perjantai 8. maaliskuuta 2013

Kaikille naisille

En kuulu niihin ihmisiin, jotka hehkuttaa naistenpäivää, päivittää siitä facebookkiin tai muutenkaan pitää isoa meteliä. Ei mua toisaalta haittaakkaan edellämainitut! Mukavahan noita toivotuksia on noin yleisesti saada ja sen päälle muutamia henkilökohtasia viestejä. Varsinkin näitä jälkimmäisiä arvostan kyllä suuresti!

Mulla tulee vaan jotenki tosi haikea olo tuosta naistenpäivästä nyt kun mietin. Tällainen kuva tuli mua vastaan fb...


..ja alkuun mun ajatus oli että oi ihana, mutta sitten hätkähdin vähän että entä ne kaikki muut päivät vuodessa?

Tätä mun tarkoitusta tässä on ehkä vähän vaikea selittää, mutta yritän! Musta jokaisen naisen pitäisi aina, joka päivä, tuntea itsensä hyväksi ja kelpaavaksi, tuntea itsensä kauniiksi. Mutta niin monet on surullisia tai tuntee olonsa epäonnistuneiksi, ettei kukaan halua. Moni on varmasti parisuhteessa, jossa toinen osapuoli polkee naista kokoajan vaan alemmas ja alemmas tavalla tai toisella, joko henkisesti tai fyysisesti. Moni on parisuhteessa, jossa ei tunne itseään millään tavoin kauniiksi. Oon itse ollut parisuhteessa, jossa olin toiselle kuin ilmaa vaan. Tai ainakin siltä musta tuntui. Enkä halua enää itse kokea sellasta, enkä halua sellaista kenellekkään muullekkaan.

En tarkota tällä sanalla kaunis pelkkää ulkoista ja päällepäin näkyvää kauneutta. Tarkoitan sellaista kauneutta, joka tulee sisältäpäin siitä tunteesta, että on rakastettu sekä tuntee olonsa onnistuneeksi ja kelpaavaksi. Ei siis tarvita mitään erikoisia asioita tai taikoja, näitä yllämainittuja vain normaalissa määrin ja nämä pitäisi ehdottomasti olla kaikilla. Mutta ei vain ole..

Jokainen voi edesauttaa tätä asiaa. Miettikääpä hetki ja varmasti löydätte nopeastikkin ystävän keneltä ette ole aikoihin kysyneet mitä hänelle oikeasti kuuluu. Taikka jonkun ihmisen, jota olette alkaneet pitämään itsestäänselvyytenä vaikka se ihminen on teille älyttömän tärkeä, mutta ette vain ole kertoneet sitä pitkään aikaan. Jos miettii omalle kohdalle niin kyllä mua ainakin koskettaa kun normaaileiden mitäskuuluu -heittojen välissä tulee yksikin kysymys, joka oikeasti tarkoittaa sitä, että mitä sulle kuuluu? Kysymys johon ei vastata "ihan hyvää, mitäs sulle?"

Nähkää se pieni vaiva, että kertokaa teidän tärkeille ihmisille useammin kuinka ihania he ovat ja tehkää pieniä eleitä -eivät vaadi mitään- jotta he tuntisivat itsensä kauniiksi.

Hyvää naistenpäivää kaikille upeille naisille
Ja kaikkea parasta teille myös jokaisena muuna päivänä!

Ootte jokainen kauniita ja arvokkaita, muistakaa se :)26 kommenttia:

 1. Itekkään en tätä päivää hehkuta mutta hyvää naistenpäivää sullekki Anni! <3 aivan ihanasti kirjotit ja täyttä asiaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin ihanuus!<3 :) Hyvä kun kuulosti järkevältä :)

   Poista
 2. Osaat kirjottaa älyttömän hyvin ja ihana kuva! :-)

  VastaaPoista
 3. Hyvää naistenpäivää sullekki upea Anni!

  VastaaPoista
 4. Kauniisti kirjoitettu Anni!
  Tuo on niin totta, että "mitä kuuluu" -kysymyksen voi kysyä ja siihen voi vastata kahdella tapaa: Kohteliaisuutta, tai siten, että oikeasti haluaa kuulla miten toisella menee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Harmittavan usein tulee vain noita kohteliaisuudesta kysästyjä vaikka mahdollisuus oliskin kysyä tosissaan :/

   Poista
 5. Ei luoja sä osaat kirjottaa hyvin! :) Samaistun ihan täysin tohon koko juttuun, hyvä Anni! Ja todella hyvää naistenpäivää sulle!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos Pinja!<3 Ihanaa saada tuollaista kommenttia :)

   Poista
 6. Tuo on niin ihana kuva susta Anni! :)<3

  VastaaPoista
 7. ihana sinä, ihanasti kirjotettu <3

  VastaaPoista
 8. ootpas kirjottanu ihanasti! ja aivan upea kuva susta! ♥

  VastaaPoista
 9. Mulla olis sulle haaste tuolla blogissa :) http://liljat.blogspot.fi/2013/03/blogihaaste.html

  VastaaPoista
 10. hyvää tekstiä a4. eikö ookki sisällökkäitä nää meikän kommentit nykyää!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hemuli! Oonkin miettiny muutamaan otteeseen miks oot sulkenu sen sun villin sanaisan arkun

   Poista
 11. Luen tän vähän jäljessä, kun naistenpäivä oli jo, mutta ompa asiaa ! ihana teksti. Ja tuo kuva on ihana :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat