tiistai 11. kesäkuuta 2013

Mikä ois hyvä banneri?!

Mullahan on aina ennen ollut bannerina tämä kuva:

1.


Ja nimenomaan, koska se on ollut aina niin mulla on jo pitkään tehny mieli vaihtaa se! JA koska se on mustavalkoinen ja haluaisin jotain väriä nyt kun on kesäkin.. Mikään ei vaan tunnu jotenkin mätsäävän, varmaan koska on jo niin tottunut tuohon vanhaan.. Josta sinällään pidän paljon, mutta välillä on vaan pakko saada vaihtelua..

Tässä mulla onkin nyt pari vaihtoehtoa, kun mun on nyt parin päivän sisään pakko saada joku päätös tästä ja kun en millään ite osaa päättää kun periaatteessa tykkään kaikista, mutta kuitenkaan mikään ei tunnu ihan oikealta! Haha, naiset :D

2.

3.


Nopeasti tarkasteltuna tuli vaan nämä kolme kuvaa, joita voisin aatella banneriin siksi aikaa kunnes löydän sen oikean, joten

mikä ois teidän mieleen? :)

44 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ikävä kyllä täytyy varmaan olla samaa mieltä, joten tää ei nyt helpottanu mun fiilistä koska pakko saada hetkeks jotain värikkäämpää! :D Kiitos avusta!

   Poista
 2. 2. on tosi ihana ! niin on myös 3. tunnelmaltaan ja ajankohdaltaan täydellinen, mutta jotenkin toi toinen on silti kivempi :D

  maritttta.blogspot.fi tervetuloa kurkkaamaan :)

  VastaaPoista
 3. Tuo eka on kyllä tosi hieno mutta kolmonen sopis hyvin kesään kun on niin raikkaan värinen :)

  VastaaPoista
 4. 3! Hei miten meni pääsykoe,napsuuko opiskelupaikka?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tais jäädä muutamasta pisteestä :( Oliksää kans? :)

   Poista
  2. Höh voi harmi! Mutta ei kannata vielä lannistua koska pisterajat voi muuttua just sopivasti ;) en, kun oon itse jo sisällä niin tuli vain mieleen, että tuleekohan meistä opiskelukavereita :) tsemppiä tulosten odotteluun!

   Poista
  3. Voihan sitä aina toivoa.. ;) Höh, kuulostipa jotenki kivalta ajatukselta tuo että meistä ois tullu opiskelukavereita... :(:):D Ehkä vielä joskus jos ei nyt :-) Kiitos!

   Poista
 5. http://annieveliinaa.blogspot.fi/2013/05/maastokuosinen-mekko.html

  ^ Entä miten ois banneriksi ton postauksen viides kuva? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei paha ehdotus! Taidan meinaa katsomattakin (puhelimella) tietää tismalleen mitä kuvaa meinaat! :) Ps.ihailtavaa omatoimisuutta!! ;-)

   Poista
 6. mielestäni kaikki kuvat on ihania, etenkin tuo viimeinen mutta mua itseäni häiritsee tosi paljon jos banneri on noin korkea koska kun avaa blogin ja ruudussa näkyy vain iso kuva niin se ei näytä jotenkin yhtään blogilta. omasta mielestäni on kivempi että kun blogin avaa niin bannerin alta näkyy vähän postausta, niin tajuaa että on tullut blogiin! Olipa pöljä ja turha ja sekava mielipide mutta mielestäni mikä vain noista kuvista olisi hyvä banneri hieman matalempana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua vaivaa ihan sama! :D En vaan jaksanut sillon enää alkaa jotenki pienentelee ja pyörittelee tätä ku olin jo rämpänny noitte kuvien kans JA mua vielä vaivas tuo asia et jätin tän siihe asti ku nukahin :DD Eli ei ollu yhtään pöljä mielipide, sait hyvin konkretisoitua sen asian mikä muaki vaivas!! Kiitos :)

   Poista
 7. Näistä kolmesta pakko sanoo eka :)

  VastaaPoista
 8. Mä sanoisin, että tämän postauksen eka kuva!

  http://annieveliinaa.blogspot.fi/2013/06/valaistumista-ja-auringonlaskua.html

  VastaaPoista
 9. mä sanosiin, että valaistuminen auringon laskussa eka kuva! Ei kumpikaan noista :)

  VastaaPoista
 10. Viimenen sopii tähän vuodenaikaan musta parhaiten ;)

  VastaaPoista
 11. Kaikki on tosi hyviä vaihtoehtoja ♥♥ viimeinen on ihanan kesäinen! Kaunistus :)

  VastaaPoista
 12. Mä laittaisin jonku jossa näkyy joku sun tatuoinneista ku ne on sulle niin tärkeitä ja jotenki NIIIIIN sua :))))

  VastaaPoista
 13. 3! Mut se vähä häiritsee ku se on nii korkee :D ja joku täällä jo ehotteli sitä missä sul on se maastokuvioinen mekko ja siitä postauksesta se viides kuva nii seki vois olla hyvä! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mää sitä muokkaan pienemmäksi jos se jää, nyt vaan lätkäsin sen ajatuksella "ihan sama nyt hetken" vaikka vaivas se silti.. :D Sitä pitää kyllä kokeilla ku sääkin ehdotat! Kiitos :)

   Poista
 14. mää en valitsis mitään noista vaikka hyviä kuvia ovatkin, enkä sitä auringonlaskukuvaakaan koska se on niin kaukaa otettu. tykkäisin, että sun bannerissä näkyis tatskaa ja olis muutenkin lähikuva, suurinpiirtein tuolta etäisyydeltä kuin numero 2. :-)
  nii ja joo jos näistä valittais nii valitsisin tuon kakkosen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltäpä tuli mielipidettä, kiitos! :D Pitää ilmeisesti alkaa oikeen ottamalla ottamaan kuvaa tuohon banneriin :D

   Poista
  2. Eikä kyllä tarvi alkaa :D Susta on niin hyviä kuvia mitkä kelpaa banneriksi!!

   Poista
 15. Tosi ihania kaikki, kolmonen on kuitenkin mun lemppari.:)<3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat