keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Ihanille lukijoille! Kysymyksiä tai postausaiheita?


Tänään tuli bloggerin kautta 100 lukijaa täyteen! Hassua, en jotenkin ikinä osannut oikeasti ajatella, että joitain oikeasti kiinnostaisi. Onhan mulla lukijoita myös muiden sivujen kautta ja suurin osa kaikista lukijoista tulee googlettelemalla annieveliinaa, mutta kuitenkin bloggerin täys satanen on jotenkin oma juttunsa!

Alusta pitäen oon kirjoittanut tätä sillain itselleni. Tottakai haluan, että tästä pidetään ja tätä ollaan kiinnostuneita lukemaan, mutta itseni vuoksi tätä teen. En siksi, että voin iltasin myhäillä kommentti- tai kävijämäärän takia. En ymmärrä niitä ihmisiä, jotka pitävät blogia ja kirjoittavat muihin blogeihin kommentteja tyyliin
"Ihana blogi! Käyppäs kurkkaamassa mun blogia ja ehkä voitais seurata toinen toisiimme??:)"
Miksi joku edes pitää blogia tuossa tapauksessa? Mulle tää on jonkinmoinen henkireikä tässä välillä harmaassakin arjessa. Tää on se juttu, jonka ääressä voin rentoutua ja purkaa ajatuksia. Kirjotella jonninjoutavia, latailla hömppiä kuvia ja muuta yhtä turhaa ihanaa!

Tottakai kommentit lämmittää mieltä! On aina yhtä ilahduttavaa huomata saaneensa uusi kommentti ja samalla tietää, että joku on nähnyt vaivaa (vähemmän tai enemmän mutta kuitenkin!) tullessaan blogiini ja vieläpä jättäessään kommentin! Siitä vain tulee tosi hyvä olo :) Joten jos teillä on vähääkään mitään sanottavaa, niin toivoisin, että sanoisitte! Itse ainakin kirjoitan monestikkin kommenttia johonkin, jos se herättää minkäänlaista mielipidettä, koska tiedän, että sillä saan jollekkin hyvän mielen. :)

Myönnettäköön, että välillä mietityttää. Tulee sellaisia hetkiä jolloin miettii onko tää ihan tyhmää? Miksi mää teen tällaista? Mitähän te ajattelette? Mitä jos ette tykkää?
Mutta nämä hetket on laskettava ihan sekunneissa. Niinkuin sanoin, teen tätä itselleni. En teille, vaikka te teettekin tästä niin paljon mielekkäämpää! :) Kiitos siitä!

Ja yks ihan huippu juttu!
"Sori tää on ehkä vähän random, mutta sun blogi on tosi kiva!"
Muutaman kerran töissä ollessani joku on tullut sanomaan jotain mukavaa tästä mun bloginrääpäleestä. Myös baarissa viis kertaa joku on tullut kehumaan. Kaikista parasta näissä on se, kun nämä ovat tulleet mulle täysin vierailta ihmisiltä! Ja kun muutaman kerran joku on kirjoittanut kommenttia, että on nähnyt jossain ja oisi halunnut tulla juttelemaan, mutta ei kehdannut, niin voi teitä ihania!! :D Ensinnäkin musta on tosi outoa (hämmentävän hyvällä tapaa siis!!), että joku edes ajattelee noin ja toiseksi en mie oo pelottava!! :D
Eli jatkossa kaikki joilla vähääkään tekee mieli tulla sanomaan mitään, risuja tai ruusuja, niin käsken teitä tulemaan 8)

Myös aika monelta kannalta on kuullut, kuin joku puolituttu tai tutuntuttu lukee tätä ja tykkää. Ihan huippua! Aattelin joskus, että tuleekohan tästä ihan hirveä floppi :-D Mutta ehkä ainakin siltä hirveimmältä on nyt säästytty..

Oon päättäny, että 100 bloggerlukijan ansiosta olisi kysymyspostauksen aika!
 
KYSYKÄÄ KYSYKÄÄ KYSYKÄÄ! :)
 
  Ja kertokaa myös POSTAUSAIHEITA, jotka kiinnostais teitä!
Lupaan toteuttaa suurimman osan niistä :)

36 kommenttia:

 1. hih kuulostaa tutulta kaikki jutut tässä postauksessa! :) Itekki aina mietin välillä ahdistuksissani: ääääh onko tää koko blogin kirjoittaminen aivan ääliötä? ja sitten taas tulee niitä fiiliksiä kuinka kivaa tää on ihan oman itsensäkki takia :)

  hei ja määpä esitän sulle sellasen kysymyksen, että mikäs ammatti sua kiinnostaa tulevaisuudessa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, helpottavaa silleen kuulla, että jollain on välillä samanlaisia fiiliksiä :) Kyllä ne kuitenkin jää kokoajan vähemmälle ja vähemmälle :)

   Poista
 2. Mie haluaisin kysyä jotaki, mutta kun mie en ikinä keksi näihin mitään kysymyksiä :( :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi sinnuu! :D Miten ei muka voi keksiä yhtään mittää?!?

   Poista
  2. Noo heitetääs tämmönen. Tämä ei oo kylläkään kysymys, mutta luettele... Tai okei tehään tästä kysymys eli mitkä on kymmenen suosikkibändiäs/artistia, ja kymmenen suosikkibiisiä? Ja no, yleensäki minkälaisesta musiikista eniten tykkäät?

   Poista
  3. Tee joku kaiken kattava musiikkipostaus!

   Poista
 3. tää blogi on oikeesti tosi kiva ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. yksi postausidea vois olla, että kuvaa kaikkia sun lempparijuttuja esim. lemppari koru, paita, kukka yms randomia :D

   Poista
 4. Voi ei tunnistin itseni tuosta " oisi halunnut tulla juttelemaan, mutta ei kehdannut"- kohdasta. Näin sut pari viikkoa sitte Tivolissa, kun olit siinä iha mun vieressä baaritiskillä karaokepuolella mutta en vaan ite saanu suuta auki ja kehutuksi sun blogia, joka on tosiaa noussu nopeasti yhdeksi mun lemppareista! Mietin vaa lähinnä sitä, että vaikuttaisin kauheelta stalkkerilta :D:D en sitte tiedä oonko jääny mielee jostai creepystä lagituijotuksesta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eii!! :D Ens kerralla sun on pakko tulla! :) Haha ei oo mielessä ketään creepyjä lagituijottajia, don't worry ;)

   Poista
 5. Oot aivan mielettämän kaunis tuossa kuvassa!:) Postaus toiveena ois videopostaus.:)

  VastaaPoista
 6. mää ainaki tulisin juttelee! muttakomuttako ei hirveesti näy.. jos mäihälä sit ko meilä on peli oulusa :D -hamppucamppu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sun ois kyllä parempiki tulla juttelee!! :D Muute kävis huonosti..... Joo no tiiäkkö voisit kans ilmotella ennenku oot tulossa tänne?? ;)

   Poista
  2. älä pelottele.. joo määpä ilmotan jos millää muistan :)

   Poista
 7. Tuo on kyllä totta, että aina kun joku viitsii kommentoimaan se saa bloggaajan hyvälle tuulelle :) Monesti huomaa, että sivuja aukaistaan monta kertaa päivässä, mutta harva viitsii jättää mitään terveisiä jälkeensä, joka on sinällään harmillista, senhän takia tätä tehdään, että saa ajatuksia ja kiinnostuksen kohteita jaettua muiden samanhenkisten kanssa! :) Onnea satskusta, sitähän pitää juhlia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hyvin sanottu! :) Loppujenlopuksi se on vain pieni vaiva kirjottaa jotain nopeesti, mutta joskus se vaan tuntuu niin ylitsepääsemättömän vaikeelta :D Kiitos! ;)

   Poista
 8. Päivä sun kanssa- postaus ois tosi jees! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollainen on kyllä pitänytkin tehdä ja nyt lupaan tehdä!! :)

   Poista
 9. Vastaukset
  1. Joo no tuota.. Jos tuut kuvausmateriaaliksi ;) Silleen voin paremmin demonstroija angorakissatsydeemiä!!

   Poista
 10. Hihii, 100 lukijaa on jo aika paljon, vaan tottahan se on, että tää sun blogi on kiva. :) Miten sää suhtaudut muuten tuohon ku jotkut tunnistaa sut Oulussa jossaki ja tulee juttelee, meetkö lukkoon vai ootko ihan normaalisti? :D Miks mää en oo törmänny suhun missään täällä Oulussa!

  Ja tosiaan joku videopostaus olis aika hauska! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! :) Haha ihan normaalisti oon! :D En mää vaan oo semmonen joka menis lukkoon oikeen mistään tai niin :) Toivottavasti törmätään tässä piakkoin niin saat nähdä mite reagoin ;)) No niimpä! :D Mää oon monesti miettiny samaa! :D Ehkä vielä joku päivä :))

   Poista
 11. Ihana blogi, mukavaa lueskella saman ikäisen ja samassa kaupungissa asuvan juttuja :) Kysymys: Opiskeletko nyt jotain? Mitä aiot/haluaisit opiskella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kyllähän se koskettaa sillätavalla paljon enemmän kun on tuttu ympäristö yms :)

   Poista
 12. tää blogi on kyllä yks mun suosikkiblogeista, erottuu massasta positiivisesti! sellanen meikkitutorial-postaus ois tosi kiva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, ihanaa ♥ Viimeisenä haluaisinkin olla sitä ihan samaa massaa kaiken kanssa :) Oikein toteuttamiskelpoinen idea, kiitos!

   Poista
 13. hei videopostaus ois ihan huippujuttu! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apuaa :D Ehkä mun pitää rohkaistua kun te sitä haluatte!!

   Poista
 14. Upea kuva kertakaikkiaan! :) Olet kaikki lukijasi ansainnut! ♥

  VastaaPoista
 15. ihana toi kuva susta anni :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat