lauantai 18. toukokuuta 2013

Can you bring me sunrise, can you bring me the sunrise Can you bring the sun in my life
KESÄ!! Nyt jo tännekki on tullu nää ihanat ilmat! Olin päivän äitin luona ja sieltä valmennuskurssin kautta kämpille. En tosiaankaan ollu ajatellu lähtä mihinkään, mutta sitten sattui yksi oikeastaan aika tosi tyhmän kuulonen juttu, jonka takia isolta osin päätin lähtä vielä vähän viettämään iltaa. Oishan se ollu ihan haaskausta olla vaan kotona, kun kerranki oli noin ihana ilma! Tänään kyllä näyttäis olevan sama juttu, mutta ehkä vois vaan käyä jossain vähän istuskelemassa ja nauttimassa auringosta (ilman yhtäkää drinksua siis!) eli en tarkoittanu nyt mitään patiolla istuskelua :DKavereita oli Ainolanpuistossa juhlistamassa 19v Hanskia ja menin sinne sitten mukaan. Nämä lähtivät baariin ja minä toisten kavereiden matkaan keskustaan. Ihan hassua ajatella, että vielä melko myöhäänkin oli tosi lämmin ja määkin vetäisin nahkatakin päälle vasta 11 aikaan! Vielä pari viikkoa sitten käytin mun talven untuvatakkia kerran kun olin niin jäässä??
Tytöt päätti, että on aika lähteä kotiin ja mää kävelin niiden kanssa samaa matkaa kämpille. En kyllä tienny yhtään mitä meinaan. Jo toisen kerran tuolle päivää ihan tyhmästä syystä lähdin vähän ennen kahta Apolloon katsomaan, oisko mun ystävät vielä siellä. Kävelymatkaa sinne on pari korttelia, joten aattelin ettei tämä nyt ihan kamala hukkareissu olisikaan jos he olisivat jo lähteny. Vaan eivätpä olleet ja menin sitten Apolloon! Tosin selvisin koko illasta melko vähäisillä kustannuksilla; 1barissa ostin yhden, josta loput känninen mies kaatoi pyödälle ja joutui ostamaan mulle uuden (portsari oikeen talutti sen sinne tiskille ostamaan..), Apolloon maksoin itseni sisälle, mutta en ostanut yhtään.
Eilen taas ärsytin itse itseäni. Olisi oikeasti tehnyt mieli lyödä päätä seinään. Miten voi olla, että joku ihminen onnistuu pelkällä näyttäytymisellään pysäyttämään sut ihan täysin, edelleenkin. Vaikka koko ajatuksesta haluaisi päästä eroon ja taas oli tullut ajatelleeksi, että siitä olikin päässyt eroon. Vaikka sitä ei haluaisi, eikä se olisi oikeastaan edes sopivaa eikä siitä luultavasti voisikaan seurata mitään hyödyllistä, mutta silti. Melkeen voisin nauraa itselleni. Noissa tilanteissa tekisi vaan mieli juosta pois, mutta ei vaan pysty.28 kommenttia:

 1. oot aina niin salaperänen näissä! onko tuo viimenen positiivinen vai negatiivinen tapaaminen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Anteeksi! No tuota.. Sinänsä positiivinen tietenki ja musta oli ihan huippua, mutta toisaalta sekottaa vaan päätä ihan turhaan niin on se melko turhauttavaa..

   Poista
 2. Meillä ei täällä Kauhajoella ole edes mitään tollasta puistoa, jonne ihmiset kokoontuis istuskelemaan aurinkoisina kesäiltoina.. :p Ja olipas reilu poke! Lisää tuollaisia taluttelijoita joka baariin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeastikko?! :D Voi :( Sun pitää sitten tulla Ouluun istuskeleen ;)

   Poista
 3. Voi että miten ihanan kesänen ilta! Mulla on ikävä sua nainen<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä ihan huippu! Mulla sua myös!!<3 Nyt ois just sellanen ilma, että haluaisin sun kans vaan pitää hauskaa jossain ;-)

   Poista
 4. Tuollahan näkyy tuttujaki! ;) Kivat kuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tuossa vähän porukkaa juu ;) Noin hyvästä porukasta ja ihanasta ilmasta ois kyllä ollu vaikea saaha huonoja kuvia!

   Poista
 5. Mää olin kans sanomassa samaa, et kuvissa näky tuttuja :) Meillä on muutama yhteinen tuttu näköjään :) Jos facessa, etit mua etunimellä ni saatat hoksata kenestä tyttösestä puhun (hän löytyy nuista sinun kuvistasi siskonsa kanssa :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ouuu :D Pitääpä mennä tarkastamaan heti!! :D

   Poista
  2. Ei susta löydy mitään jälkeäkään vaikka yritän miten hakea fbstä!! :D Nainen..

   Poista
  3. Nytte pitäsi löytyä :D Mulla oli profiili piilotettuna, va ei pitäsi olla ennää :D

   Poista
 6. Ihana tunnelma tässä! <3 jeeee kesä <3

  VastaaPoista
 7. Voi, kuinka ihana kesäilta! :) Nuoruus ja huoleton elämä, nauti!

  VastaaPoista
 8. Kukas on tämä salaperäinen pysäyttäjä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllätän kyllä varmaan kaikki kun en tähän nyt nimeä laita :D Pahoittelut!

   Poista
 9. tämä ei sinällään liity tähän postaukseen mutta tuli mieleeni nyt! vaikutat aina näissä kirjotuksissasi tosi rehelliseltä ihmiseltä esim postauksessa jossa kerroit pettämisestä ja siitä miten väärin on pettää toisen luottamus sillä tavalla. mua kuitenkin häiritsee lukea semmosta koska oon kuullu susta asioita jotka ei todellakaan seiso tuon ajattelutavan takana.. en kirjota tätä mitenkään pahalla, häiritsee vaan kun ihan ku lukis jonkun ihan toisen henkilön blogia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootko koskaan ajatellu, ettei kaikki mitä jostain kuulee pidä paikkaansa? Ihme jos et ikinä oo törmännyt johonkin itseesi liittyvään juttuun, joka ei oo totta.. Tietty ihan mahtavaa jos et oo, mutta on se vaan aika harvinaista nykyään :/:) Ja veikkaisin ettet tunne mua juuri millään lailla, koska laitat tälleen kommenttia ja oot "kuullut jotain" joten musta on vähän hassua, että sanot tuntuvan kun lukis jonkun eri henkilön blogia. Kiva vaan ku laitoit tällasen kommentin, mutta tottakai tällanen vähän jää mietityttään :D Oon täällä rehellinen ja oon muutenkin, jos vaikka törmäät muhun jossain nii tuu ihmeessä poriseen ja kertoon mitä meinasit noilla kuulopuheilla niin katotaan onko niissä perää ollenkaan :D:) En mää täydellinen oo ja oon tehny joskus ehkä kyseenalaisia valintoja, mutta en oo pettäny tai oikeestaan ees mitään kovin järisyttävää, joten ois kiva tietää mitähän sää meinaat :) Ja siis oikeesti tarkotan tuota, että tuu ihmeessä jutteleen ja kertomaan ajatukset, niin huomaat että ihan sama ihminen oon :D

   Poista
  2. tiedän vaan sen mitä oot mun kaverille "tehny". enkä siis itse asu oulussa enkä sua väitäkkään tuntevani, susta vaan saa täällä blogissa jotenki yli-hyveellisen kuvan. enkä edelleenkään tarkota mitään pahaa tai halua tuomita sua!!

   Poista
  3. Hmm mulla tulee vaan yksi juttu mieleen mitä voisit tällä nyt tarkottaa ja siitähän on jo kauan ja me selvitettiin se asia sillon jo? Enmää sillä mitään pahaa tarkottanu, olin turhan sinisilmänen ja sun kaveris tietää, että oon oikeasti pahoillani siitä ja se juttu sovittiinki jo aikoja sitten. En mää yritä antaa täällä mitään ylihyveellistä kuvaa itsestäni, kerron vaan omat mielipiteeni asioista, joista taas sää et voi tulla sanomaan noin, koska et tunne mua ja tiedät vaan tarinan toisen puolen, josta kaikki ei välttämättä edes pidä paikkaansa.. Paha tälleen sanoa ku en tiiä tarkalleen mistä puhut. Se on ainoa juttu minkä oon ikinä silleen "mokannu" ja voin kertoa ettei se oo mitään verrattuna siihen mitä ihmisiltä yleensä löytyy, ja kaikista isoin asia on se, että mulla tosissaan oli paska fiilis siitä kun yleensä porukka ei välittäis minkäänvertaa. En mää nyt sanois sun kaverinkaan toimineen ihan parhaalla mahdollisella tavalla kun soitteli puolitutuille ja levitti musta melko väritettyä juttua ja samalla esitti mulle hyvää kaveria, kyseli kahville jne, eikä myöntäny mitään vaikka moneen kertaan kysyin ihan suoraan. Mää ainakin olin rehellinen ja pahoillaan siitä, toisin ku tämä toinen esittämällä hyvääkin kaveria ja levittämällä paskaa seläntakana. Joten mun mielestä me ollaan sovittu asia puolin ja toisin, en sitten tiedä jos tääki on ollu vaa pelkkää kulissia sieltä toiselta puolelta. Eikä munkaan osalta oo mitenkään pahalla tämä vastaus :)

   Poista
 10. hyvän fiiliksen fotoja! tää snäbärijonneki messissä, jee :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä!! :) Mun mielestä tuo kuva susta varsinki on ihan huippuhyvä!!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat