tiistai 5. maaliskuuta 2013

Armeijakuosinen paitapuseroTästä paidasta ja varsinkin tästä värityksestä ja kuvioinnista on tullut nopeasti yksi mun lemppareista! Myös nää legginssit on ollu yhdet ehdottomat suosikit jo parin vuoden ajan!

Mää oon tässä nyt aikalailla pyöritelly -taas vaihteeksi- kaikennäkösiä suhdekuvioita ja kiemuroita mielessä, ja aattelin tulla niistä tänne jotain pientä kertoilemaan kunhan vaan aikataulu sallii! En siis varsinaisesti suhteista puhu, vaan siitä kuinka ne on kasvattanu mua ihmisenä ja kuinka paljon hyvää niistä oon saanu kaikista sydänsuruista ja itketyistä öistä huolimatta, sekä siitä mitä niistä oon oppinut. Yleensä kaiken oppiman huomaa vasta myöhemmin ja asioita hieman kauempaa tarkastellessa. Harmi kun kaikkia hyviä puolia ei näe silloin, kun niitä kipeimmin tarvitsisi. Täytyy aina vaan luottaa siihen, että asiat selviää itse omalla painollaan ja jos se tuntuu hieman vaikealta, niin toki niitä voi itse hieman vauhdittaakkin ;-)

Ja eräs ihanainen lukijani pyysi mua kirjoittamaan kaikenkattavan musiikkipostauksen ja nimeämään 10 suosikkibändiä/artistia. Oon paljon miettinyt tätä kyseistä aihetta, mutta mää oon musiikin (niinkuin melkeen kaiken muunkin) suhteen melkeenpä kaikkiruokainen, joten on aivan tosi vaikeaa yrittää nimetä tiettyjä suosikkeja, koska sellaisia pysyviä ei ainakaan ole.. Musta se on toisaalta tosi iso plussa kun pystyn kuuntelemaan musiikkia laidasta laitaan, välillä kuuntelen iskelmää putkeen tuntitolkulla, seuraavaksi taas raskaampaa musiikkia ja sitten esimerkiksi jotain suomiräppiä. Ei ainakaan tule kyllästymisiä mihinkään tiettyyn musiikkityyliin :D

Oon kyllä sellainen, että kun johonkin kappaleeseen ihastun niin kuuntelen sitä putkeen kymmeniä kertoja peräjälkeen, mutta silti aika harvoin onnistun mitään kappaletta pilaamaan toistojen takia kuin vasta viikkojen kuluttua jos silloinkaan :)
Tunnistaako kukaan itseään tästä?

Tässä eräs biisi johon oon nyt aivan rakastunut. Tämä vain tuli yhtäkkiä iPodilta vastaan ja koin sellaisen täynnä rakkautta olevan ahaa-elämyksen. Olin toki kappaletta kuunnellut myös aikaisemmin, mutta jostain syystä se nyt vain osui kohdilleen.Huomasin yksikin päivä bussissa istuessani tuijottavani lasittunein silmin ohi vilahtavia maisemia ja olevani tämän kappaleen pauloissa aivan totaalisesti. Vaikka tämä on haikea ja surullinen kappale, niin hetken kuuntelun jälkeen mää saan imettyä tästä jotain suurta vahvuutta itseeni. Ehkä tämä palauttaa mieleen hetket ne mun elämässä, jotka vastaa ihan täysin näitä lyriikoita. Nykyisellään kuitenkin oon niin paljon vahvempi kuin mitä olin joskus ja voin muistella niitä silloin satuttaneita asioita hyvällä ja mua kasvattaneina, niin lopulta tämä kappale herättää mussa ihmeellisen onnellisuudentunteen ja en voi muuta kuin hymyillä.

24 kommenttia:

 1. Itse myös lukeudun kaikkiruokaisiin musiikin suhteen. Se on minustaki aika hyvä piirre, aina löytyy mielialalle sopivaa musiikkia :)

  Hyvin sopii toi paita, legginssit ja huulipuna yhteen, ihana look!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! :) Sekin vielä :p Ja kiitos paljon, hyvä kuulla! :)

   Poista
 2. http://www.youtube.com/watch?v=P6Xr67cTzwE musta tuntuu jotenki et voisit tykätä tästä biisitä, meil on nii samalainen musamaku näköjään :) sano mitä tykkäsit! kuuntele ainaki kertoon asti!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huippua! :D Kuuntelen heti kunhan pääsen töistä kotiin ja tuun ilmottelemaan sitten :)!!

   Poista
  2. Ooo! Ihana! Olin vakuuttunu jo ekan lauseen jälkeen ;) Hyvän biisin kyllä osasit vinkata, kiitos! :)

   Poista
 3. Blogissani on sulle haaste:) http://petrasinikka.blogspot.fi/2013/03/haaste.html

  VastaaPoista
 4. Ihana toi paita. sopii hyvin sulle;) ja oot tosi kaunis.

  VastaaPoista
 5. Mulla on kyllä ihan sama, et voin kuunnella jotain yhtä biisiä repeatilla vaikka pari tuntia putkeen ja monena päivänä peräkkäin, enkä kyllästy ikinä! Hahaa 8)

  VastaaPoista
 6. Hei sun blogi vaikuttaa kivalta! Haastoi sut blogissani, käy kurkkaamassa jos kiinnostaa! :) http://terhilindholm.blogspot.fi/2013/03/challenge.html

  VastaaPoista
 7. Mie oon kyllä ihan samanlainen musiikinkuuntelija. Kuuntelen monentyylistä musiikkia enkä oo mikään genreuskovainen, vaikka on myös semmosia tyylejä joita en kuuntele ollenkaan. Sama juttu tuossa, että ko löyän jonku ihanan biisin joka iskee täysillä, kuuntelen sitä samaa biisiä tosi paljon, vaikka muutakin kuuntelisin samalla. En silti onnistu huuattaan puhki mitään kappaletta, se vaan jossaki välissä jää jonku uuen biisin löyettyäni unohduksiin, ja palaa sieltä joskus taas kuunteluun :D

  Paitsi, kännissä onnistun kyllä pilaamaan hyvät biisit, jos nimittäin huuatan liikaa jotain hyvää biisiä/albumia humalassa, niin lopulta en halua enää selvinpäin kuunnella :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah jotenki tuo kännikohta nauratti mua :DD Tuleeko niin hyviä muistoja ;-) Mullaki kyllä harvoin tulee tilannetta jolloin onnistuin kyllästyttään heti jonku biisin :)

   Poista
 8. Saanko kysellä mistä toi paita on ? :) Todella kivan näkönen. Itse olen etsiny tollasta paitaa noin vuoden enkä mistään ole löytyny /: Tiiätkö sinä missä noita mahdollisesti myytäs?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai saa! Se on ginasta :) En kyllä muista nyt hetkeen nähneeni tuon tapaista, mutta eiköhän niitä tule vastaan kun vaan jaksaa pitää silmät auki :)!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat