perjantai 10. toukokuuta 2013

Helmiä ja nahkatakkia

 
Aurinkoa, matkustamista, jäätelöä, lätkää, hyvää seuraa, sommersbyä, sipsiä, kavereita, roskaruokaa, lomafiilistä, liikaa herkkuja, valvomista, sanajahtia, maailman sulosin koira.
 
Tässä mun vapun jälkeiset tunnelmat! Olin vappupäivän vielä Tampereella - miten on mahdollista, että keskellä päivää yksin tunnin liikkuvalle tytölle voi tulla niin moni juttelemaan? Ihan huippua! Musta on vaan kiva kun ihmiset tulee juttelemaan kunhan se pysyy silleen asiallisena. Ja nämä pysyikin lukuunottamatta yhtä miestä, joka yritti antaa pusua kuulemma vapun kunniaksi. Ennen lähestymisyritystään samainen mies kuitenkin ennusti mun kädestä ja mää yritin pidätellä hämmentynyttä hymyä ja pysyä tiukoissa mmh-hymähtelyissä kun tää mies sanoi kaiken ihan täysin oikein. Mitähän se nyt ennusti mua itseäni, ihmissuhteita ja jotain muuta? Vaan oikeasti siinä ei ollu yhtään mitään korjattavaa. Se jopa veikkas mun nimen oikein heti toisella yrittämällä, Veeran jälkeen.
 
Tosiaan musta on mukavaa jutustella vieraidenkin ihmisten kanssa. Oulussa ihmiset tulee juttelemaan vaan yöllä neljän aikaan baarin jälkeen, charming. Helsingissäkin olin ystäväni kanssa katsomassa peliä jossain pubissa ja pöytäämme tuli kolme miesta ja nainen, jotka juttelivat meillekkin aivan kuin olisimme kuuluneet heidän porukkaansa. En oo törmännyt tällaiseen Oulussa ikinä.. Tässä on myös yksi syy miksi pidän vähän isommista kaupungeista.
 
AINIIIIN! Lähti juttu vähän muille raitelle :D Olin vappupäivän vielä Tampereella ja sen jälkeen menin Helsinkiin, josta kotiuduin tiistaina rompun kanssa yhtä matkaa. Raasu koira ku joutuu kokoajan matkaamaan siellä asti..
 
 


Moikkis, nyt minä pusukala (kävin tiukkaa henkistä kamppailua pallokalan ja pusukalan välillä, ja oisin halunnu laittaa pallokalan, mutta laitoin kapinamielessä pusukalan. eikai sellaista ees ole?) näytän teille tämmösen paidan (äitin kanssa käytiin keskustelua: sanotaanko tällaista t-paidaksi vai miksi??), jonka oon omistanut alkusyksystä asti ja nyt vasta laitoin päälle ekaa kertaa. Tää on taas sarjaa miksi ? On mulla muutama muukin vaate, jossa on vielä hintalaput paikoillaan ja tiedän, että tykkäisin niistä paljon jos vaan laittaisin päälle. Oonko tosissani niin laiska, etten jaksa ottaa hintalappua irti? Vai onko ennestään tuttu ja turvallinen vaate vain se varma valinta? Nyt otan ja käytän näitä äsken mainitsemiani vaatteita seuraavan viikon aikana. Ja otan vaikka kuvat todistusaineistoksi.
 
 
  
Mitä mieltä te ootte tästä paidasta? Ja sopiiko tuollanen yhteen nahkatakin kanssa?
 
Ainakin mää tykkäsin kontrastista, joka synty nahkatakin ja tollasten tyttömäisten helmien välille! :)
 
 
 
Tässä vielä jotain aivan loistavaa :DD Käykää kattoon tuo linkki jos haluutte vähän piristystä päivään! Aattelin, että laitan tähän mun "suosikit" mutta sitte taas aloin katsoon noita ja en osannu päättää, niitä ois tullu ihan liikaa :-D
 
 

 


18 kommenttia:

 1. Todellakin sopii nahkatakin kanssa yhteen! :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kivalta näyttää toi paidan ja nahkatakin yhdistelmä!:) Ja muutenkin ihania kuvia taas<3

  ps ei hitto noi awkward handshakes:D Kahvit lensi aikamoisessa kaaressa näppäimistölle:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana<3! Hahah eikö ollu ihan parhaita :DD Loistavaa toimintaa joillain :-D

   Poista
 3. Nahkis ja toi paita just pop!:)

  VastaaPoista
 4. Ootpa kaunis! Kaikki vaan sopii niin hyvin yhteen, toi nahkatakki, paita ja huulipuna, ai että.:)

  VastaaPoista
 5. On pusukaloja! Ja sopii paita ja kaikki ja hyvältä näyttää:D + Ihana toi karvalaukku, korvaa varmaan pikkukoira-laukussa-yhdistelmän kivasti:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko!! Täytyy laittaa muistiin :D Hahah joo, mutta oishan se oikea karvakaveriki iha mukava aina olla matkassa 8)

   Poista
 6. On kyl kivan näkönen! :-) Ja hei, onpa erikoinen laukku! Mistäs oot tollasen karvaturrin löytäny?:-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Se siitä erikoisuudesta, tää on h&m :-DD

   Poista
 7. Soppii hullun hyvin yhteen tommonen tyttömäinen ja rokkenrool :D Oot niiin kaunis. <3

  VastaaPoista
 8. SOpii tosi hyvin! :) Toi laukku vaa ei oikeen iske silmään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä!! Haha joo tuo kyllä on herättäny huomiota :D Yleensä kaikki haluaa silittää ;)

   Poista
 9. Ei hitsit on vaan ihan pakko sanoo, että susta oikein säteilee itsevarmuus! Ihanaa, että löytyy vielä sunlaisia ihmisiä, jotka uskaltaa rohkeesti olla just sitä mitä on.
  Sait yhden uuden lukijan! ja tietty ihanaa kesää sulle ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, paras kommentti vähään aikaan! :) Oikeen ihanaa alkavaa kesää nyt sullekkin!! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat