perjantai 11. tammikuuta 2013

Muutto, huhhuh ja luultavasti tämän vuosisadan paras musiikkilöytö!Mulla oli aamulla tällainen kiva leijonanharjas! Kävin illalla suihkussa, vedin märät hiukset nutturalle yöksi, kuivasin pää alaspäin loput kosteat hiukset ja tsädääm: olen leijona!
 Houkuttelevan näköinen lämmin sohvanurkkaus kutsui mua takaisin vaikka olin jo herännyt ja tullu pitämään koiraa pois tieltä kun tavaroita vietiin sisältä ulos peräkärryyn. Tätä samaa peittoa muuten käytettiin myöhemmin päivällä pöytäliinana kun kaikki muut tavarat oli viety pois, kätevä peitto :D Mukava nukkua varmaan ku toinen puolisko on ihan hyvän aikaa ollu uudella talolla :D


 Joku väsynyt raato..
 Meiän ihan korvaamattoman iso muuttoapu! Annoin palkinnoksi tämän pokaalitarran (joka myös unohtui tuohon :D), enkö olekkin jalo?

 Muut kantaa hikipäissään tavaraa peräkärryyn ja äiti järjestelee jauhoja?? :D Hahaha voi että rakastan sitä hölmöläistä!


Mun huone:

 Vissiin menee hetki ennenku saan asettua taloksi :-D


Olkkarissaki ihan kivasti roinaa :D


Oikeastaan vasta eilen huomasin jonkun muuttoon liittyvän haikeuden. Eihän sitä vaan osaa ajatella ennenku se hetki oikeasti lähestyy! Tänään varsinkin oli aika hölmö olo kun koko asunto oli aika tyhjillään ja tietää, ettei sinne pääse enää ikinä huomisen jälkeen :( On siellä kuitenkin melkeen 10 vuotta nyt asuttu, on koettu iloja ja suruja, onnistumisia ja epäonnistumisia. Niin paljon muistoja liittyy tuohon taloon!

Jollain tapaa kuitenkin koen tämän muuton olevan taas uusi alku. Uusi sivu elämässä, vielä sopivasti näin vuoden vaihtumiseen! Uskon kyllä, että tästä uudesta paikastakin tulee koti! En sitä epäile ollenkaan :) Ihmisethän ne on ne, jotka tekevät kodin :) Niin se vain muutenkin on, että kaikissa asioissa on omat puolensa :)Sitten paljon luvattu juttu: tämän vuosisadan musiikkilöytö!
(Read: no sarcasm)

Varoitan sitten jo etukäteen, että on iso ja pelottava mahdollisuus, että tää jää soimaan päähän :D Ja se on sitten tosi raivostuttavaa..

Kiinnittäkää huomioita erityisesti lyriikoiden upeuteen sekä tietenkin laulajan liikkeisiin! Kerrassaan hurmaavaa.


Mun on pakko myöntää, että alan jopa jollaintapaa minimaalisesti tykkäämään tästä kipaleesta :D Onhan tää aika tarttuva varsinkin kun muutaman kerran kuuntelee! Silti siitä tosiasiasta ei pääse mihinkään, että tää on aivan kamala esitys jokaisella tavalla :DD

Toivottavasti näistä oli piristystä edes jonkun päivään ;)

14 kommenttia:

 1. Hahha mun hiukset näyttää aina aamuisin tolta... :) tsemppiä muuttoon!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah no sää ootki yhenlainen jellona!! ;-) Kiitos Siiri<3!

   Poista
 2. Ootteko saanut jo ton vanhan asunnon myytyä?:)

  ps. mun oli pakko jakaa toi "idiot pulling a door that says PUSH"-kuva facebookiin:D Aamukahvit lensi aika hienossa kaaressa näppäimistölle kun luin ton:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis joo! Tänään luovutetaan avaimet!

   Hahah hyvä!! :D Ei tosin hyvä tuo näppäimistön kohtalo, mutta muuten! :D Tuosta vaa tulee niin koominen mielikuva ja voi iha elävästi nähä tuon tilanteen ku joku kiskoo sitä ovea :DD ps. itsellenihän ei ole ikinä käynyt niin :-)

   Poista
 3. Sulla on kyllä ihana karvakaveri. Mullakin on blogissani kuvia tatuoinneistani, niihin jää koukkuun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihana :) Oih, pitääpäs käydä katsomassa! :)

   Poista
 4. Haha toi biisi kyllä toi hymyn huulille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmettelen jos joku pystyy kattomaan tuon silleen ettei huvita yhtään :D

   Poista
 5. Tuo sun leijonanharja on kyllä ihan uskomaton :D

  Sulle ois haastetta, jos innostaa:
  http://dominoefekti.blogspot.fi/2013/01/8-things.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Sunnuntaina näät ettei se nyt niin erikoinen oo ;D Kiitos käyn katsomassa!! :)

   Poista
 6. Täydellinen biisi ;-)

  VastaaPoista
 7. sullapas on ihan hirmukivan oloinen blogi :) ! oot tosi kaunis, ja sulla on aivan ihana persoonallinen tyyli! Ja tuo bannerikin oli ihan täydellinen! onko epäselvää tuunko seuraamaan tätä jatkossakin: EI! :) kyllä tulen :)

  kurkkaisithan myös ja heittäisit vaikka kommentin (:

  http://hennankengissa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Henna! Mukavaa kuulla noin paljon kaikkea kivaa!! :) Tervetuloa seurailemaan :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat