perjantai 7. kesäkuuta 2013

Hetki on kaunis, ja missä mä oon, siellä se onTällaset loivat kiharat on kaikista eniten mun mieleen! Just sellaset, jotka on päivän mittaan lössähtäneet :D Oon monesti yrittäny sanoin selittää, mutta näissä kuvissa hiukset on nyt aikalailla silleen mitä oon meinannu!

Tässä vielä asua, jolla lähdin lauantaina keskustaan juhlistamaan ylioppineita! Nuo shortsit oli ekaa kertaa jalassa ja rakastuin niihin aivan täysin! Ne tulee myös vyötäröltä melko ylös, ettei edes purista istuessa yms silleen ärsyttävästi :D Haha. Paita myös oli ekaa kertaa koskaan päällä, oon ostanut sen kai joskus talvella, mutta se on vaan jäänyt.. Itseasiassa myös korut ja laukku on uudet ja ekaa kertaa :D Olin pitkästä aikaa äitin luona ja tulin reissusta pari päivää ennen juhlia, joten sieltä löyty vaan mun uusimmat hankinnat.. Mutta musta tää oli kiva asu :) Vielä kun oli niin lämmin! Olihan noissa siltikin kuuma..

Kengät on kans täyttä rakkautta! Ostin ne viime syksynä Skopunktenista ja niistä irtosi toinen korko ehkä muutaman viikon käytön jälkeen... Odottelin sitten uutta Haaparannan reissua, että olisin vaihtanut ne ehjään pariin muttei reissua tullut aikoihin ja kun keväällä sain vietyä nämä suutarille, niin putiikki oli kiinni just jonkun muutaman päivän sillon.... Nyt vihdoin ennen juhlia sain nämä hoidettua ja ihmettelinkin miksi olin niin saamaton, koska nämä on hyvän ulkonäön lisäksi myös ihan uskomattoman hyvät jalassa! Koko päivä korkkareissa ja sen jälkeen näissä kengissä loppuilta baarissa, enkä näihin kenkiin vaihtamisen jälkeen muistanut edes koko korkkareiden painamista kun nämä oikeen helli jalkoja :D Uskomatonta, mutta totta! Kiitos korkealle platformille ja kengän sisäosan pehmeydelle, kai..:)

Ihanaa kun olin jo lähdössä kävelemään kyydin luo, mutta pojilla vielä vähän kestikin niin äiti ite nappas kameran ja otti muutamat kuvat :D Huippua oma-aloitteisuutta! Te muut varmaan tiiätte kuin ihanaa on jos joku omasta halusta ja aloitteesta sillon tällön nappasee muutaman kuvan, ettei aina tarvii pyytää :D Ilman äitiä tekään ette ois koskaan saanu mitään kuvia tästä asusta :--)

22 kommenttia:

 1. jep, on tosi rasittavaa aina pyytää että voisitko ottaa musta pari kuvaa, no voisitko ottaa vielä pari, no otettaisko vielä täältä päin.. nykyään vaan vaivihkaa nostan kameran pöydälle ja odotan että joku ymmärtää vihjeen. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo! Ja kun moni luulee, että yhden kuvan ottamalla tulee heti hyvä kuva niin eheeei :D Harvassa on ne kerrat! Haha ihan hyvää vihjailua :D!

   Poista
 2. Kyllä toi sun tukka on vaan ihana, ai että!!<3

  Ja siis joo, oon ollu ihan hukassa ilman Emiliaa, kun ton viikon loman aikana tottu jo siihen, että toinen kuvailee ihan oma-aloitteisesti, ilman että mun täyty ruinata :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana<3 Nojoo uskon! Se on vaan aina niin parhautta :D!

   Poista
 3. Mielettömän ihana asu ♥ oikea kaunistus :) ja niin totta tuo loppu, tuntuu aina luksukselta joku räpsii kuvia omasta vapaasta tahdosta :D

  VastaaPoista
 4. Oot kyllä ihanan persoonallisen kaunis! :)

  VastaaPoista
 5. oot niin upea!! tajuttoman kaunis aina <3

  VastaaPoista
 6. Onneksi sun äiti ikuisti nää kuvat, tosi ihania.:) Oot niin tajuttoman kaunis!:) <3

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana kesäasu ja nuo kengät on mielettömät!

  http://reetta-s.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ne on kyllä munki mieleen ihan liikaaki! :D

   Poista
 8. hehe, aattelin ensin että en kehtaa kommentoida tähän aikaan mutta njoo antaa mennä:D eli iik, oot aivan liian kaunis! Ihanat shortsit, mistä ostettu:]?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD Eihän se mitään haittaa, kiitos :)! Ne on ginasta :)

   Poista
 9. Ihan täydellinen asu!! :) Mä niin tiiän noi lössähtäneet kiharat, mustaki ne on parhaat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Huippua! :D Niitä on vaan vähän vaikea laittamalla laittaa ku ne vaan tulee sit itestään.. :(:D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat