keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Totuuksia miehen suusta
 Ihana paita, josta tulikin mun vaatekaapin (lattian...) uusi asukas Valkonen vai musta?
Päädyttiin mustaan! On se kuitenkin helpompi ja käytännöllisempi ja jotenkin sopi paremmin tälle minun kauniille leidille :) OMG ekaa kertaa Kauppuri 5 !!!
En tiedä miten oon näin pitkään onnistunu välttämään tuon paikan :D Nyt kuitenkin muru vei mut sinne synttärilahjaksi. Ja olihan tuo kyllä hyvää, huhhuh!

Onko teillä oululaisilla jotain tiettyä suosikkia tuolta paikasta? Kun siellä ois niiiiin paljon kaikkea niiin hyvän kuulosta, että on aivan järkyttävän vaikea valita mitä ottaa.. Joten jos teiltä löytyy suosikkeja tai muita kommentteja tuosta paikasta ja sen ruuasta niin tell me! :)
Tämän jälkeen suuntasin yhden ystäväni luokse pitkästä aikaa. Tämä ystävä on siis miespuolinen ja joskus yön hienoina tunteina päätettiin tehdä jonkunlainen postaus, jossa hän vastailee kysymyksiin! Noh, ainakin oli hauskaa tätä kirjotellessa :D Kello oli tosiaan 03.15 kun painoin bloggerin kiinni.. Olin aivan rättiväsynyt, enkä ollut ainoa, ja juttukin oli sen mukaista :D

Mutta laitanpas tämän seuraavan nyt kuitenkin! Jos vähän edes raottaisi jollekkin parikymppisten miestenalkujen ajatusmaailmaa ;) Ja vaikka ei, niin ainahan näitä on mielenkiintosta lukea! Tai ainakin musta ois ihan mielenkiintoista lukea :D

Vai mitä mieltä te ootte?
Jos tykkäätte tämän tyyppisestä postauksesta tai haluatte jatkossa saada johonkin ratkaisua tai kuulla mielipidettä nuorelta mieheltä niin onnistuu! Koska kun hän on anonyyminä kertonut mielipiteensä, niin se on ihan rehellistä puhetta :D Jos ymmärrätte mitä tarkoitan! Kuitenkin puhutaan aikalailla mistä tahansa, ja musta on monesti kiva kuulla mielipiteitä ja ratkaisuja joihinkin mun probleemiin miehisestä näkökulmasta :)1. Mitä mieltä oot yhden yön jutuista?

Yhden yön jutut saattaa toimia hyvänä piristeenä, mutta joskus ne voi myös olla varsinkin henkisesti tosi raskaita. Miehen silmissä naisen arvo laskee, jos yhden illan juttuja on ollut paljon.


2. Nainen ja alkoholi.

Riippuu paljon siitä kuinka nainen käyttäytyy alkoholia nauttineena. Tärkeää on, että tietynlainen tyylikkyys säilyy, esim ettei nainen hypi kaikkien kaulassa. Alkoholi ei saa olla jokaviikkoista arkea vaan harvemmin käytetty tunnelman nostattaja. Olisi hyvä jos nainen pystyisi juomaan joskus myös miehensä kanssa, sillä silloin voi helpommin murtaa joitain muureja ja päästä erilaisiin keskusteluihin. Kännien vetäminen välillä on ihan jees!


3. Naisten pukeutuminen - mokat ja huippuvalinnat.

Tärkeää on, että naisen ja miehen ulkonäöt pukeutumisen kautta sopivat "yhteen". Tietyillä paikoilla niiden ns pukeutumiskoodia tulisi noudattaa. Esim jääkiekkopeliä ei mennä katsomaan samoilla vaatteilla joilla käydään baarissa, eikä toisinpäin.
Mokiin kuuluu ihan perus tyylitajuttomuus, esim muun asun värityksen kanssa riitelevät kengät. Sukkahousuja ei tule käyttää kuin ne olisivat housut, Fiorellan farkut ja ylilöysät hupparit helvettiin.

Huippuvalinnat. Jotain positiivista, jolla erottuu massasta! Asukokonaisuuksiin panostaminen. Yleisesti ottaen sopivat korkokengät saavat naisen näyttämään laadukkaammalta. Langanlaihoille mielummin korottomat kengät.


4. Ensitreffailu - soitteleeko/pitääkö yhteyttä mies vai nainen?

Sitä pidetään miehen tehtävänä, muttei ole väärin vaikka nainenkin tekisi sen. Niin nainen kuin mieskään ei kuitenkaan saa myydä itseään liian helpolla, mutta ei pidä esittää välinpitämätöntä/vaikeasti tavoitettavaa jos on kiinnostunut. Kuten ei myöskään saa esittää kiinnostunutta, ellei oikeasti ole. Alkuvaiheen treffailussa harmittaa kun ensimmäiset treffit on "peliä" ja ihmiset pyrkivät antamaan itsestään tietynlaista kuvaa.


5. Hiljainen hiiri vai domina?

Domina. Hiljaisuus voi vaikuttaa epävarmuudelta, eikä siksi ole yhtä houkuttelevaa. Itsevarmuus on yleensä vahvan ja hyvän naisen merkki. Myöntäilevään hissukkaan voi nopeasti loppua mielenkiinto. Paras kuitenkin olisi jos suhteen molemmat osapuolet olisivat tasa-arvossa, ettei tulisi alistujan ja johtajan rooleja. Alistuva osapuoli voi kokea riittämättömyyttä, jonka takia tuntea tarvetta muokata itseään miellyttääkseen "ylempiarvoista".


6. Blondi vai brunette?

Luonnostaan blondi. Ne on harvemmassa. Hiustenvärin täytyy näyttää luonnolliselta. Luonnollisuus on muutenkin iso plussa!


7. Naisten edelliset seurustelusuhteet?

Edellisten seurustelusuhteiden pitää olla oikeasti ohi. En halua, että nainen haikailee entisen poikaystävän perään tai että entinen tulee esim jossain baaritiskillä uhkailemaan. Entiset seurustelusuhteet pitäisi olla hyvissä kuoseissa. Jos aikaisemmin on ollut esim pettämistä, ajattelen miksi nainen ei voisi tehdä sitä minullekkin. Uutta suhdetta ei saa vertailla edelliseen.

8. Unelmien nainen, 5 asiaa.

Molempian tulevaisuuden suunnitelmat tukevat toisiaan.
Luotettava.
Omistaa omat mielipiteet, mutta hyväksyy miehen päätökset ja tukee niitä erimielisyydestä huolimatta.
 Urheilullinen.
Ulkonäöllä on väliä.. Mutta sillä oikeasti on väliä. (Tämän parempaa perustelua ei tullu :D)


9. Parhaat asiat, joita miehelle voi tehdä?

Tiistai iltaisin kun mies istahtaa TV:n ääreen katsomaan Mestareiden liigan ottelua on pieni vaiva, mutta iso ilo miehelle kun viet ison lasin kaakaota (ei kaljaa??) ja lämmitettyjä voileipiä.
Hieronta. Silittely ja paijaus myös, vaikka sitä ei aina myönnetäkkään.

Ruuanlaitto ja pyykinpesu yms muut kodinhoitoaskareet, jotka voi tehdä miehen puolesta. Eihän nyt aina jaksa syödä pelkkää makaroonia ja tonnikalaa..

Ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä seksi ja muu siihen liittyvä.


10. Vapaa sana?

Kavereiden mielipiteet ovat tosi tärkeitä. Mitä paremmin nainen pääsee sisään miehen kaveriporukkaan ja saa miehet kaverit pitämään itsestään, sitä enemmän mies naisesta pitää. Joten kannattaa kerätä pisteitä myös miehen kavereiden silmissä!


28 kommenttia:

 1. Vähän kiva postaus! Tällaisia lisää :)

  www.trucollection.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Tuli mieleen vähän se Cosmossa pyöriny osa, missä miehiltä kysytään totuuksia. ;D Aika hauska idea!

  Mää oon käyny kerran syömässä hampparin Kauppurissa (opiskelijahintaiset ranskalaiset useammin ;D). Sen kerran söin jonkun BBQ burilaisen joka oli ihan hyvä. Olisin varmasti tykänny siitä Chiliburgeristaki, mut se saattais olla liian tulinen sit kuitenki... Mutta chilimajo on parasta ikinä Kauppurissa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta!! :D Joo ne ranskalaiset oli kyllä ihan huippuja! Vähän eri sarjaa kun miettii heseä ja mäkkäriä..... :D Mulle kans tuo chili saattais olla liian tulinen, mutta tuota majoa pitää testata! :) Kiitti vinkistä ihana<3

   Poista
 3. Mullekin tuli mieleen se Cosmon miespaneeli :DD Mut oli kyl kiva idea :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana tuo armeijakuosi paita.:) Hauska tuo mies kysely!:)

  VastaaPoista
 5. tää oli ihan sika huippu!!!! :D:D

  VastaaPoista
 6. Aika jännä, toi on tietty vaan yhden mielipide mutta siitä saa vähän osviittaa jos joku juttu mietityttää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietty vaan yhden ihmisen mielipide, ja eihän mitään absoluuttista totuutta oo olemassakaan! Vaikka kysyisi miljoonan miehen mielipiteen ja kaikki ois samaa mieltä niin ei kuitenkaan voi yleistää :) Luotan siihen, että ihmiset tajuaa tuon ihan itsekkin niin en alkanut siitä kirjottelemaan :D

   Kyllä mulle ainakin on monesti hyötyä! Miehet kuitenkin aattelee joistain jutuista aika erilailla, koska katsovat asiaa eri näkökulmista :)

   Poista
 7. Hei tää oli ihan mahtava! Tuntuu välillä että kristallipalloaki lukee helpommin ku miehiä :D Eihän toi kaikkien miesten mielipide ole mutta silti! Saa tämmösiä jatkossaki kyllä laittaa :) plus muutenki kiva tää sun blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä kieltämättä tuntuu just siltä :D Kiitos, mukava kuulla :)!

   Poista
 8. Oijoi hyvä postaus! Ja hyvä että sait viimeinki käytyä siellä Kauppurissa :DD

  TUO PAITA. Ahhhh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä!! :D Vihdoinkin.. Rakastuin tuohon paitaan.. :3

   Poista
 9. Ihana minä tuossa neljännessä kuvassa :DDd kiva tuo miehinen mielipidejuttu :)

  VastaaPoista
 10. Niin hyvä idea! Yleensä näkee vaan niitä "poikakaveri vastaa", tuntuu että anonyymin vastaukset saattaa olla rehellisempiä.. Ja ihan jokasta naista kiinnostaa tällanen vaikkei sitä myöntäis ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin! Ja ei poikakaveri tosiaankaan sano kaikkea ihan rehellisesti kun tulee joitain tiettyjä kysymyksiä tai tyttökaveri suuttuu/alkaa kyselemään lisää/väittää vastaan tai jotain :D Haha! Nyt sai ainakin ihan rehellisiä mielipiteitä :)

   Poista
 11. Jos tykkää sinihomejuustosta niin Aurajuusto burgeri (+majo) on ihan ehoton ykkönen! NAMS! Ja tosi kiva postaus, ihan erilaisia vastauksia tulee kun anonyymisti saa vastailla, enemmänki näitä siis ehottomasti. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä mää just söinki!! :D Se oli kyllä hyvää :) Niin mää kans aattelin ;) Kiva kuulla! :)

   Poista
 12. mistä toi sun uus ihana paita on? se on HIENO!! tyhmää ku camotakkii ei voi oikeen käyttää talvella ku se on liian ohut :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ginasta, kiitos! :) Niimpä!! Mutta onneksi kohta taas voi :)

   Poista
 13. hyvä idea oli toi miehinen näkökulma jutska! kyllähä nyt naisia kiinnostaa mitä miehet oikeesti ajattelee ja se on iha totta että suoria vastauksia tuskin saa edes omalta poikaystävältä kaikkiin kysymyksiin.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mielellään kaikkeen ei saiskaan ihan täysin suoria vastauksia.. :D Että silleen kyllä hyvä kun voi tälleen kaikken kannalta stressittömästi saada suoria vastauksia ;)

   Poista
 14. mikää outopostaus tää on :DDDD näytetään kumpiki iha kummallisilta

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat