keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Onko blogitekstin otsikolla väliä? Ja kaikennäköstä!

 Onko teille tekstin otsikolla vaikutusta siihen luetteko kyseisen postauksen? Itse kiinnitän paljonkin huomioita otsikoihin vaikka tiedänkin, että niillä on harvoin mitään tekemistä itse sisällön kanssa. Ellei otsikko ole "uusi hajuvesi" tms. Ja vaikka tiedän senkin, että otsikkojen keksiminen on välillä yhtä tuskaa ja uskon, että jokainen bloggaaja on joskus edes hetkittäin painiskellut saman ongelman kanssa. Otsikolla ei juurikaan ole väliä, mikäli teksti on jossain niistä blogeista joita oikeasti luen ja joiden oon todennu olevan loistavia jo aikoja sitten.
Millainen olisi hyvä ja kiinnostava, mutta ei silti liikaa lupaileva otsikko? Yleensä pitkien pohdintojen jälkeen ratkaisu on jotain niinkin monipuolista sanallisen kyvykkyyden tuotosta kuin "moi" (tosin en vielä oo itse syyllistynyt tähän), "uusi paita" tai aika perus: pätkä jonkun kappaleen lyriikoista.Finnish girl tanning

Nyt on kyllä pakko nauraa :DD Joku on eksyny niin osuvalla hakusanalla tähän blogiin! Mutta tosiaan kaikille teille, jotka ajattelette olevanne vaaleita tai huonosti ruskettuvia, niin tervetuloa kesällä vierailemaan blogiini taikka ihan luonnossa morjenstamaan ja kohottamaan itsetuntoanne! Nimittäin en oo ikinä törmänny keneenkään yhtä valkoiseen kuin minä :D Ystäväni Ketun kanssa kävimme kiivasta kumpionvalkosempi -keskustelua ennen kuin olimme nähneet toisemme. Ja kuinka ollakkaan: minä voitin ja kirkkaasti! Kettu jopa sanoi jotain tyyliin "herrajumala sää oot valkonen, mää oon aina luullu että minä oisin valkonen". Heh. Tosiaan sain myös tästä hyvästä Ketulta lempinimen kalkkuna.
Thanks mate!

No se tästä aiheesta :D Piristi vain mun iltaa. Onneksi osaan kuitenkin itsekkin jo vääntää vitsiä tästä asiasta! Ei siinäkään olisi mitään jos olisi edes normaalivaalea, mutta kun oon niin vaalea, että kaikki tulee aina ihmettelemään

etkö oikeasti rusketu??
ootko kokeillu solariumia??
tarttuuko itseruskettavakaan??

 Voih. :D


Sain tammikuun lopussa treffipyynnön facebookin chättiin. Syy miksi kirjotan siitä nyt on se, että vastasin siihen just äsken. Hupsis! Se vaan ikäänkuin unohtui, ja ehkä se tyyppi aatteli -toisinsanoen päättelikin- ettei mua välttämättä kiinnosta. Moni varmaan ajattelee, että tuollainen on jotenkin ällöttävää tai epätoivoista tai jotain. Mää oon kuitenkin silleen tosi suvaitsevainen ja melkeenpä kaiken hyväksyvä, niin musta on ihan ok laittaa tuolleen viestiä jos siltä tuntuu. Niinkuin tyyppi itsekkin kirjoitti, että pidän häntä varmaan outona stalkkerina jne, mutta että kyllä silti kannattaa yrittää. Ja mää oon sitä mieltä, että jos oikeasti joku juttu kiinnostaa, oli se sitten joku random tyttö facebookissa (okei kyllä meillä on muutama yhteinen kaveri, oli törmänny muhun säbän yhteydessä, ja jotkut ystävät lukivat tätä blogia, JONKA perusteella hän tiesikin että olen nykyään vapailla markkinoilla, :--D) tai mikä tahansa, niin kyllä mun mielestä kannattaa ainakin kokeilla ja katsoa miten käy :) Onhan se aika paljon itsetunnosta ja viitsimisestä kiinni, mutta jos tuntuu ettei ne lyö liikaa vastaan niin ehdottomasti. Kivahan tuollaista viestiä on saada, vaikka se vain siihen viestiin jäisikin :)

Se tyyppi näyttää ihan Riku Niemiseltä :D En sitten tiedä mitä olisi tapahtunut jos kyseessä olisi ollut Riku itse ;)) No eiei. Ei oo ihan mun makuun, vaikka vois toki melko hauskaa treffiseuraa ollakki! :D


Ollu taas aika normaali päivä: lähdin kotoa 13h sitten ja nyt työpäivän, videopalaverin ja reenien jälkeen rättiväsyneenä kotona. Ja lukemiset on ihan miten sattuu. Ei vaan ehi. Tämänki postauksen olin jo puoliksi kirjoittanu aikasemmin. Ja välillä vaan tarvii hetken tulla rauhottuun tänne blogin pariin ja tulla näpyttelemään kaikennäköstä maailmaa mullistavaa. Ei vaan tää jotenkin vaan on melkeen ku terapiaa. Hahah, tietyllä tapaa!


Tämän päivän kuva! Tosiaan onhan tuolla ollut melkonen lumimyräkkä ja on hauskaa miten taas kaikki on menny ihan sekasin :D Yhden tuttuni facebook päivitystä lainatakseni:

"Noniin, rakkaat kanssaeläjät. Sehän on yleisessä tiedossa oleva fakta, että kun lunta tulee vuorokauden aikana alueesta riippuen 10-25 cm, niin se vaikuttaa liikenteeseen. Kyllä, bussit on myöhässä, autot ajaa ojaan ja niillä autoilla täytyy myös ajaa normaalia hiljempaa. Näkyvyyskin saattaa olla huono, kun sitä lunta tuiskuttaa niin maan perkeleesti. Kaikki se lumi kasaantuu myös erilaisille kulkuväylille, mistä nämä edellä mainitut ikävyydet sitten juontuvat. Aura-autoja kun ei ole joka paikkaan yhtä aikaa. Eli voi olla, että juuri sinä et ehdi aivan ajoissa sinne, minne olet menossa. Tai että sinne pääsy voi olla vaikeaa, sen nimenomaisen lumen takia. Ja kyllähän se vituttaa, varsinkin kun umpihankipyöräily on raskasta ja meillä kitukasvuisilla ja uimataidottomilla tämmöiset luonnonilmiöt voivat koitua jopa hengenvaarallisiksi. Niin, helppohan sen Huutosen Matin on siellä studion lämmössä kertoa, "Ja pohjois-Suomessa on tänään sadellut poikkeuksellisen paljon lunta näin talvista keskiviikkoa ajatellen, että muistakaa maalaisjuntit laittaa lumikengät jalkaan, kun haette postia". Semmoista tämä elämä on. Eipä tässäkään taas paljoa järkeä ollut, mutta jotain vastapainoa niille itsestäänselville päivityksille, joiden sisältöä tässä yritin imitoida. Koetetaan jaksaa ja jos ei jakseta, niin Ruotsissa on lämpimämpää ja se ei ole edes kovin kaukana.

Ps. Oli tämäkin bussi myöhässä, mutta kuski oli tummaihoinen. Miettikääpä kuinka paljon sitä ketuttaa nämä kelit."Toisekseen se, kuinka joka kolmas päivitys liittyy tähän lumeen. Ei se mua mitenkään haittaa, hauskaa vaan ku alkaa miettimään kuin moni asiasta jotain päivittää! :D Lumesta, sen vaikutuksesta liikenteeseen yms. Tässä muutamia mun facebookista bongattuja, ihan lämmöllä siis! :)

Hautaudunkohan mää tuonne lumeen.. Onneksi ei oo mitään kulkupeliä mukana. :)
Mitä käy ku naisilla on auto ja peräkärry JUMISSA akkuloppu mitä vielä... Kotia ku pääsee sauna täysille...
Nelivetoauto, kiitos.
Jokohan sitä lumitöitä vai vieläkö se meinovaa sataa??
Ihasama mihi ajaa ni jonoa on......
Kahdet lumityöt tehty tälle päivälle!
Onkohan Oulun Kaupungin_johtaja lumitöissä? Ei taida olla, varmaanki kallioparkissa munkki kahvilla :)
Lähtis nuo puolen metrin lumityöt halvalla !
Lunta jumalauta.
 Varsinkin tää viimeinen on musta ihan loistava! Lunta jumalauta, asiameininkiä.

En kyllä tiiä mihin nää nyt liittyy. Mutta olkaapas hyvät!
 

18 kommenttia:

 1. Oot kyllä oikeasti vaaleampi, kuin kalkkuna. Oot väritykseltäs kopiopaperi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kummaa miten sää aina pystyt piristämään mua jopa entisestään<3

   Poista
  2. <3 oot tästä lähtien lempinimeltäs A4

   Poista
 2. Hahah, onneks Helsingissä ei oo satanut lunta, niin mun Facebook-seinä ei täyty noista lumipäivityksistä!:D Ja ei hitto toi vika kuva:DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo siellä varmaan tulis vielä puolet enemmän päivityksiä :D Jotku noista kuvapareista oli vaan niin hyviä :DD

   Poista
 3. Lunta on liikaa mutta melkein ärsyttää kun facen seinä on täynnä lunta!-päivityksiä, ihan samalla lailla kun ensilumen aikaan:D:D ja toi vika kuva on huippu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! :D Ihan ku tuota lunta ei ois nyt hetkeen ollu ollenkaa :D Eikö ookki!

   Poista
 4. Sulle kyllä hei sopii tollain vaalee ihonväri ihan älyttömän hyvin!! Ja voin kertoo että jos vertailtais meidän ihonväriä vaikka keskellä kesää, niin et varmana häviäis :D Onneks itseruskettavat on olemassa, en pärjäis varmaan muuten 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahah niinhän sääki luulet!! :D Jos törmättäis niin sääkin tulisit järkyttyyn ;)

   Poista
 5. En mää oo ees aatellu tuota sun vaaleaa ihonväriä, mutta rakas ystäväiseni, niin se oon minäki vaalea! Kyllä mää onneksi kesäisin rusketun, mutta näin talvella asia oon niinku kalkkilaivan kapteeni :D kyllä mulle vaan tuo niemisen riku kelepais 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha aika hauskaa :D En mää kyllä ihana oo aatellu, että sää oisit vaalea :D! Phaha. Jaaaa vai niin ;-)

   Poista
 6. Haha :D Mä liityn tuohon siun valkoisuuteen: mua ei saa/eikä voi kuvata salamalla, koska näytän vampyyrilta. En ole löytänyt tarpeeksi valkoista meikkivoidetta koskaan, olen kokeillut lähemmäs 10 vaaleinta meikkivoidetta eri sarjoista, jotka saavat näyttämään minut siltä, kun olisin nielaissut itseruskettavan... Vinkkejä tarjolla? :)
  Ja vielä tuohon Facebook -juttuun: tänään aamulla joka toisella: iiihana ilma, iiihana ilma! Noh, eipä tarvitse mennä itse katsomaan... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulla on meikkivoiteitten kans sama!! :D Parhaimmiksi oon todennu Lumenen natural code sävy 10 vanilla ja L'orealin true match n1 ivory. Tää L'orealin meikkivoide on vaaleampi, mutta se taas on hieman turhan paksu. Tuo lumene on ihanan ohkasta ja sitä laitan yleensä muuten, mutta L'orealia ns t-alueelle :) Häivytyksellä ja aurinkopuuterin sipaisulla kaulaan ja leukapieliin saa ihan kohtalaisesti tasotettua värieroa :D Kerrohhan toki jos löydät jotain vielä vaaleempaa!

   Niimpä! Kaihtimet vaan kiinni ja tv:n eessä koko päivä ;)

   Poista
 7. Toi on kyllä niin totta, että jos sattuu aurinko paistamaan tai satamaan lunta niin siitä on melkein jokaisessa fbstatuksessa maininta. Raivostuttavaa. Sen takia olenkin karsinut kavereita fb:sta, koska joillakin on päällä elämänpituinen angsti ja toiset päivittelee aina vain säätietoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo elämänpituinen angsti on kans aika tuttu! Ja TOSI raivostuttava.. Onneksi sellainen ei kuitenkaan tartu minuun, saa kuitenkin ihmetellä miten jotkut jaksaa ja edes viitsii laittaa kokoajan sellaisia päivityksiä!

   Poista
 8. Mä oon kyl maailman surkein keksii otsikkoja! En vaan ymmärrä et miten ihmiset keksii kaikkee hyviä. :D Btw, mä tunnen tuon treffipyyntö-jätkän.. he he hee ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Mää yritän mut ei oikee tuu mitää :-D Hhaah etkä! Oliko tuo niin selvä kuvaus?! Vai tunneksääki jonku Rikun näkösen ;))

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat