blogiasi koska olet niin avoin ja herttainen! Ihanaa että löytyy tuollaisia ihmisiä niinkuin sinä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jollaintapaa tosi ihanaa ja helpottavaa kuulla ettei ole ainoa! Mahtavaa saada tuollaista kommenttia, piristit mun päivää ihan hurjasti!! Iso kiitos sulle :')

   Poista
 6. Ihana blogi ja postaus. :) Vaikutat niin herttaiselta ja symppikseltä! Plus, sulla on aika superupee tukka! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos!! :) Ihanaa kuulla että pidät :) Ja kiitos vielä hiuskehusta :>

   Poista
 7. Tää oli ihan superihana postaus ja teki susta vielä isomman symppiksen, kuin oon ehkä ajatellut. Mahtavaa lukea tällaista tekstiä. Piristää ihan väkisinkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ompa ihanaa kuulla :) Yllätyin vaan jotenkin kun niin moni on nyt sanonut tuon symppisjutun! Mutta mahtavaa jos se välittyy kunnolla kerrankin :')

   Poista
 8. voi ei, mulla on mennyt tää postaus ihan ohi! sun vuosi kuulostaa älyttömän hyvälle:) ja noi biisit.. tuli itellekkin kaikkia muistoja mieleen :p
  ps oon kade sun kropasta!! senkin upeus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin tulee kyllä vaikka mitä mieleen noista ja ois ollu iha hulluna vielä lisää mut ei nyt kaikkea voi vaan laittaa!! :D:( Hmh voi kiitos sinä ihanuus<3:')

   Poista
 9. Eksyin vahingossa sinun blogiin, mutta voi että tää oli ihana tämä sinun postaus! :)

  VastaaPoista
 10. aivan ihana postaus!! missä se sun toinen tatuointi on btw? :) keep on going!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sullekki pahoittelut ku oon vuoden myöhässä, mutta ihan kaiken varalta vastaan kuitenki :D Toinen on unisieppari lonkan kohdalla kyljessä :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat