lauantai 26. tammikuuta 2013

Haaste: vatsalihakset

                                      Fitness tai crossfit? Mun tekis hirveesti mieli alottaa jompikumpi noista!
                  Ei niinkään kilpailumielessä vaan ihan harrastuksena. Onko teillä kokemusta tai mielipiteitä noista? 
                                      Tai onko teillä jotain muuta tuon tyylistä suositeltavana mulle? :)                                                                    

 Kuvat on sitten just ennen hiustenvärjäysoperaatiota, jos joku ihmettelee miten nää on taas näin vaaleat!

 Maitorahkaa ja mustikkakeittoa, nam!Mahtavaa herätä pitkästä aikaa tuollaiseen ihanaan auringonpaisteeseen, joka oikein täyttää koko makuuhuoneen! Varmasti suurilta osin sen ansiosta päätin nyt ottaa itteeni niskasta kiinni, alkaa syömään terveellisemmin ja vähän reenaamaanki. Reenaanhan mää toki paljonki salibandyn vuoksi, mutta harvoin tulee enää nykysin tehtyä lihaskuntoa/lenkkiä/punttia yms. Aikalailla sitä lajia pelkästään ja mitä siellä nyt fysiikkaa on välillä.

Päätin nyt alottaa kuukauden vatsalihashaasteen! Elikkä tässä on "aloituskuvat" ja muutenkin nyt mun kroppaa nykysellään, maaliskuun alussa lupaan laittaa uutta kuvamateriaalia todisteeksi oonko onnistunu saamaan niitä vatsalihaksia vai oonko onnistunu repsahtamaan vaan huonompaan kuntoon.. EI! Jälkimmäistä ei tuu tapahtumaan. Varsinkaan nyt kun tänne ilmoitin asiasta ja mun omasta pikku haasteesta itselleni!

En silleen koe, että mun pitäis laihduttaa tai pitäis päästä parempaan kuntoon. Oishan tuossa toki kiloja, joita ottaa pois, mutta mää oon tyytyväinen omaan kroppaani! Onhan mulla leveät hartiat ja varsinkin ennen kuulin paljon kommenttia mun reisistä (nykysin ne on puolet pienemmät!), mutta so what?! Oon tyytyväinen itseeni ja jos tämä nykynen ei kelpaa jollekkin niin se on sitten sen jonkun toisen ongelma :)

Mulla on kuitenkin paha tapa mättää ihan kamalasti kaikkea epäterveellistä. Jopa terveellisen ja oikean ruuan tilalta. Se vaan helposti menee niin kun tulee nälkä ja nopeaa nappaa jotain helppoa ja yleensä myös epäterveellistä.. Nyt pyrin syömään enemmän terveellistä ja oikeaa ruokaa ja jättämään herkkuja vähemmälle. Huom! Ei lopettamaan kokonaan (tosiaankaan), vaan vähemmälle ;-)

Tykkään hulluna terveellisestä ruuasta ja oon monesti haaveillut siitä, että olis joku laittamassa sellasta valmiiksi!! Ah. Että kyse ei siis ole yhtään siitä, etteikö salaatti ja muu isin mielestä pupunruoka maistuisi! Maistuu oikein hyvinkin! Siihen vaan yleensä täytyy nähdä enemmän vaivaa :) Riippuen ihan ruuasta tietenkin..Tässä hyvä esimerkki mun mieleisestä hyvästä ja terveellisestä ruuasta!

Raejuustoa
Tonnikalaa
Wokkivihanneksia
Vähän katkarapuja

 Reenien jälkeen just tuota edellämainittua sapuskaa ja Game of Thronesia!


Keskiviikkona töissä 7-15, jonka jälkeen reeneihin 18-21.30. Pieni väsy sen jälkeen, mutta mikäs tuollaisissa maisemissa on kulkea kotiin pitkän päivän jälkeen :)

Yhen päivän naurut: nämä yhet toopet onnistu niittaamaan laskunivaskan parkettiin kiinni :DDD MITÄ?
Kyllä, ne oli ihan kunnolla kiinni! Mun oli pakko käydä kokeilemassa ja ei ne siitä mihinkään irronnu.. Ruuvimeisselillä paperit saatiin sitten irti lattiasta.

Joten jos joku tarvii ammattitaitoista remonttiapua, niin ottakaa yhteyttä!

Ei vaan onhan tuo ihan (melkeen) ymmärrettävää kun toiset paiskii talon eteen hommia yötä päivää! Kyllä joskus täytyy olla myös niitä hieman heikompiakin hetkiä!! :D


14 kommenttia:

 1. Voi vitsit tykkään sun kropasta! Oot muutenkin tosi inspiroiva ihminen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, aivan huippua! :) Varsinkin tuo inspiraatiojuttu!! :)

   Poista
 2. Voi vitsit Anni! Sä oot niin älyhyvässä kunnossa että oikein kateeks käy :( Susta kyllä näkee, että oot urheilija ja siis hyvällä tapaa! Ei todellakaan tarvi mitään kiloja tiputtaa jos multa kysytään 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmh kiitos ihana! :) Haha parempi onki näkyä ku käyttää nii paljo aikaa tuoho salibandyy!! :D No voi sua, kiitoskiitos 8)

   Poista
 3. on sulla kyl hyvässä kunnossa kroppa!! ite just tykkään iha älyttömästi tommosista "isoista" reisistä, musta ne on naiselliset ja ihanat !! kuulostipa lesbolta mutta ehkä tajuat :DDd tsemppiä vatsalihasrutistuksiin! sun blogi on huippu !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah no eikä kuulostanu!! :DD Oon iha samaa mieltä, naisella pitää olla muotoja! Kiitos paljon! :)

   Poista
 4. uu sexy mama tv ama!!<3 (runollista)

  VastaaPoista
 5. how a view it is on the last picture of you!!! Hyvaa

  VastaaPoista
 6. Oot ihan järjettömän hyvässä kunnossa! Itellä on aina kaikkia "vois ruveta kuntoilemaan" ja alkuunkin yleensä pääsen, mut alkuun se valitettavan usein myös lopahtaa :D

  http://suck-my-success.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh, voi kiitos! :D Joo niin on mullakin.. Onneksi joudun pakostakin salibandyn takia urheilemaan niin paljon! :D Se on mun pelastus :-)

   Poista
 7. No huh huh mikä masu!:)) Jäänkin seurailee sua ja päkkiäs! :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat