keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Kalenterikuvauksia ja tyttöjen juttujaVähän behind the scenes - materiaalia!

Nyt ois siis tarjolla OLS naiset 2013 kalenteri! :) Hinta on 15e ja suosittelen lämpimästi! Ihania kuvia kauniista tytöistä ja naisista ja samalla saa tukea naissalibandyä!!

Jos kiinnostaa, niin tähän postaukseen voi jättää kommenttia tai laittaa mulle sähköpostia annie.korhonen@mail.suomi.netSitten niitä tyttöjen juttuja!


1. Nukutko rintaliivit ylläsi? 
En. 

2. Nautitko draamasta?
 En ollenkaan. Onhan joitain käsittämättömiä juttuja sinänsä hauska kuulla, mutta mielellään pidän semmoset niin kaukana omasta elämästä kuin vaan mahdollista!

3. Oletko tyttömäinen tyttö?
Oon ja en. Nuorempana olin kunnon poikatyttö, mulla oli vielä vitosluokalla lyhyt poikatukka ja pelasin jalkapalloa ja salibandyä sekä oisin halunnu pelata lätkää, mutta aika ei vaan riittäny. Sittemmin oon muuttunu aika tyttömäiseksi, oikeastaan sillätapaa, että rakastan korkkareita ja tykkään pukeutua ja laittautua. Tykkään olla tämmöinen lyhyt ja tuntea itseni pieneksi jonkun kainalossa ja muutenkin käyttäydyn tykkäämäni ihmisen kainalossa niinkuin joku kissanpentu :D Ei siis muistuta mitään kovin miehistä ainakaan mun mielestä.. Mulla on tämmöinen melkos pitkä tukka eikä enää lyhyttä poikatukkaa. Kuulin ennen muutenkin paljon kommenttia tai kun joku sivusta kysy toiselta oonko poika, tai kun joku sanoi mua pojaksi, koska ihan tosissaan luuli niin. Kun nykyisellään katsoo mua, niin tuota on varmaan vaikea kuvitella, mutta näin se vaan meni :)

Kuitenkin mussa on monia "miehisiä" piirteitä. Esim autolla ajaminen. Oon monia monia kertoja kuullut poikienkin suusta kuin hyvin ajan, muutama on hieman nolona myöntänyt, että  jopa paremmin kuin he ja se on musta jo aika paljon! Tietäen pojat ja autot ja egon ja kaiken siihen liittyvän.. :D Viimeksi tällainen tilanne sattui nyt lauantaina kun ekaa kertaa mun kyydissä oleva poika ihasteli mun ajamista ja sitä kuinka hyvin ajoin parkkiin, smoothisti, hänen ilmaisuaan käyttäen. Sitten tietysti urheilulliset jutut, hyvä sanoa itse, mutta osaan pelata esim futista ja lätkää huomattavasti paremmin kun tytöt yleensä ja sama pätee muihin tämäntapaisiin, vähänkään "miehisiin" lajeihin. Myös se, etten oo mikään hienohelma ja monesti oon aika jätkämäinen (sillon kun oon luopunu korkkareista ;-).

Autoiluun liittyen myös yks juttu! Kun mää peruutan, niin otan oikealla kädellä kiinni vänkärin puolen penkin selkänojasta ja katson takalasista ulos. En oo ikinä nähny kenenkään muun tytön enkäoikeastaan edes pojan tekevän näin? Ainoa kenet tiiän on mun isä. Äitikin joskus suu auki katsoi ja kauhisteli "pidätkö sää tuolta kiinni??" Haha :D Tekeekö teistä joku myös tälleen?

Sanoisin, että oon tyttömäinen tyttö hyvällä tapaa, en liikaa! :)


4. Kuka oli viimeisin henkilö jota halasit?
Nyt on pakko sanoa, että henkilö X.. Anteeksi :D

5. Pieni vai iso laukku?
Iso! Aika harvoin pystyn ottamaan pientä laukkua mukaan.. Ainoastaan silloin kun vain käväsen jossain ja tiedän, että pääsen kotiin vaihtamaan kampetta, ottamaan jotain mukaan yms.

6. Oletko lyhyt?
Olen. Tää on tietenkin vaihtelevaa, mikä on kenenkin mielestä lyhyt. Mutta mää oon sentin tai pari päälle 160cm ja kyllä se mun mielestä on lyhyt! Tosin itse oon aivan täydellisen tyytyväinen tähän pituuteen :)

 7. Miehen ihannepituus?
Vähintään se 180cm. On ihanaa jos mies on pitkä, silloin on jotenkin turvallinen olo!


8. Mitä tekisit jos joku läimäyttäisi sinua takapuolelle?
Riippuu tietenkin ihan siitä läimäyttäjästä..

9. Onko sinulla parhaita ystäviä?
On, muutama joille voin kertoa kaiken.

 

10. Pukeudutko Halloweenina?
En oo ikinä pukeutunut. Aina on ollut salibandyä, reeneja tai pelejä, joten ei oo onnistunut. Ei sillä, että olisin millään tavoin ollut edes harmistunut. Ehkä vielä joku vuosi..

11. Onko sinulla nivelten yliliikkumista?
Hmm. Ei kai? Oon kyllä luonnostaan tosi notkea, esim spagaatit menee molempiin suuntiin vaikken niitä venyttele ikinä, ainoastaan silloin harvoin vetäsen kun joku haluaa nähdä :-D

12. Mikä on oudoin paikka, jossa olet nukkunut?
Hmm. Oudoin paikka. Kirjaston vessa :D

Toinen sitten ehkä bussin lattialla eri suuntiin olevien penkkien selkänojien väliin jäävässä "luolassa". Se oli kyllä loistava paikka :D! Oltiin siis tulossa pelireissulta, joten tuo paikka oli melko normaali siihen tilanteeseen nähden :)

 13. Onko kukaan koskenut takapuoltasi viimeisen 24 tunnin aikana?
On.
14. Onko sinusta liikkeellä juoruja?
Luultavasti. Millonpa sellaisia ei olis. Toisaalta en kyllä keksi mitään mitä voisi olla. Mutta sellaisiahan nuo juorut yleensäkin ovat, että kun niistä itse kuulee niin on aivan että "tähh?? mistä tällaista on nyt keksitty?!:D"

15. Kutsutko joitakin henkilöitä heidän sukunimillään?
Joitakin. Oikeastaan sellaisia, joita yleisestikkin kutsutaan, joten se vain tulee itseltäkin luonnostaan!

16. Kuinka moni mies lukee tämän vain koska tässä sanotaan "tyttöjen juttuja"?
Sanoisin, että melko moni..

17. Minkä väriset ovat tämänhetkiset rintaliivisi?
Itseasiassa kirkkaan neonkeltaset urheilurintsikat!

18. Pidätkö enemmän vaaleista vai tummista hiuksista miehellä?
Riippuu ihan miehestä, jos tumma sopii paremmin niin tummasta, mutta jos vaalea sopii paremmin niin vaaleasta! Kokonaisuus ratkaisee :)

19. Oletko tällä hetkellä turhautunut johonkin mieheen?
En oikeastaan. Oon vain turhautunut itseeni, koska ajattelen ja oon ehkä vähän häiriytynyt yhdestä jutusta, joka on ihan tyhmä. Oikeastaan se on ihan ymmärrettävää ja tuttu tilanne varmaan monille tytöille, mutta silti mulla on syyllinen olo kun tää häiritsee ja mietityttää mua. Ääh :D

20. Välitätkö sukkiesi likaisuudesta?
Tietty! Valitsen ne myös muuhun vaatetukseen sopivaksi jos on pienikin mahdollisuus, että joku näkee mut ilman kenkiä :D

21. Onko sydämesi koskaan särkynyt?
On.

22. Oletko koskaan ajatellut mennä kauneusleikkaukseen?
En oo ikinä edes ajatellut asiaa.

23. Pidätkö elämästäsi?
Pidän! Tietenkin on monia asioita, jotka ei mee ihan niinkuin haluaisi. Ja haaveita ja unelmia, jotka haluais tavoittaa ja toteuttaa. Eihän mikään ikinä oo pelkkää ruusuilla tanssimista. Pidän elämästäni :)

24. Onko kukaan ystäväsi varastanut poikaystävääsi?
Ei ole.

25. Oletko hypännyt uima-altaaseen vaatteet päällä?
En ole.

26. Onko sinulla enemmän tyttö- vai poikakavereita?
Tyttökavereita.

27. Kuinka pitkään sinulla on ollut Facebook-tunnus?
Hmm. Se oli varmaan pari vuotta, kunnes poistin sen kaksi vuotta sitten talvella ja hetken päästä aloitin uudelleen.
28. Oletko koskaan lyönyt poikaa kasvoille?
Ilmeisesti nyt yo-juhlien jälkeen baarissa löin kaveriani, sellaisen bitch slapin vain! En itse oikeastaan muista mitään muutan kuin, että tämä kaveri oli ollu vähän ärsyttävä alkuillasta ja sattui tulemaan ärsyttämään lisää tosi huonolla hetkellä yhteen toiseen kriittiseen tilanteeseen liittyen :D Mutta kuulemma se oli vaan semmoinen ihan kevyt läps. Silti melko hämmentävää..

29. Mitkä ovat suurimmat pelkosi?
Että en ikinä keksi mitä oikeasti haluan tehä työkseni ja sillätavoin millainen olla isona.

30. Oletko koskaan itkenyt itseäsi uneen?
Olen.
31. Oletko koskaan nähnyt mahdottomaksi unohtaa jonkun mielestäsi?
Hmm. En silleen unohda keitään edes jollaintapaa tärkeitä mielestäni. Eiväthän ne ihmiset mielessä kokoaikaa ole, mutta kyllä on joitain, jotka sinne silloin tällöin palaavat aina vain uudestaan ja uudestaan :)

32. Uskotko sanontaan "Kerran huijari, aina huijari"?
En kai sinänsä. Uskon, että ihmiset voi muuttaa huonot tapansa ja muuttua muutenkin. Kyllä kuitenkin suhtaudun varauksella, riippuen tietenkin tapahtuneesta ja muusta asian ympärillä olevasta!

33. Milloin sinulla on ollut viimeksi erityisen hyvä olo jostain? Mistä?
Eilen, mutta enpäs kerro mistä! Ainoastaan, että jonkun ihanan ihmisen ansiosta joka piti musta hyvää huolta :)
34. Toivotko joskus olevasi kuuluisa?
En. Ainakin oikeasta ja suuresta kuuluisuudesta tuntuu olevan enemmän haittaa kuin hyötyä..

35. Ikävöitkö tällä hetkellä jotakuta?
Jonkun verran.

36. Kajaali vai ripsiväri?
Ripsiväri ehottomasti. Mää ainaki näytän iha hölmöltä jos on vaan pelkkää kajaalia..


37. Louis Vuitton vai Dooney &Bourke?
Mää en oikeastaan tiedä muodista enkä seuraa sitä juurikaan millään tavoin :D Joten pakko myöntää ettei Dooney&Bourke kuulosta yhtään tutulta.. Joten vaikea sanoa!

38. Hame vai housut?
Housut.
39. Sukkahousut vai leggingssit?
Legginssit. Mulla on sen verran lihaksikkaat jalat, tai oli varsinkin ennen, että sukkahousut ei oikeen ikinä oo tuntunu siltä mun jutulta :D

40. Huppari vai takki?
Huppari, jos sillä vaan tarkenee! En siis ehkä lähtis kaupungille edustamaan hupparin kanssa, mutta muuten aivan loistava, kunhan se huppari on oikeasti iso! Siks oonkin aina ollut hulluna mun poikaystävien huppareihin ja ne on ollut mun päällä melkein aina kun vaan on ollut mahollista :D

41. Korkkarit vai tennarit?
Korkkarit.

42. Suorat vai kiharat hiukset?
Sellaiset ihanat isot kiharat, jotka on melkeen jo valahtanu laineiksi!

43. Renkaat vai roikkuvat korvikset?
En tykkää renkaista ollenkaan, joten roikkuvat.

44. Kännykkä vai iPod?
Kännykkä.

45. Smoothie vai latte?
Smoothie. En juo kahvia, hyi :D

46. Dieetti vai normaali limsa?
Kumpikin menee, mutta jostain syystä Pepsi max on ainoa limsa mitä oikeastaan ikinä ostan. Sitäkin kyllä tositosi harvoin.

47. Timantteja vai helmiä?
Joitain feikkitimantteja! Eihän oikeisiin timantteihin kenelläkään ole varaa.... Ja tuolla kenelläkää tarkoitan meitä normaaleja ihmisiä!

48. Mary-Kate vai Ashley Olsen?
Eikai niitä edes erota. Joten kumpi vaan! :D


49. Huulikiilto vai huulipuna?
Huulipuna.

50. Perhe vai ystävät?
Perhe.

51. Manikyyri vai pedikyyri?
En oo ikinä käynyt kummassakaan ja tuskin tuun menemäänkään, oma-aloitteisesti ainakaan. Mutta manikyyri, koska pedikyyri tuntuu jotenkin vähän turhalta?

52. Rauha vai rakkaus?
Rakkaus. Rakkaus edesauttaa rauhaan ;-)

53. Aurinkolasit vai käsilaukku?
Käsilaukku. Jos valitsen aurinkolasit niin saanko sitten aurinkoa lähiaikoina?


Kysymyksiä miehistä:


Hauska vai vakava?
Hauska. Kyllä kuitenkin oikeassa paikassa ja tilanteessa pitää osata olla vakava ja järkevä! Hauska ei siis saa tarkottaa ainaista tyhjänpäivästä höpöttelijää.

Söpö vai seksikäs?
Söpö. Ripaus seksikkyyttä kuitenkin tarvitaan. Ei siis paljoa!


Tummat vai vaaleat silmät?
Ne kummat sopii paremmin, eli ihan sama värillä sinänsä.

Pitkät hiukset vai lyhyet?
Yleisestiottaen pidän hieman pidemmistä hiuksista. En siis pitkistäpitkistä, mutta sellaiset päältä about 5cm, sivuilta pikkusen lyhyemmät! Toisaalta myös tässä tää juttu riippuu ihan miehestä :) Ihan lyhytkin on hyvä, jos mies vaan on tarpeeksi miehekäs kantaakseen sellaisen! Monikaan ei ole, joten siksi tuollainen edelläkuvattu tukka on hyvä, koska se saa näyttämään söpöltä :-)

Kiharat vai suorat hiukset?
Ei ole väliä. Kunhan ei mitään kamalaa käkkärää :D

Hyvä tanssija vai hyvä laulaja?
Hyvä laulaja. Tanssitaidoilla ei ole väliä, kunhan siihen vaan uskaltautuu!

Tupakoitsija vai ei?
Tupakka on kyllä isoin ei. En ikinä voisi kuvitella seurustelevani tupakoitsijan kanssa.

Kiltti vai paha poika?
Kiltti! Mun seurassa kuitenkin pitää osata olla vähän semmonen, koska silloin kipinät lentelee paremmin :D! Mutta muuten "pahat pojat" on iso turn off.

Parta tai viikset vai ajeltu?
Tääkin ihan riippuu, mutta tykkään parrasta ja viiksistä! Ne saa näyttämään pienesti sellaiselta ihanalta rentulta ja sulan semmoselle jostain kumman syystä :D


Vieläkö joku on sitä mieltä, että parta ja viikset EI oo seksikkäät??

Nuorempi vai vanhempi?
Vanhempi!

28 kommenttia:

 1. Tuossa toisessa kuvassa oleva kaveris näyttää ihan mun kaverilta. Meinasin alkaa jo kommentoimaaan, että mistä tunnet sen.:DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hauskaa :D Tuo on kyllä aina niin tyhmä fiilis kun näkee jonku joka on iha ku jonku toisen kaksoisolento :D

   Poista
 2. No huhhuh mitä kuvia grrr ;---) :D

  VastaaPoista
 3. hahaha mun iskä tekee aina samalla lailla kun sä peruuttaesssa! ehkä mäki opin sen myös mun iskältä..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siistiä!! :D Ehkä se sitte tulee just sieltä jostain :D

   Poista
 4. No huhhuh mitä kissoja! Jos mulla ei ois jo tuota palomieskalenteria niin sijoittaisin kyllä teihin ;) Ja tuo tyttöjuttu oli kans kyllä kiva! Mie pöllin sen jossain välissä omaankin blogiini! Kiitos heeiii :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sää myös naisia tarvisit palomiesten viereen!! ;) Hahah kuulostaa tutulta, meinaa et oo ainoa joka on pölliny tän jostain :DD!

   Poista
 5. Vitsi haluan nähä ton teiä valmiin kalenterin !!!

  Ihana postaus :-)

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos, parhaimmat on tietty vaan kalenterissa eikä mulla ees ollu ku vaa näistä missä mää oon millään tavalla mukana.. :/

   Poista
 7. Ja muuten, sinulle on tunnustus blogissani! ♥

  VastaaPoista
 8. Vaaaau mitä kuvia taas!! Ja aivan ihanat korkkarit nuo tuossa, haluan. :D
  Sitte tohon kyselyyn: kohta 11. oon niin kade! ei saakeli, ite oon venytelly ihan hulluna koko viime syksyn, (tai siis oon ennenki mutta nyt panostanu)mutta se spagaatti jää aina sillai 5cm päähän. Toisinaan lohduttaudun siihen, että mun äitikään ei oo ikinä kyenny siihen vaikka joku voimistelija ollu, eli siis sukuvika :D Onneksi en oo ainut kellä tuo Dooney&Bourke kuulostanu tutulta, mietin että onkohan mulla kenties aukko sivistyksessä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos muru! ♥ No aijaa, tietäis vaa mistä tuollaset löytyis!! :D Voi raasu.. Mulla tuo venyvyys taas tulee ihan luonnostaan.. Mutta eiköhän se vielä ku on jo noinki lähellä!! :D Jaksat vaa vielä hetken venytellä :) Joo mää oon muutenki iha pihalla kaikista muotijutuista ja nimistä ja kaikesta :-D Tykkään "muodista" kyllä silleen, että mitä laitan päälle mut muute iha sama :DD

   Poista
 9. AAAA mitä kuvia! Ootte kyllä kaikki kauniita ja sinä varsinki, rinsessa:]

  VastaaPoista
 10. Aivan upeita kuvia, oot niin kaunotar!! ♥

  VastaaPoista
 11. Minkäs ikäinen tämä herra X on ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa kyllä lukee henkilö eikä herra :-) mutta 92, ihana kun teitä jaksaa kiinnostaa nämä :D

   Poista
 12. kiva tää tyttöjen juttu! mäkin voisin tehä tän :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat