keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Uusi vuosi 2013
Mahtavat shottilasit eikö?? :D Nää oli kuitenki pienimmät mitä siitä kämpästä löyty..Mun eka raketti ikinä!! Siis ite ostin raketin ja myös sytytin ekaa kertaa :-)

Hahaha en tiedä..
Hauskaa vol.1

Hauskaa vol.2
Ps. ois ollu myös vol 3,4,5 mutta säästän teidät ;)"Jos mä oisin sun mies...."

Hahah ottakaa huumorilla nää badassswääägkuvat!!


Oli kyllä tosi hauska uusi vuosi! Vaikka päästiin aika myöhään lähtee mihinkää.. Taijaki pääsi töistä vasta 5 jälkeen ja mää tulin suihkusta samoihin aikoihin. En ois taaskaan muka millään jaksanu lähteä minnekkää :D Makasin sohvalla ja katoin tallennuksesta ohjelmaa "Historian salaisuudet: Bostonin sarjamurhaaja". Hahahah :D Tää on taas just tätä.. Viimeks ku ois pitäny lähtä nii katoin youtubesta tunnin erilaisia tsunamivideoita.. Oikeesti.... Oon ehkä maailman huonoin ihminen lähtee mihinkää :D Mutta sitte ku saan lähettyä vaikka väkisin nii sitte on kyllä hauskaa ja niin kävi nyttenki :)
Oltiin eka tyttöjen kans Niinan uudella kämpällä, johon tyttö oli muuttanu päivää aikaisemmin, eli siitä syystä annettiin anteeksi shottilasien puuttuminen ;-) Sitten mun kaveri Matti, jota en oikeestaan ollu ees nähny aikoihi soitteli, että mentäs käymää siellä niitte luona 100m päässä laulaan singstaria. Taijan kans mietittiin, että no ei oo kyllä mikään kiire baariin ja juotavaaki oli vielä niin päätettiin sitte mennä. Oli kyllä hyvä ratkasu, sillä meillä oli tosi hauskaa :)


Mulla ei taaskaan ollu oikeestaan minkäänlaista krapulaa! Kuitenkin tiiätte varmaan sen sellaisen pikkuisen heikotuksen ku ei oo syöny mitään pitkiin aikoihin? Onneks mulla löyty tällainen suolainen pelastaja kotoa!!

Aamu siis sujui lepposasti eka Pakoa kattoen ja sen jälkeen herra Pringlesin kanssa! Sitten pyöräilinki jo (klo 17....) äitille viemään kameran. Musta oli aivan ihanaa pyöräillä ku oli semmoinen pieni tihkusade ja olin vähän kastunu ku pääsin äitin luo. Tää on taas yks niistä "elämän pienistä iloista", joista nykyyän nautin jotenki! :D Hassua ehkä, mutta se vaan oli ihanaa :)

Muutenkin loistavaa iltaa paransi entisestään se, että tutustuin muutamaan ihmiseen, jotka oon vaan "tiennyt" entuudestaan. Ja niittenki kans ilmeni just silleen, että molemmat on pitkään miettiny, että vois jutella jotain tai lisätä fb kaveriksi tai moikata tai jotain, mutta sitte just ku ei oikeesti tunne ja sitte ei oo viittiny, jos se toinen aattelis, että mitä tuo yks nyt morottelee :D Niin nyt vihdoinki tutustuin näihi, ja löysin huippuja tyyppejä, joita mielellään näkisin jatkossaki!
Tästä tulikin mieleeni yksi viesti, jonka sain uuden vuoden aattona:

"Vanhaa vuotta jäljellä on enää ihan vähän, paljon mahtui tapahtumaa myöskin vuoteen tähän. Uteliaana, rohkeana vuoteen uuteen kulje, takanasi vanhan vuoden kaikki portit sulje. Anna haaveen, toivemielen sua kantaa, katso mitä vuodella tulevalla on sulle antaa."

Ihanasti sanottu ja mää en yritä, vaan aion toteuttaa tämän viestin sanoman!


Toivottavasti teidän ensimmäinen sivu oli hyvä. Jos se oli sängyssä makaamista huonossa olossa niin ei hätää, ei loistavat tarinatkaan ala ruusuisesti heti ekasta sivusta lähtien! Nyt kuitenkin on jo sivu numero kaksi menossa, joten nyt ois hyvä aika aloittaa!

Toivon teille mahtaville lukijoille ja muille ohikulkumatkalla oleville mahtavaa vuotta!

Älkää pelkästään unelmoiko, vaan toteuttakaa unelmanne.
Älkää ainoastaan halutko asioille muutosta, vaan tehkää työtä sen eteen.
Olkaa itse se muutos, jonka toivoisitte näkevänne ympärillänne.
16 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Näistä välittyy se fiilis, että teillä on ollu ihan superhauskaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Hyvä että jotain välittyy! Kaikista parhaimmat ja edustavimmat kuvat tietenkin joutui jäämään mun koneen kätköihin, ikävä kyllä :--D Niistä se hauskuus vasta ois välittynytkin....

   Poista
 2. Näin sut illalla tivolissa ja olis tehny mieli tulla kertoo miten kiva blogi sulla on mutten kehannu tulla tuntemattomalle puhumaa :) Näin sut parin söpön blondin poitsun kaa, oliko toinen niistä tämä eksä? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh!!! Oisit tullu! Ens kerralla sitte ;) Haha voi eii.. :D Emmää oikeestaa ees sillai jutellu kellekkää muulle blondille, joten eiköhän se ollu :) Apua ku oot huomannu tuollasenki, ens kerralla sun on pakko tulla juttelee! :D

   Poista
 3. Oih, sinullapa on kaunis blogi :) Ja mukavan näköiset kemut ovat olleet uutena vuotena :) Unelmia täytyy olla, aina! Ilman unelmia ei ole elämää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Minä oon kyllä ihan samaa mieltä tuosta mitä sanoit unelmista :)

   Poista
 4. Hauskoja kemukuvia uudesta vuodesta :) Ja ah noi sun hiukset! Määki tahtoo! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höpöö!! Ei ne nyt niin ihmeelliset oo :) Kaunis kiitos kuitenkin! :)

   Poista
 5. pusipusi ihana oot tv ama:) <3

  VastaaPoista
 6. Oiii vaikuttaa ihanalta!:) ihania kuvia ja kauniita tyttöjä. hyvää uutta vuotta sinulle:)

  VastaaPoista
 7. missä baarissa olitte? :)

  VastaaPoista
 8. Toi on just parasta hengailla pitkään jonkun luona ennen baaria! :) repesin tolle bostonin sarjamurhaajalle, tuli mieleen se itsemurhasiivooja :DDDDDD Ihanaa uutta vuotta sulle!! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä!! :) Hahaha :DDDD ehkä siitäki tehää joku dokumentti vielä ;) Kiitos ihana!<3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat