perjantai 4. tammikuuta 2013

Love of my life, my soulmate, you're my best friend
Arvonnan voitti Janna, joka myöskin kirjoittelee blogia Elämän liljat, jonne pääsee tästä!
Laitoin isin arpojaksi, joten tulos oli täysin puolueeton!

Ellei isi sitten omatoimisesti oo käynyt täällä katsomassa arvontaan osallistuneita, käynyt katsomassa heidän blogejaan/profiileitaan, sitäkautta valinnut suosikkiaan ja painanut mieleensä monentenako tämä kyseinen henkilö oli osallistunut arvontaan.. Mutta musta ainakin tuo vaihtoehto ehkä tuntuis melko epätodennäköiseltä ;-)

Kuppikaupalla kuumaa kaakaota.

Ihan liikaa nenäliinoja.

Yskänlääkettä.


Kurkkupastilleja.


Tää päivä on siis koostunut näistä ylläolevista kuvista!
Kuinka mukavaa, oon taas kipeenä. Viimesestä sairastelusta oliki kuitenki jo hyvin aikaa! Hetkonen. Jouluna? Puolitoista viikkoa sitten. Uskomatonta.

Pikkusen on muuten hankala olo!
Nenä on ihan tukossa ja kurkku kamalan kipeä niin mitä kautta tässä pitäs pystyä hengittämään?? Kokoajan on kylmä, mutta silti vähän väliä tulee kauhea tuskanhiki ja oon aivan läpimärkä ja pakko vaihtaa uutta vaatetta päälle. Ääh.. Kaiken tämän lisäksi vielä tuntuu niinku kulkisin jossain ihan sumussa, pää on jotenki tosi raskas ja iha sekasin.. Mahtava fiilis siis! :D
Katsoin elokuvan Dorian Gray, joka perustuu Oscar Wilden klassikkokirjaan Dorian Grayn muotokuva.

Luin kirjan kouluun varmaan pari vuotta sitten ja pidin kirjasta! Siinä oli hyvä ja mielenkiintoinen juoni ja jokin kiehtova syvempi tarina ja ajatusmaailma. Ei menny sekunttiakaan kun päätin valita tän leffan kun tää tuli vastaan! Oon jo pitkään halunnu nähä tämän myös elokuvaversiona. Kuten yleensäkään, elokuva ei ihan tuonu esille kaikkia sävyjä, joita kirjassa on. Mutta silti hyvä elokuva ja voin kyllä suositella!

Tuo päähenkilön näyttelijä ei näissä kuvissa eikä elokuvan alussakaan mitenkään erityisemmin hurmannu. Tuollainen "peruskomea" julkkis, aika hoikkeli jotenkin ja vähän feminiininen kauniine kasvoineen jos näin voi sanoa. Leffan aikana siitä kuitenki tuli jotenki tosi charmikas ja hurmaava, ah! Tosi vaikea selittää, koska ei se juttu välity näistä ylemmistä kuvistakaan ollenkaan :D Jotkut pienet eleet sun muut semmoset vaan hurmas mut (niinku muutamia muitakin naisia tuossa leffassa....).Kappale, jota kuunnellen oon vuodattanu eniten kyyneliä.
Vanhaan juttuun liittyen, mutta edelleen tämän kuunteleminen on melko pysäyttävää. Edelleenkin tää kappale palauttaa kaikki ajatukset ja muistot. Eri tavalla tietenkin kuin aikaisemmin, mutta ehkä vieläkin tää on mulle jollaintapaa se kappale.

14 kommenttia:

 1. Voihan, parane pian ja parane kunnolla niin et tuu heti takaisin kipeäksi!:)

  VastaaPoista
 2. voi paranemisia sulle kaunokainen!:)

  VastaaPoista
 3. Paranehan pian! Haha mulla käy kans usein nuin kun kattoo leffaa, että viehätyn jostain hieman vähemmän hyvännäköisestä henkilöstä ihan vain sen roolihahmon vuoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paranen :) Hah se on joku mitä ei vaan pysty selittään! :D Eihän se nyt oikeassa elämässäkään oo kiinni pelkästä ulkonäöstä!

   Poista
  2. Kyllä! Me puhuttiin errään neidin kanssa ihan vasta itse asiassa tuosta. Että komeisiin miehiin ihastutaan, rumiin/einiinhyvännäköisiin/jotakipikkuvikoja/ehkävähäpömppistä-miehiin rakastutaan ;D

   Poista
  3. Kauhee klisee, mutta luonnehan siinä ratkasee

   Poista
  4. Hassua kyllä mutta ihan totta! Ehkä ne on just ne pienet viat/epätäydellisyydet jotka tekee toisesta just sen rakastettavan ihmisen kun niitä "vikojakin" oppii rakastamaan :)

   Poista
 4. Parane pian ♥!
  Mullakin toi viimenen kappale herättää vanhoja ja tosi surullisiakin muistoja..
  Ja silti vaan rakastan sitä!..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, paranen varmasti ku te ihanat toivottelette paranemisia!!♥
   Just sama kuin mulla.. Joku siinä vaan tekee sen!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat